Nieuw

de HALAL-KASSA bij Aldi in Northampton: Als caissière geen alcohol af wil rekenen, hoeft dat niet

Bij een filiaal van Aldi in de Engelse plaats Northampton is het niet mogelijk om bij alle kassa’s alcohol af te rekenen. Het management van de supermarkt komt zo een werknemer tegemoet die moeite heeft met de verkoop van alcoholische drank…

Bij de bewuste Aldi hangt voor de lopende band bij een van de kassa’s een A4tje waarop klanten de maatregel duidelijk kunnen lezen: ‘het is niet mogelijk alcohol af te rekenen bij deze kassa’. De supermarktketen laat weten dat een van de werknemers geen goed gevoel had over de verkoop van alcohol en dat daarom naar een oplossing is gezocht.

Twitter…

/berichten op Twitter. ,, Dus een moslim dicteert jullie wat hij wel en niet doet. Mag hij straks ook Joden weigeren?”, vraagt iemand zich af…

/Een ander vraagt zich af of vegetarische caissières voortaan vlees mogen weigeren bij hun kassa.

,,Het spijt ons van het ongemak”, antwoordt de landelijke klantenservice haar klanten op social media…

leesalles>>
ad

En Zeepertje heeft even een tip voor u om dit islamiseringsgezeik tegen te gaan;

Enne… denk inderdaad even na;


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on de HALAL-KASSA bij Aldi in Northampton: Als caissière geen alcohol af wil rekenen, hoeft dat niet

 1. Alphons Mantel // augustus 22, 2017 om 07:53 //

  typerend voor de totale domheid en lafheid van het management; een werkneemster roept iets doms en dan het beleid terstond wijzigen

  Liked by 1 persoon

 2. Inderdaad die winkel saboteren…winkelwagentjes volladen en laten staan en bij die kassa een sticker met “halalfood” over alcohol plakken als je bij de kassa staat of je trekt dat blaadje stiekem er van af als je je inkopen op de band legt
  Ook gewoon alcohol op de band leggen en als die cassiere of filiaalleider er wat van zegt dan antwoorden dat het een supermarkt is en geen moskee en dat hij zich snel een andere cassiere moet aanschaffen.
  En dat niet een keer maar net zoals extreemlinksen en moslims doen…dit steeds weer en blijven drammen tot ze dat blaadje van ellende maar verwijderen.
  En niet vergeten onderin het winkelwagentje onder de gekochte spullen een pamfletje te leggen waarom dat is zodat ze weten waar het omgaat.

  Liked by 1 persoon

 3. Varkensvlees op de band leggen en onder dat varkensvlees 2 flessen wijn.
  Bij weigering van de wijn meteen alles demonstratief laten liggen en meteen weg wandelen na mede te delen dat je dan wel naar een andere supermarkt gaat.
  Ook al ligt een deel van de boodschappen reeds in een winkelwagentje naast de kassa, zolang er niet betaald is, is het eigendom van de winkel en zijn zij er verantwoordelijk voor wat ermee gebeurt. Weggooien kost ze ook handenvol geld dus zullen ze niet doen.

  Liked by 1 persoon

 4. En ja @Lisa, geld doet wonderen bij een winkel. En zeker het verlies ervan…

  Like

 5. precies en de marges in de supermarkten zijn al niet zo groot dus dat verlies en werk treft hun onaangenaam.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s