Nieuw

Vergelijking tussen nazisme en islam ‘Das ist streng verboten!’ resultaat 6 maanden de bak in!?!

Tja het mag zo ondertussen wel bekend zijn dat het niet zo gewaardeerd wordt wanneer de islam in een kwaad daglicht gesteld wordt. Eerlijk is eerlijk het is ook helemaal niet nodig om dit te doen aangezien de volgers van de pedofiel zonder vrede dit zelf wel voor elkaar krijgen en daar hebben ze mijn of onze hulp in elk geval niet bij nodig. Een rechtbank in München veroordeelde vorige week de Duitse journalist Michael Stürzenberger tot zes maanden gevangenisstraf en hier bovenop nog een extra taakstraf van 100 uur voor het publiceren van onderstaande foto op zijn Facebook-tijdlijn.

Honderd uur taakstraf daarvoor moet je als moslim toch minimaal 10 minderjarige meisjes mishandelen en verkrachten en voor een half jaar cel moet je als goedgelovige moslim toch minimaal 3 keer met een vrachtwagen het Berlijnse Alexanderplatz ontdoen van voetgangers. Inderdaad van enige rechtsongelijkheid kijkt men in Duitsland niet gek meer op.

1

De foto toont Amin al-Husseini  een Palestijnse nationalist en islamitisch leider die een collega nazi de hand aan het schudden is ten tijden van de tweede wereldoorlog. Deze historische foto gebruikte hij bij zijn artikel Hakenkreuz und Halbmond waarin hij de bewondering van de Nationaal Socialisten voor de islam ten toont spreidt. Dit artikel voor de Süddeutsche Zeitung verscheen in 2016. Hij werkte dit verder uit voor pi news en hier is deze door de Duitse rechter gewraakte foto dan ook te vinden.

Vertaling bovenstaande Facebook bericht van Michael Stürzenberger

“De conclusie dat de islam een ​​fascistische ideologie is werd twee jaar geleden reeds aangetoond door de Egyptische politieke wetenschapper Hamed Abdel-Samad in zijn boek islamitisch fascisme . Hoewel dit al lang duidelijk was voor de voormalige Britse premier Winston Churchill (‘De Koran is de Mein Kampf van de Profeet Mohammed’), heeft de politieke correctheid dit langere tijd verborgen weten te houden. De Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann is nu ook op die trein gesprongen en heeft Mein Kampf vergeleken met de oorlog aankondigingen van de islamitische staat die op internet kunnen worden gelezen. Van zover naar de Koran is slechts een kleine stap die hij nog niet durft te zetten Toch omschrijft De Süddeutsche Zeitung, in een artikel op vrijdag, het nazi-pact met de islam en citeert ook belangrijke uitspraken van Himmler en Hitler. Meer informatie hierover via PI

Stürzenberger werd er van beschuldigt haat tegen de islam te verspreiden alsmede nazi propaganda symbolen te tonen. “Iemand die niet van de geschiedenis op de hoogte is kan deze foto zien als een verbond tussen het nazisme en de islam.” Tja wat moet ik hier nu nog over zeggen verder zonder open deuren in te trappen en politiek correcte huisjes omver te werpen?

met groet Bolo

bron : Vlad Tepes

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Vergelijking tussen nazisme en islam ‘Das ist streng verboten!’ resultaat 6 maanden de bak in!?!

 1. Alphons Mantel // augustus 22, 2017 om 09:57 //

  de rechter vond de vele oproepen tot massamoord in de Koran kennelijk geen probleem

  Like

 2. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  herhaling via andere site

  Like

 3. Dit zijn de 25 punten van de NSDAP. Heeft iemand die wel eens bestudeerd of roept men maar wat: http://www.historyplace.com/worldwar2/riseofhitler/25points.htm. Ik zie geen enkele vergelijking met de islam,

  Like

 4. Nazi Duitsland is weer terug,die rechter zegt wie hij zelf is,ze kunnen ook niet lezen,laat staan een koran,daar zijn ze te laag voor geschoold.

  Like

 5. Henk der Niederlànder // augustus 22, 2017 om 12:23 //

  De feitelijke achterlijkheid van zo’n vonnis is eigenlijk dat een rechter een vonnis moet vellen terwijl dezelfde rechter helemaal geen benul heeft wat de inhoud van dat haatboek is.
  Daarbij is ook duidelijk dat de rechters moeten zorgen dat de uitspraak politiek correct moet zijn hede ten dage.

  Like

 6. In Duitsland is het ontkennen van de holocaust strafbaar. Maar als je dan de feiten van die holocaust benoemd, met name het pact tussen nazisme en islam, dat is dan ook strafbaar?
  Is dit een Freudiaanse of Orwelliaanse stelling, of zelfs beide???

  Like

 7. Like

 8. De reden voor de straf is overigens dat je geen hakenkruis mag tonen, ongeacht in welke context.

  Like

 9. En voor wie de gelijkenis tussen islam en nazisme ontgaat, moet dit nog maar eens lezen;
  https://fenixx.org/2017/05/19/islam-nazisme/

  Like

 10. Ook in ’t Engels:

  Like

 11. Als ik die 25 punten van Adolf waar @Virgo hierboven naar linkt tegen het licht van de geschiedenis hou en dan ook nog met 1 oog naar het heden en de toekomst blik staat er niks geks in als je een beetje een door het volk geregelde samenleving wenst. Het grootste deel werd trouwens ook nog eens 1 op 1 door de Partij van de Arbeid en diens voorgangers en afsplitsingen overgenomen. Alleen had ik wat meer willen weten over waarom ze zo’n schurft aan de joden hebben, maar dat mag nu niet meer want dan ben je holocaustontkennersrascist en maak je reclame voor ene Adolf. Want wee, hij die hierover een vraag durft te stellen is een smerige antisemiet. [Kleintje: echt opa, 6 meloen? Meteen z’n loopfietsje afgenomen.]

  Like

 12. Republikein // augustus 23, 2017 om 12:59 //

  Fubar // augustus 22, 2017 om 16:25 //

  De reden voor de straf is overigens dat je geen hakenkruis mag tonen, ongeacht in welke context.

  Dat klopt, er schoot iets in gedachte, wilde het hier ff plempen.
  Gewoon omdat het kan.

  Veel mensen die een swastika (hakenkruis) zien, denken direct aan de Tweede Wereldoorlog. Het teken was tijdens die oorlog dan ook hét symbool van de nazi’s en wordt ook nu nog vaak gebruikt door aanhangers van extreem-rechts

  Vijfduizend jaar geleden zouden Amerikaanse indianen het teken zelfs al gebruikt hebben. Ook van de Maya’s, Azteken en Vikingen is bekend dat ze het symbool gebruikten. En, hoewel het teken niet veel gebruikt werd in de zogenaamde Abrahamitische religies, in de vloer van een synagoge in Ein Gedi is, net als in enkele andere oude synagogen, ooit een swastika gevonden.
  https://historiek.net/geschiedenis-van-het-hakenkruis/514/

  Like

 13. Henk der Niederlànder // augustus 23, 2017 om 14:49 //

  Het kan ook allemaal waar zijn dat in DLD. de swastika niet getoond mag worden, maar wat deze belachelijke uitspraak wel even verbloemd is dat in veel zo niet alle moslimlanden het haatboek van A Hitler het meest verbreidde boek in na hun eigen haatboek nl. de koran.
  Het lijkt mij dus dat de rechter een kutsmoesje heeft bedacht om Sturzenberger op een meest idiote manier de mond te snoeren.
  Je kunt het in ieder geval links of rechts draaien.
  De linkse dictatuur zal doorgedrukt worden met de nodige hulp van dit soort Rechters.
  Ergens heb Ik gelezen dat de hedendaagse rechters eenvoudig vergeleken kunnen worden met Ronald Freisler.
  Gewoon een waarheid als een koe.
  Ook Wilders is geprobeert zijn mond te snoeren en gelukkig is Geert de mogelijkheid gegeven (wegens parlementaire onschendbaarheid) om zijn mond te roeren ten gunste van ons en de natiestaat, anders zag het er helemaal slecht uit.
  Daarbij komt dat er nu ook hulp komt uit de hoek van het FVD.
  Van de andere kant beginnen mensen in de straat te begrijpen dat clubs als antifa niet antifa zijn maar zelf een fascistische ideologie aanhangen.
  Er komt een kentering zo langzaam als het ook gaat.

  Like

 14. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Het huwelijk tussen Nazi’s en Islam is duidelijk.

  Like

 15. “Islam is Nazisme avant la lettre”. Martien Pennings riep het al lanng voordat Fenixx het llevenslicht zag. Om die reden is zijn bijdrage met dezelfde streking aan het boek van Sam en wim van Rooy geweigerd.

  Like

 16. Correctie:
  9 7″Islam is Nazisme avant la lettre”. Martien Pennings riep het al lang voordat Fenixx het levenslicht zag. Om die reden is zijn bijdrage met dezelfde strekking aan het boek van Sam en W Uim van Rooy geweigerd.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Vergelijking tussen nazisme en islam ‘Das ist streng verboten!’ resultaat 6 maanden de bak in!?! « Ronnydeemobile's Blog
 2. Het vermoorden van ‘het vrije woord’ door islamitische haatpredikanten met hulp van het ooit vrije westen – Gedwongen Rechts

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s