Nieuw

Radicalisering bij kleuters: “Ze noemen klasgenootjes varkens en bedreigen hen met vinger over de keel”

In een school in Ronse slaan de leraren alarm omdat zelfs kleuters er al onder invloed lijken te staan van een extremistische stroming binnen de islam. Dat staat in een intern document. “Ze noemen andere kinderen ‘varkens’ en ‘ongelovigen’. Met de vinger over de keel maken ze moordbewegingen.”

In heel Vlaanderen werken scholen hard aan de strijd tegen radicalisering. Zo opende het zogenaamde ‘Netwerk Islamexperts’ sinds de start van het project in 2016 al 481 dossiers voor scholen die met vragen en problemen zaten. Maar het is de eerste keer dat er bij kinderen op zo’n jonge leeftijd al tekenen opduiken van beginnende radicalisering.
.
Door Sven spoorkamkers
.
Verder lezen via Het Laatste Nieuws
.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Radicalisering bij kleuters: “Ze noemen klasgenootjes varkens en bedreigen hen met vinger over de keel”

 1. Allemachtig, de enige manier om hier mee om te gaan is direct uitzetten. Als men de ouders erover aanspreekt lachen ze hierom. Ik wordt kotsmisselijk van dat soort mensen. Het wordt alleen maar erger, de nieuwe generatie wordt tegen ons opgezet, hoeveel zijn dat er wel niet? De ouders in Spanje gezien? Nou, wij wisten van niks, wat een taqiyya theater. Het is het voorspel voor de geplande overname van Europa, steeds meer terreur, de politie uitputten, net als het sociale systeem totdat dag X is aangebroken, dan krijgen ze via hun mobieltje het sein, het is zover, begin maar met het slachten van de varkens.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // augustus 21, 2017 om 13:59 //

  “Bij gesprekken met de ouders stelt men vast dat die hun kind steunen en ermee lachen.”

  Bestuur zit er niet mee.
  Die krijgen maandelijks hun ambtenaren salaris en collaboreren lekker verder.
  Daarnaast, als bestuur weerstand biedt, dan ontstaat direct een veiligheidsrisico voor het bestuur zelf. Rustig verder collaboreren en de samenleving kapot laten rotten met die islam erin is de optimale keuze voor het bestuur zelf.
  Ze krijgen wel betaalt om volk, land en samenleving te leiden, maar dat stelt tegenwoordig niks meer voor. Met een beetje slap lullen ben je er.
  Vroeger, toen een leider zelf voorop de strijd in ging, bestond echt bestuur, met een hart en een ziel.
  Maar tegenwoordig, zo een ambtelijke bestuursmanager zit er niet mee.

  Like

 3. @Polderboy, zo’n bestuursmanager heeft ook geen rolmodellen.
  Verhofstadt, di Rupo, Michel het zijn allemaal slippendragers van het islamitische fascisme.
  Zoals we in Nederland ook dat soort handlangers van de islamitische ideologie hebben.
  In Amsterdam hebben bijvoorbeeld met name Kohen en Assher een hele kwalijke rol gespeeld en die mensen worden nog vereerd ook in linkse kringen.

  Like

 4. Het wachten is op het moment dat de kleuters het ook echt uitvoeren. We zijn de strijd zwaar aan het verliezen.

  Like

 5. Er is geen tussenweg of de-radicalisering, er is slechts tijd…..vanavond op NPO een docu over Nederlandse militairen die spreken over een oorlog in Nederland, een grote oorlog. Tussen de regels door zeggen deze militairen wat hier al jaren word gezegd: er komt een grote oorlog tussen moslims en normale mensen. De opmerking dat ook de Russen een gevaar vormen word voor de vorm gezegd, maar in die zin valt ook op dat enige overtuiging van dat scenario ontbreekt….als je nu bang bent en tien jaar geleden nog vertrouwen had zegt dat genoeg, zowel over wie er voor ons gaat vechten als over hoe erg het falen van de politiek is. Vertrouwen is niet langer aanwezig, er is teveel bewijs van onvermogen geproduceerd in Den Haag.

  Leerzaam deze docu van vanavond, mits je even alles wat gezegd word overdenkt, maar zoals de eerste reactie op dit artikel al stelt, het is een kwestie van tijd dat in een enkele app alles met een veeg van moslim goedschiks en kwaadschiks word gemobiliseerd om te gaan moorden. En daarvoor zijn ze van kleinsaf klaargestoomd, met het doden van ongelovigen en het sterven voor de Jihad. Er is geen vreedzame weg naar vrede, enkel heel veel bloed en lijden in de nabije toekomst. Kwestie van nog heel even wachten…..

  Enkel alles wat naar moslim ruikt uitzetten cq een oprotpremie geven en als dat niethelpt met geweld exporteren. Niks anders helpt en niets anders kan een oorlog in de toekomst voorkomen.

  Liked by 1 persoon

 6. @Duchesne

  Hoelaat, welke zender, en hoe heet die docu ?

  Oh, ik zie het: NPO2, 21.15

  Eens zien of het de moeite is er een stukje uit te ‘knippen’ voor hier…

  Like

 7. NOS: niks aan de hand

  Liked by 1 persoon

 8. Het keel doorsnij gebaar heb ik in Kaldenkirchen op straat gezien, waarbij een paar volwassen asieleisers een stel bejaarde Duitsers op deze wijze begroette, terwijl een politie combi met twee oudere agenten ernaar keek en snel doorrreed….voor mij heel duidelijk wie er de baas op straat is, en deze baas heeft geen combi of een uniform, maar ze hebben wel een mandaat van de Reichstag……In Duitsland is de overgave al getekend, enkel de bevolking moet nog wat wennen…

  De agressie op straat, in winkels en eigenlijk overal van de moslims word structureel genegeerd, afgedaan als islamofobie maar het is een enorm belangrijk iets, voor ons een steeds verder gaand stukje intimidatie en terreinverlies, voor hen is iedere “christen” die buigt een overwinning en een vergroting van het ego, tot dat ego op een bepaald moment de geur van bloed wil ruiken….

  Een hond die de baas wil overheersen moet heel snel en duidelijk de plaats worden gewezen, anders is de hond de baas in huis. Een hond die niet te corrigeren is moet worden afgemaakt of elders worden geplaatst, maar in de “mensenwereld” schijnt het normaal te zijn dat wie gastvrijheid verleend daarna uitgebeend, gekauwd en uitgespugd mag worden….wie is er nu eigenlijk gek?

  Als 5 en 6 jarigen al zichzelf boven anderen plaatsen is dat een gevolg van hun opvoeding. Je kunt rond het 10e levnsjaar dan ook geweld met dodelijke afloop verwachten vanuit die groep, en dit word aangestuurd en ondersteund vanuit de eigen ethnische groep. Het samenleven met een sekte die al het andere wil vernietigen is dan ook absurd. Het verzwijgen en ontkennen een daad van totaal verraad, en wie ogen heeft en oren kan dit onmogelijk zijn ontgaan. Slechts een slaaf of een totaal onpersoonlijkt wezen laat dit gebeuren. Het is tegennatuurlijk aan alles wat leeft om de eigen veiligheid en het voortbestaan op te offeren voor een andere soort. Zoiets kan alleen door dwang. Of door verraad….

  Liked by 2 people

 9. De NPO reportage was een eyeopener….tussen angstige bevelhebbers en wereldvreemde lieden die in alles ” het waren de Russen” nabalken zaten maar twee lieden die enig vertrouwen konden geven. Begrijpelijk dat men het noemen van de echte kwaal tracht te omzeilen omdat het einde carrière zou betekenen, maar mijn vertrouwen is nu op 0…,Dit programma legt onbedoeld de echte zwakte van een natie bloot. Ook de rol van de pers valt op, de propaganda berichtgeving heeft bij de hogere functies zijn werk gedaan. Triest, diep diep triest. Mijn geld zet ik in op de vijand, dit leger is geen militaire macht maar een politiek marionetten circus. Godallemachtig, fucking triest.

  Liked by 1 persoon

 10. @Duchesne, als het Nederlandse leger, inderdaad van dit soort lieden afhankelijk is, staan we er slecht voor.
  Slappe hap en likken naar boven is de norm geworden, lijkt het wel.

  Like

 11. Liked by 1 persoon

 12. Ons leger is ziek, dat heb ik uitgebreid beschreven hier:
  https://fenixx.org/2016/12/06/nederlandse-generaal-blijkt-klimaathippie/

  Like

 13. Als dit geen burgeroorlog wordt op termijn dan vreet ik een bezem op.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: