Nieuw

GeenStijl rabiaat tegen de-islamiseringsacties

Pegida, of liever gezegd sympathisanten daarvan, hebben een slotje om een hek van een islamitische basisschool terreuropleidingsinstituut gedaan.

Een actie gericht tegen een metalen hek dus en niet tegen kinderen.

Maar laat die kinderen met rust.” schrijft het roze millennialsblog. Eeuh, het wás niet tegen kinderen, als je die kinderen wilt redden van islamhersenspoeling waardoor ze radicaliseren zoals we in België zagen: Radicalisering bij kleuters: “Ze noemen klasgenootjes varkens en bedreigen hen met vinger over de keel” en zichzelf een paar jaar later als gevolg daarvan misschien wel opblazen. Dat doodshoofdje op het  begeleidende papiertje duidt misschien op minder goede smaak, maar lijkt toch eerder te verwijzen naar het feit dat de islam een doodscult is dan dat het een bedreiging is. Greenpeace en aanverwante organisaties voeren al jaren acties door sloten op hekken aan te brengen. Ik kan me niet heugen dat dat ooit als bedreiging gekwalificeerd geweest is policore roze prutsers.

Pegida laat weten dat het om een actie tegen de school gaat en niet tegen de kinderen. De groep claimt de actie niet zelf te hebben uitgevoerd, maar openbaar te hebben gemaakt nadat zij foto’s ontving. De groep roept op om in actie komen omdat ‘onze kinderen verplicht worden moskeeën te bezoeken en met de fascistische ideologie in aanraking komen.’ Met soortgelijke acties wil Pediga laten zien ‘dat islam en massa-immigratie niet welkom zijn in Nederland.’  Volkskrant >>

Vreedzaam:

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: