Nieuw

De maffia stopt de mohammedaanse invasie

Een andere verklaring voor het dalende aantal migranten bevindt zich niet op zee, maar in Libië zelf. Specifieker: in de kustplaats Sabratha, zo’n 70 kilometer ten westen van hoofdstad Tripoli en sinds 2015 de belangrijkste smokkelhaven van Noord-Afrika.

Sinds kort zijn daar volgens persbureau Reuters gewapende groepen actief die vluchtelingen verhinderen een oversteek te maken. De groepen zouden bestaan uit een paar honderd ‘burgers, politieagenten en militairen’, aldus een anonieme bron van Reuters, die in opdracht van een voormalige maffiabaas zoveel mogelijk migranten proberen tegen te houden en op te sluiten. Ze zouden volgens Reuters aanspraak willen maken op Europese subsidies die beschikbaar zijn gesteld om mensensmokkel te bestrijden.

Volkskrant >>

Dat is de tweede van drie verklaringen die de Volkskrant geeft waarom er minder invasiërs vanuit Libië koers zetten naar Italië. De eerste verklaring die de Volkskrant geeft is dat er minder NGO-boten voor de kust liggen, waarmee ze dus (ongewild waarschijnlijk) bevestigen dat die wel degelijk een aanzuigende werking hebben.

Propaganda doorgeefluik van die NGO’s de NOS, beweert dat de NGO’s gestopt zijn omdat het te gevaarlijk werd.

De werkelijke reden is dat ze door Italië op de vingers gekeken worden en dat ze crimineel bezig zijn.

En dan was er natuurlijk de missie van Defend Europe met de C-Star, wat de Volkskrant, en alle MSM media, vanzelfsprekend weigert te vermelden:

En tot slot is de Libische kustwacht het zo onderhand zat;

Nu is het wel zaak Spanje op slot te gooien, anders komen ze via daar weer binnen.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on De maffia stopt de mohammedaanse invasie

  1. Mmm, ik geloof dit pas als die boten van de linkse verraders de lucht in gaan.
    Als die linkse nazi collabo’s sneuvelen zit er een kern van waarheid in.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: