Nieuw

‘Europe is lost’: Barcelona’s chief rabbi urges Jews to move to Israel

In the aftermath of this week’s terrorist attacks in Barcelona, the city’s chief rabbi has warned his community that Jews in the region are doomed because of the threat of radical Islam.

Afbeeldingsresultaat voor Muslims hate jewsAt least 14 people were killed and over 100 injured in two separate terrorist attacks in Barcelona and the nearby coastal town of Cambrils. Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL) claimed responsibility for the attack on Las Ramblas in Barcelona.

READ MORE: Catalonia carnage: 14 dead, 100+ injured as police manhunt ongoing LIVE UPDATES

“I tell my congregants: Don’t think we’re here for good, and I encourage them to buy property in Israel,” Rabbi Meir Bar-Hen said in an interview with Jewish news agency JTA.

“This place is lost. Don’t repeat the mistake of Algerian Jews, of Venezuelan Jews. Better [get out] early than late.”

Afbeeldingsresultaat voor radical islamreadmore>>
rt
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on ‘Europe is lost’: Barcelona’s chief rabbi urges Jews to move to Israel

  1. Het probleem is dat elk misdrijf van moslims onder het strafrecht valt terwijl dit natuurlijk onder het oorlogsrecht behoort te vallen. ELKE moslim is een strijder van allah ( je bent ander geen moslim) dus elke moslim hoort direct als vijandige strijder te worden aangehouden en geïnterneerd, of bij verzet geneutraliseerd.
    ‘Gelukkig’ is er geen keuze en zal dit op termijn worden geïmplementeerd of wij worden na kolonisatie vernietigd.

  2. dit termijn niet onder huidige paus

    Like

  3. De pvda heeft zich toch ook niet ingevreten in Barcelona?.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. Geen groeiende moslimhaat in Europa, maar groeiende jodenhaat | From guestwriters

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: