Nieuw

Invasie 2.0

Dat zullen de Arabieren wel gedacht hebben. Als je Europa niet kunt veroveren kun je het ook altijd nog kopen. Zeker als je toch al van gekkigheid niet weet wat je met je geld moet doen.

Een invasie, dit is de definitie zoals Wikipedia het formuleert; “Een invasie (Latijn: invadere = binnendringen) is een militaire actie die bestaat uit het binnengaan van een leger van een gebied dat valt onder een ander land, over het algemeen met als doel het veroveren van het land of het regime te verdrijven.”

Nou zijn Arabieren niet van die doeners en zo’n militaire actie is ook maar allemaal gedoe en dat lokt weer een reactie uit dus zullen ze wel gedacht hebben; kunnen we het niet gewoon kopen ? Hoeveel Ferrari’s en Aston Martins en zeewaardige jachten moet je hebben voordat het gaat vervelen ?

En wie schetst je verbazing ? Dat kan !

Lees maar hoe dat in zijn werk gaat :

https://nos.nl/artikel/2188993-toeristen-uit-golfstaten-ontdekken-bosnie-en-herzegovina-en-blijven.html

Nu is het alleen nog Bosnië maar Griekenland ligt ook al een tijdje op zijn financiële gat en Italië binnenkort ook dus dat bied perspectief. Hoe ging die zegswijze ook alweer ? Als Mohammed niet naar de berg komt dan komt de berg wel naar Mohammed? Nou dat brengen ze nu dus in praktijk…. De berg komt dan wel niet letterlijk naar Mohammed, hij koopt hem gewoon !

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

12 Comments on Invasie 2.0

 1. Qatar zit ook in Leiden op de universiteit,hele lijsten van medewerkers,die door dit land worden betaald.

  Liked by 1 persoon

 2. Oman ook: Maurits Berger sharia is voor 99% gelijk aan het NL rechtsstelsel.

  Like

 3. In Bosnië zijn er dorpen, die voornamelijk uit Arabieren bestaan.
  Tevens komt het over grote deel van de vuurwapens, die de moslim terroristen en noord afrikaanse criminelen in west europa gebruiken uit bosnie.
  De Servische autoriteiten waarschuwden hier al 15 jaar geleden voor, maar bij ons hebben de politici en veiligheidsdiensten oogkleppen op.
  Het resultaat ontvouwt zich nu.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 21, 2017 om 09:28 //
 5. Kan de Russische luchtmacht a.u.b. ook even over bosnie vliegen?.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28981856/__Rusland_claimt_doden_200_IS-strijders__.html
  Bij voorbaat dank Rusland, U heeft ons indertijd ook zo goed van de nazi’s afgeholpen nu hebben we ernstig last van reli nazi’s en hun linkse collaborateurs.

  Liked by 2 people

 6. De enige onvermijdelijke uitkomst van dit en de radicalisering van kleuters is……..oorlog.

  Like

 7. Oorlog is de enige oplossing om de islamitische hyena’s weer terug in hun hok te trappen.

  Like

 8. Henk der Niederlànder // augustus 21, 2017 om 16:35 //

  @Tijl.
  Wat weten ze het bij het AD toch goed te benoemen.
  Als Ik ze daar goed begrijp zuigen de moslimkoters de radicalisering uit hun kleuterduimpje en worden ze niet gestuurd door hun ouders.
  Het is niet zo moeilijk dat veel mensen het AD beschouwen als een collaborateurs vod.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // augustus 21, 2017 om 16:51 //

  Net zoals we moeten geloven dat de Marokkanen in Spanje treurden om de slachtoffers. Rot toch effe lekker op! Die stonden te janken omdat ze hun kinderen verloren hadden ! Nee ze hadden nooit gemerkt dat hun kroost aan het radicaliseren was, dat ze ineens vijf keer per dag en nacht met hun reet omhoog lagen, tja dat hoort toch zo ? Ze hadden hun prinsjes verwend op het absurde af. Zoonlief meld even dat hij op vakantie gaat. Waarheen ? Geen idee. Waarvan ? Ook geen idee. Maar hij zei het dus dan was dat zo ! Een aanslag ? Nou dat konden de moeders niet geloven…. Het waren zulke schatjes ! Het is maar goed dat ze dood zijn anders hadden ze aangevochten dat het terreur was.

  Like

 10. @Bert herriner je nog de dutchbatters en Karremans wij hebben zelf wapens geleverd aan de moslims in Bosnie de Nederlandse overheid .
  Mladic en Karremans

  http://www.barenakedislam.com/2015/07/10/the-disaster-that-bill-clinton-created-in-bosnia-by-backing-muslims-against-the-serbs-has-now-become-next-front-for-the-islamic-state-isis-caliphate/

  Like

 11. Ja, op de Balkan stonden we ook weer eens aan de verkeerde kant. Nu is het daar een broedplaats voor de jihad.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: