Nieuw

Kut Marokkaantjes begrijpen niet dat ze enkel in Europa vrouwen mogen aanranden en niet in Marokko zelf, dus worden ze opgepakt

Vier Marokkaanse kut blagen in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud negeren de smeekbeden van een 24 jarige vrouw in het Marokkaanse Casablanca om haar vervolgens ‘gewoon’ overdag in de bus de kleren van het lijf te scheuren, uit te schelden en aan te randen. Aan de opvoeding van de Marokkaanse jeugd kan dit in elk geval niet liggen dat bewijzen helaas meer dan genoeg Marokkaanse jongeren die in Europa hun jachtterrein hebben om naar hartenlust en straffeloos op onze vrouwen en dochters te jagen. Helaas voor dit tuig gebeurde een en ander in Marokko en tja dat mag natuurlijk niet.

Een video van dit gebeuren verscheen in de nacht van zondag op maandag op internet terwijl de gruweldaad die de vrouw werd aangedaan reeds 3 maanden geleden plaats heeft gevonden. De jonge vrouw werd half ontkleed, haar borsten werden betast en ze kreeg heftige beledigingen in Darija (Marokkaans Arabisch) toegesnauwd. De vrouw huilde en smeekt om haar te laten gaan terwijl de buschauffeur niet eens reageerde op dit drama dat de vrouw werd aangedaan.

Volgens de cijfers zijn in Marokko twee op de drie vrouwen slachtoffer van seksuele intimidatie, geweld of erger.

De video bracht in Marokko een heftige discussie tot stand, er waren steunbetuigingen voor het slachtoffer maar ook ‘mensen’ die van mening zijn dat het de vrouw haar eigen schuld is aangezien ze veel te uitdagend gekleed was en de daders dus niets verkeerd gedaan hebben. De vrouw, inderdaad het slachtoffer in deze, is volgens hen gewoon een hoer die kreeg waar ze om vroeg en wat ze verdiende.

Marokko een land dat leeft volgens de regels van de islam waar vrouwen niet de plicht hebben om een sluier te dragen echter wanneer ze geen sluier dragen dan mogen ze ook niet klagen op het moment dat hen iets wordt aangedaan. Ziek inderdaad echter zijn dit wel de omstandigheden alwaar de Europese Gestapo en Nederlandse regering ons ook naar toe willen sturen. En de meerderheid van het domme Nederlandse volk laat dit ook nog eens zonder enkele vorm van protest gebeuren.

En de door mij gekozen titel boven dit stukje ‘ Kut Marokkaantjes begrijpen niet dat ze enkel in Europa vrouwen mogen aanranden en niet in Marokko zelf, dus worden ze opgepakt’ onzin natuurlijk de enige reden dat de daders in Casablanca zijn opgepakt is het feit dat iemand zo dom is geweest om de video op Facebook te plaatsen. En laat het in Nederland nou juist zo zijn dat je als slachtoffer met video beelden moet komen aangezien er anders niets met je aangifte gebeurd aangezien men de islam niet zwart wenst te maken.

Wafa een 22 jarige Marokkaanse vrouw,

Seksueel geweld maakt deel uit van ons dagelijks leven In Casablanca, over straat lopen is elke dag weer een uitdaging voor vrouwen. Of het nu in de bus of op straat of zelfs bij grote drukte in het openbaar is blijven mannen ons aanraken en beledigingen. Mannen openen hun broek/rok en ze ejaculeren op ons. In de openbare ruimte!. Iedereen ziet het en de getuigen zwijgen. Ze kijken naar de hemel doen alsof ze niets zien De buschauffeurs zien ook nooit wat er is gebeurd.

Door dit geweld en het minachten van vrouwen zijn de meeste vrouwen ter bescherming weer een sjaal gaan dragen maar vaak is ook dit niet genoeg in Marokko.

Deze aanvallen worden meestal genegeerd door de autoriteiten. “De Marokkaanse wet veroordeelt intimidatie van vrouwen op het werk , maar niet in de openbare ruimte”.

Nu liep het mis voor de daders door de video en de hype die hierdoor is ontstaan. Maandag werden zes jongeren in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud opgepakt wegens hun vermeende betrokkenheid bij de aanranding van een jong meisje op een bus in Casablanca.”

Met groet Bolo

Bron Le Monde

Opmerking: Het Originele Franstalige artikel spreekt in eerste instantie over de verkrachting van de jonge vrouw door vier jongens echter later spreekt men over aanranding door zes jongens die ook zijn opgepakt. Ik ben er gelukkig niet bij geweest dus laat dit heel even in het midden. Kan een vertaalfout zijn van mij en in dit geval zijn correcties uiteraard welkom en pas ik dat in het artikel aan.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Kut Marokkaantjes begrijpen niet dat ze enkel in Europa vrouwen mogen aanranden en niet in Marokko zelf, dus worden ze opgepakt

 1. Dat gajes hier wordt gefêteerd door lieve burgervaders van de linkse partijen.
  Alles met het motto blijf alsjeblieft op ons stemmen anders raken we onze baantjes kwijt en het enige wat we kunnen is dom ouwehoeren, frauderen en subsidie verbrassen.

  Like

 2. Riekt naar kinderarbeid dit artikel 😛
  Hadden de jongedames Frans in hun examenpakket, Bolo ?

  Het was trouwens ook in het Engels beschikbaar:

  Liked by 1 persoon

 3. Fubar

  Riekt naar kinderarbeid dit artikel 😛
  Hadden de jongedames Frans in hun examenpakket, Bolo ?

  Uh boven de 15 mogen ze toch lichte arbeid verrichten……

  Liked by 1 persoon

 4. Pim had gelijk, Geert heeft gelijk Rob Oudkerk had gelijk. Ik heb het in Griekenland ook gemerkt, hoe zuidelijker je komt hoe meer de jeugd mag. Worden geadoreerd door oma en pa en ma hebben niets te zeggen. Tot ze op een bepaalde leeftijd komen en in het gareel moeten lopen. Tja dan is het te laat. Wordt het niet eens tijd voor een Europese lente met anjers.

  Like

 5. @Stef, die andere lentes zijn ook niet goed afgelopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s