Nieuw

De Zweedse verkeersadministratie waarschuwt: Islamieten gaan treinen ontsporen

Pixabay.

De Zweedse verkeersadministratie, Trafikverket, waarschuwt dat islamitische terroristen aanslagen gaan plegen op het treinverkeer in Zweden. Wat grote angst in de samenleving zal veroorzaken en verwoestend is voor de economie.

Het links-liberale dagblad Aftonbladet heeft een deel van een waarschuwingsmail in handen wat Trafikverket onder andere heeft verzonden naar SJ (Zweedse Spoorwegen) en het spoorwegbedrijf MTR Nordic AB. In de email staat geschreven dat het personeel opmerkzaam moet zijn voor zogenaamde “spoor verspringen” en vreemde objecten op het spoorrails.

Islamitische terroristen hebben namelijk een week geleden een document gepubliceerd waarin ze oproepen en beschrijven hoe men een trein kan laten ontsporen.

– Dit is een advies om terreuraanslagen te plegen waarbij het niet nodig is om zichzelf op te blazen, wat meerdere groeperingen kan aanspreken, zegt  Mikael Tofvesson van Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, (Autoriteit voor burgerbescherming en bereidschap), tegen Aftonbladet.

Het doel van de treinaanvallen is om grote angst in de samenleving te creëren. Bovendien zou het catastrofaal zijn voor de economie, staat in de terroristische handleiding.

De islamieten roepen op om voornamelijk aanslagen te plegen in de Verenigde Staten, Frankrijk, Groot-Brittannië en Rusland, maar de informatie kan net zo goed worden toegepast door de 2000 gewelddadige islamieten die zich volgens Säpo (Zweedse nationale veiligheidsdienst) in Zweden bevinden.

Bron:

http://www.friatider.se/trafikverkets-varning-islamistiska-terrorister-kan-sl-till-mot-t-g

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on De Zweedse verkeersadministratie waarschuwt: Islamieten gaan treinen ontsporen

 1. Heerlijk die multiculturele samenleving, er kan best nog wel wat islam bij volgens: Franz Timmermanz, drs P., Junker en al die andere linkse idioten.

  Like

 2. Vergeet die imbecielen in Den Haag niet.

  Like

 3. De oorlog breidt zich uit en wordt nog afgedaan als het valt wel mee en er wordt nog steeds niet terug gevochten.
  De grote klappen moeten (en gaan) nog komen, de islam is al honderden jaren bezig om het westen te veroveren, dit gaat zeer waarschijnlijk ook plaats vinden….

  Like

 4. Vraagje:

  Like

 5. Trafikverket is letterlijk vertaald ‘Het verkeer werk’, een Zweedse overheidsinstantie, geen ministerie, die verantwoordelijk is voor de langdurige planning van transportsystemen voor wegverkeer, treinverkeer, zeevaart en luchtvaart. Net zoals bij veel andere buitenlandse talen is er soms geen exacte vertaling van een aanduiding te geven. In dit geval leek mij ‘Zweedse verkeersadministratie’ het meest toepasselijk.
  Verder vind ik het nogal veel zout op slakken leggen.

  Liked by 1 persoon

 6. Mekeltje wordt erg laat wakker, gaat de Sultan in de linkert houden,
  Onvoorstelbaar wat voor schade, die vrouw in Europa aanricht.

  Like

 7. Gut zeg, de verkiezingen komen er weer aan. Moet Merkel weer even laten zien dat ze ook een beetje flink tegen dir stoute turken kan doen.
  Tjonge, dan zullen er vast weer hele volkstammen op haar gaan stemmen.

  Like

 8. iets wat niet spoort bij het spoor onmiddelijk afknallen.

  Like

 9. Het spoor leidt naar de linkse partijen in W. Europa.

  Like

 10. Ik ben bang dat er idd zoiets moet gebeuren, men is nog steeds niet wakker, nog steeds te goedgelovig, te onnozel en horende doof en ziende blind. De taqiyya meesters hebben nog steeds de leiding.

  Like

 11. Republikein // augustus 23, 2017 om 13:39 //

  Van A naar Beter?

  Like

 12. Sorry dat ik de door de EU beoogde islamisering van Europa zo’n sombere kijk op dit issue heb, het interesseert mij geen biet dat dit gore moslimtuig de treinen laat ontsporen, het is een onderdeel van de Zweedse regering om het linkse, socialistische krapuul angst aan te jagen, jammer voor de weinige Zweedse realisten dan.Met angst is geen goede raadgever, maar wel een goede manier om de boel te controleren. De Zweden lopen voorop in de islamisering van dit eens zó mooie land. Nou Zweedse bestuurlijke elite laat die linkse publiek maar lekker in de penarie zitten en de gifbeker maar helemaal leeg drinken.

  Like

 13. Ik zeg mekka nuken.

  kijken of ze dan nog pretenties hebben.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Vertrouwelijk document: Franse politie vreest islamaanslagen op treinen
 2. Is Antifa verantwoordelijk voor het Amtrak treinongeluk – was het een aanslag, in de VS ?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: