Nieuw

“Terroristen Barcelona wilden eigenlijk Sagrada Familia opblazen”

De terroristen die de aanslag pleegden op de Ramblas in Barcelona, zouden een nog veel bloeddorstiger plan hebben gehad. Dat schrijft de Spaanse krant El Español. Hun hoofddoelwit zou eigenlijk de Sagrada Familia geweest zijn. Ze wilden een van drie bestelwagens geladen met explosieven laten ontploffen aan een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van de stad. Die lokt elk jaar miljoenen bezoekers. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuur over Twitter, maar de politie heeft het nog niet officieel bevestigd.

HLN >>

De burgemeesteres van Barcelona. Een linksradicale pro-vluchtelingen extremiste:

h/t @frenkie4allll

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on “Terroristen Barcelona wilden eigenlijk Sagrada Familia opblazen”

 1. Dat gestoorde wijf staat gewoon op straat te pissen e dat is burgermeester van Barcelona lekker diep gezonken Spanje .
  Wat voor soort mensen stemt op zo een geestelijk wangedrocht echt waar ik kan er niet bij .

  Liked by 1 persoon

 2. Dit had dan een kettingreactie veroorzaakt. Moskeeën in Europa opgeblazen en zo een burgeroorlog ontketent. Dat is ook waar ze op uit zijn om dan na afloop een kalifaat Europa uit te roepen. En wanneer zulke idioten burgemeester kunnen worden zegt al genoeg over de toekomst. Niet dat het nieuw is kijk maar naar Italië en Frankrijk. Over het algemeen communisten en links radicalen maar dan meestal in gehuchten en niet in een wereldstad.

  Like

 3. Valt best mee, bij ons zijn de burgemeesters in de grote steden veelal van de pvda, geef mij dan maar zo’n zeikwijf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: