Nieuw

Het is de hoogste tijd dat gewelddadige haat zaai club Antifa als terroristische organisatie gezien gaat worden

Dit speelt op het moment in elk geval binnen de Verenigde Staten waar een petitie om deze extreem linkse Sturmabteilung van de islam op de terreurlijst te krijgen binnen een week de benodigde 100.000 handtekeningen ophaalden. Uiteraard wil dit niet zeggen dat er iets mee gaat gebeuren echter verplicht dit President Trump in elk geval om dit nader te gaan bekijken.

“AntiFa heeft deze titel verdiend door zijn gewelddadige acties in meerdere steden en hun betrokkenheid bij de moordaanslagen op meerdere politieagenten in de Verenigde Staten”

Meer hierover lees je bij The Washington Examiner

1

Een en ander volgde na aanleiding op de gebeurtenissen in Charlottesville en de hierop volgende toespraak van de Amerikaanse president die in veel Europese landen misbruikt werd om de talrijke aanslagen, onder andere in Spanje, binnen Europa naar de achtergrond te verdrijven. De mafketel die op mensen inreed in Charlottesville was een Neo Nazi, een fascist, een moordenaar en uiteraard een racist. Was deze man een moslim geweest dan noemde men hem een verwarde man.

 

De rellen, plunderingen en vechtpartijen op gang gezet door ongure clubjes als Black Live Matters en Antifa volgde op een protest van Amerikanen die wel trots zijn op hun afkomst en op de helden uit hun geschiedenis. Iets wat ook in Nederland niet meer schijnt te mogen aangezien onze zeehelden, volgens sommige achterlijke randdebielen die niets in ons land te zoeken hebben. criminelen en misdadigers zouden zijn.

Hoe lang hebben wij nog een ‘Zeeheldenbuurt’ of de Michiel de Ruyterstraat, Abel Tasmandijk of Peter Stuyvesantlaan?

Maar terug naar het begin aangezien ook wij er serieus over moeten nadenken om de fascisten van de anti fascisten op de terreurlijst te krijgen. Al gaat dit in Nederland uiteraard nooit lukken met nep Nederlander Klaver, Nederland hater Pechtold, pluche geile Rutte en christenen hatende Buma binnen de regering en dan ook nog eens de laatste stuiptrekkingen van het PvdA en de opkomende islamitische racisme sekte van denk voor de broodnodige anti Nederland stemmen.

 

En toch is het niet raar om de om zich heen meppende en alles vernielende haatsekte van extreem links als terroristen te zien. Ze hebben echter één grote vriend die deze sturmtruppen van extreem links altijd en overal uit de wind blijft houden. Inderdaad de mainstream media, de lügenpresse.

Wanneer je tijdens een Pegida demonstratie je sigarettenpeuk de verkeerde kant op werpt kom je bij het acht uur journaal en wanneer je met het extreemlinkse Antifa teken op je borst met een fietsketting inslaat op een oude vrouw die toevallig op Wilders heeft gestemd dan draait juist de camera even de andere kant op om gelijk terug te draaien wanneer deze linkse lafbek zelf wordt aangepakt.

Deutsche Soldaten in Jerusalem

By Bundesarchiv, Bild 146-1977-101-36 / CC-BY-SA 3.0, CC BY-SA 3.0 de, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=5419046

Antifa sturmtruppen marcheren ongestoord door de straten, bekladden kunstwerken en overheidsgebouwen. Ramen worden ingesmeten en auto’s worden vernielt. Mensen worden mishandelt en moorden worden in opdracht uitgevoerd, denkt u bijvoorbeeld even aan Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Mensen slaan op de vlucht na diverse bedreigingen en het gruwelijke extreem leger des haat marcheert vrolijk door over onze straten en pleinen.

1

In de Verenigde Staten is het allemaal nog juist even wat erger, gaat het nog net wat verder en wij kunnen nog tijdig ingrijpen om plunderingen en vernielingen onder het mom ‘protestactie’ te voorkomen. Als gevolg op de gebeurtenissen te Charlottesville, iets wat overigens niet zou zijn gebeurd wanneer het Antifa tuig daar de gevechten met de meer rechtse Amerikanen niet was aangegaan,  gaat men nu de straat op en wordt alles wat men tegenkomt weer de vernieling in geholpen. Vlaggen worden verbrandt en vervangen door de Antifa haatvlag.

Meer hierover lees je bij Tuthfeed

Hamas, Hezbollah, Al Qaida, Al-Shabaab, Groupe Islamique Combattant Marocain, PLF en nog veel meer moordzuchtig tuig staat reeds op de terreurlijst te boek als terroristische organisatie en na mijn mening past het extreem linkse Antifa tuig hier prima bij. De Ku Klux Klan of isis mogen hier toch ook niet met gezichtsbedekking over straat lopen om gezellig samen in groepsverband onschuldige burgers in elkaar te trappen? Waarom mag Antifa dit dan wel? Waarom wordt Antifa niet gewoon verboden in Nederland en worden de leiders van deze terreur organisatie niet gewoon opgepakt?

1

Nederland zou in deze eens voorop kunnen lopen en eens kunnen laten zien dat wij hier de rechtstreekse volgelingen van de Baader-Meinhof-Groep, beter bekend als ‘Rote Armee Fraktion’ niet dulden. Laat de wereld eens zien dat wij hier geen nazi sympathisanten dulden, dat wij hier geen racisten dulden, dus ook geen islamitische racisten binnen ons land wensen, dat wij hier geen extreem rechts dulden dat wij hier geen antisemitisme dulden en dat wij hier zeer zeker ook geen extreem links dulden.

Laat Europa zien dat wij staan voor onze normen en waarden en trots zijn op onze geschiedenis, tradities en onze cultuur en ja ik ben ook trots op onze zeehelden aangezien deze ons klein land groot hebben gemaakt en er is niet een achterlijke linkse fascist die mij van het tegendeel kan overtuigen.

Dit is mijn land en in mijn land wens ik geen fascistisch tuig dat zich zelf anti fascistisch noemt. Oprotten, dit is mijn land en ik ben er trots op, al komt deze laatste opmerking in de ogen van velen dan waarschijnlijk wel weer te nationalistisch over. zucht

met groet Bolo

Bronvermelding foto boven artikel : By Unknown IFB member – https://archive.org/details/IFBAntifaManchester, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=61435913

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2152 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Het is de hoogste tijd dat gewelddadige haat zaai club Antifa als terroristische organisatie gezien gaat worden

 1. Henk der Niederlànder // augustus 21, 2017 om 11:48 //

  Op al deze vragen is maar een antwoord Bolo, al deze linkse haatclubs zitten vuistdiep in een aantal ultra linkse partijen en worden met goedkeuring van de Haagse maffia gesponsord door Soros cs.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // augustus 21, 2017 om 12:24 //

  Gelukkig geen moslim dit keer maar een verwarde man met psychische problemen.

  http://nieuws.tpo.nl/2017/08/21/live-man-rijdt-op-bushokjes-marseille/

  Like

 3. Die wannabe Ulrike Meinhof, Anne Fleur Dekker moet als eerste worden aangepakt, wat die allemaal aan ophitsende taal en leugens uitkotst.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 21, 2017 om 23:03 //

  Je zou willen dat zoiets in Nederland ook kon al heb ik zo mijn twijfels over het nut ervan. Je verbied Antifa of verklaart ze tot terroristische beweging en morgen noemen ze zich anders maar doen hetzelfde.
  Vanavond werden ook weer beelden vertoond van anti-racisme en blackpower groepen die eisen dat standbeelden verwijderd worden, in een onopvallend bijzinnetje werd ook nog even vermeld dat 63% van de mensen willen dat ze blijven staan. Hallo !! Dat is een forse meerderheid hoor !

  Like

 5. Henk der Niederlànder // augustus 21, 2017 om 23:29 //

  @Tijl.
  Ik denk dat die in de USA ook ergens hun financien vandaan krijgen.
  Het zal voor de belastindienst in de USA niet moeilijk zijn om die op te sporen.
  Wil de overheid niet dan heeft dat een reden.
  Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn als er maar makkelijk gedacht word.
  Ze hoeven alleen maar de geldstromen in de gaten te houden.
  Het oude spreekwoord zegt.
  Waar een wil is, is een weg.
  Daar staat tegenover.
  Waar geen wil is, is geen weg.

  Like

 6. Soros, maar hier was die vergeten te betalen:

  Liked by 1 persoon

 7. Wat een dom artikel. Antifa heeft NIETS uitstaande met nazisme maar met het marxisme/communisme. Dit is juist waartegen de nazi’s vochten. Hoe kun je zo oningelicht zijn?!

  Like

 8. @Virgo, ?, die Antifa lijkt anders heel erg veel op de SA, weliswaar geen bruinhemden, maar zwarthemden ( waren dat niet Mussolini’s straatvechters?. )
  Ze gebruiken dezelfde technieken van geweld en intimidatie als de nazi’s, ergo de vergelijking van die antifa met nazi’s is correct.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: