Nieuw

Arabische filmmaker: ‘Als Europa niet snel handelt, zal islamisering 300 jaar lang jullie toekomst vernietigen’

‘Iedereen die zich niet ondubbelzinnig losmaakt van de islam blijft een tikkende tijdbom’ – ‘Linksgroene zelfhatende politiek heeft laatste 10 jaar fascistische trekken gekregen’

Imad Karim

Bovenstaande uitspraak verwacht u wellicht van een conservatieve of ‘rechtse’ activist, maar werd deze keer gedaan door een ooit gelauwerde Arabische (en voormalig islamitische) filmmaker en Midden Oosten expert die eind jaren ’70 uit Libanon naar Europa emigreerde, en vooral in de jaren ’90 tal van documentaires voor Duitstalige publieke zenders maken. Imad Karin geeft de Europeanen nu een keiharde waarschuwing: als de massa immigratie uit moslimlanden niet onmiddellijk wordt omgekeerd en de islam volledig een halt toe wordt geroepen,  zal ‘de toekomst voor onze kinderen voor de volgende 300 jaar worden vernietigd.’

Karims kritiek op de islamisering van Europa heeft hem een hoge prijs gekost: zijn documentaires en journalistieke bijdragen zijn niet langer gewenst. ‘Voor mij, iemand die uit onvrijheid komt en al 40 jaar in vrijheid leeft, betekent deze ontwikkeling een nieuwe verbanning, een interne verbanning.’ En dat terwijl hij in 1995 nog de CIVIS mediaprijs van de Duitse ARD had ontvangen.

Maar tijden veranderen. Anno 2017 zijn zo ongeveer alle conservatieve en rechtse stemmen en standpunten uit de door links overheerste media verbannen en/of tot ‘racistisch’ verklaard. Debat en discussie over nut en noodzaak zijn niet meer gewenst; de enige toegestane mening is de politiek-correcte dat de massale moslim immigratie niet meer te stoppen is, en de islam zich prima in onze Westerse samenleving laat ‘integreren’.

XanderNieuws >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Arabische filmmaker: ‘Als Europa niet snel handelt, zal islamisering 300 jaar lang jullie toekomst vernietigen’

 1. Ik denk dat we op een gegeven ogenblik zullen moeten kiezen: brave burgers blijven, ons aan de democratische regeltjes blijven houden en ons uit ons eigen land laten verdrijven en/of vermoorden, of onze elite, desnoods met geweld, uit hun ivoren torens meppen en onschadelijk maken. Wie nog een andere mogelijkheid ziet, mag het zeggen…

  Liked by 3 people

 2. Henk der Niederlànder // augustus 24, 2017 om 00:44 //

  Antivenin.
  Ben Ik helemaal met je eens, maar zie onze jeugd, Ik bedoel zo, als je de jeugd goed aankijkt moet Ik zeggen dat het er diep triest mee voor staat.
  Kijk naar gasten van laat Ik zeggen 20 -25 jaar oud.
  In een woord echte mietjes.
  Kijk naar de meiden in dezelfde leeftijdsgroep.
  Maken zich meer druk over nagellak en selfies.
  Je kunt dat spul nog niet bijna in de schaduw zetten van laat Ik zeggen de Israelische of Amerikaanse jeugd.
  Ons land is vrwijfd zal Ik maar zeggen.
  Moeten we daar zo iets mee aanvangen.
  Sorry geen schijn van kans.

  Liked by 2 people

 3. @Henk,
  Helaas is dat volkomen waar. Maar ook de groep daarboven (zeg maar 25-35 jaar) is nauwelijks bereid om wat te doen. Voor het grootste deel lijken ze volkomen gehersenspoeld tot politiek correcte figuren die geen enkele andere mening dulden.
  Ik houd het hier dan ook voor gezien. Het is niet dat ik niet wil vechten voor mijn land, maar dat heeft alleen nut als er meer mensen zijn en de meeste zijn verworden tot genderneutraal stemvee zonder enige mogelijkheid tot logisch nadenken of feitenkennis.
  Als zij zich willen laten sla htofferen, prima, maar ik niet, ik vertrek dus naar een land MET nationale trots, een land dat zich niet door de EU zal laten ringeloren.
  En het enige wat ik mensen nu nog kan aanraden is om dat voorbeeld zsm te volgen. De islamitische veroveringsoorlog van Europa staat voor de deur en de tijd tikt steeds sneller weg.
  Men denke aan hoe Byzantium destijds werd behandeld, als men denkt dat het wel mee zal vallen.

  Liked by 3 people

 4. De legerdienst hadden ze nooit mogen afschaffen, de jeugd verstopt zich achter de pc, en wat buiten in de wereld gebeurd interesseert hun niet.
  Het gaat uitdraaien op een totale oorlog, en dan ben ik eens benieuwd, die Islam gasten zijn goed voorbereid, terwijl onze jeugd nog niet eens weet hoe ze een trekker moeten overhalen…..

  Liked by 2 people

 5. Ja. Ik ben het ZO eens met de vorige reacties. Het Volk slaapt. (SLEEPLE) : als ik het hierover heb tegen vrienden/kennissen kijken ze me ook aan alsof ze water zien branden!
  De Nieuwe Wereld Orde werkt in ALLES ONS TEGEN!
  Die macht is onzichtbaar maar alleen waarneembaar door ALERTE mensen…
  De jeugd is niet wereldwijs, maar wereldvreemd: ze weten de nieuwste trends, de nieuwste songs, de nieuwste mode enz,enz, maar een eigen visie op de wereld hebben ze niet en van “OORZAAK EN GEVOLG” hebben ze al helemaal niet gehoord!

  Genietje

  Liked by 2 people

 6. @ Henk

  Helemaal met je eens, mietjes zijn het, dat is het juiste woord voor de ‘jeugd van tegenwoordig’.

  Het valt mij bij deze ‘jeugd’ ook op dat de meeste helemaal op gaan de multikul samenleving en het ook allemaal geweldig vinden.

  Het enige wat deze ‘jeugd’ schijnt te interesseren zijn die kutmobieltjes van ze.

  De rest schijnen ze niet waar te nemen of niet in staat zijn om de rest om zich heen waar te nemen of het interesseert ze gewoonweg allemaal niet.

  Dat vind ik een zorgelijke ontwikkeling.

  Liked by 2 people

 7. tijd om de jeugd te motiveren dus . we kunnen wel klagen . maar de jeugd heeft de toekomst was t toch? dus late we zorgen dat er wat verandert. dat we ze wakker schudden en weer trots kunnen zijn op ons nederlandse strijders volk van vroeger.

  Liked by 2 people

 8. Dat ”wakker schudden” zal niet meevallen. en dat mobieltje opbergen helemaal niet…..hier in brasil overigens het zelfde euvel.Zombies overal.

  Liked by 1 persoon

 9. Allemaal mee eens. De jeugd is geen factor meer. Alles rond de 35 en jonger is compleet van het padje. Die denken dat alles wat je op Facebook leest en Twitter de werkelijkheid is. Je kunt met die gasten geen oorlog winnen.
  Ze zijn allemaal politiek correct en hypocriet als de ziekte. Ik kan het weten, ik hoor bij die categorie.

  Echt compleet gestoord zijn ze. Gemaakt. Gehersenspoeld door 8 uur per dag troep te lezen op social media. Kritisch denken is er niet meer bij.

  Liked by 2 people

 10. Het probleem is dat er geen tegen geluid is. Dus iedere extreem links figuur krijgt zendtijd op de VARA en wordt niet tegen gesproken. Verder is de indoctrinatie op scholen heel hoog. Verdraaiing van geschiedenis en heb je een andere mening met de juiste feiten dan wordt dat weggelachen of je bent op eens extreem rechts?
  Ik ben benieuwd of Nederlanders de moed hebben op in opstand te komen en dan in grote getallen. Zodat onze Politieke Correcte Dictators dit niet meer kunnen negeren.

  In Portugal werd een Moslima in een boerkini uit het zwembad gehaald en ze was verontwaardigd maar de Portugezen accepteren dit niet. Ook in Frankrijk kreeg een boerkini draagster een boete omdat het zwembad schoon gemaakt moest worden. Je moet wel heel arrogant zijn om de gewoontes van een land te negeren. Als ik zonder hoofddoek in Iran loop dan word ik gearresteerd. De hoofddoek MOET om voordat je het vliegtuig verlaat. Zie ik ergens feministen protesteren? Ik denk dat de Nederlandse Ambassade in Teheran echt niet komt helpen.

  Liked by 1 persoon

 11. Om de dienstplicht opnieuw instellen is het nu te laat, de toekomstige dienstplichtigen zal door onze linkse politiek correcte dictators verboden worden op =lam baarden,boerkadraagsters (dragers ), mannen met jurken en bomgordels, bontkraagjes, en islamitische verkrachters te schieten

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: