Nieuw

Belgen: Spaanse terreur-imam was in België omdat die op zoek was naar werk

Ik hoor het net op het Belgen-nieuws (ik heb de onhebbelijke gewoonte daar soms bij in slaap te vallen, en dan word je er ook mee wakker). Ze zeggen het echt. Ze wisten niet dat die in hun Gazastrook was. Gewoon niet. Hij had geen visum aangevraagd, want waarom zou je; Schengen. Elke terrorist imam kan van elke kazerne moskee naar elke kazerne moskee reizen tenslotte om in heel Europa de jihad te prediken.

Vanzelfsprekend stond die ook niet geregistreerd bij een arbeidsbureau ofzo. Hij zal ook wel niet ‘gestempeld’ hebben in Belgenland. De Belgen wisten niet eens dat die in hun land was, maar nu weten ze wel te melden dat die waarschijnlijk op zoek was naar ‘werk’. Heb je dan patat in je hoofd of wat? Of hashies, want de ‘imam’ is wel ooit opgepakt geweest voor hashieshandel. Logisch, is een Marokkaan, en dat land leeft daarvan. Elke Marokkaan zit in de hashhandel, tenzij die totaal mislukt is als Marokkaan.

Hoe dom denken die propagandazenders dat we zijn ?

Het was een imam en imams prediken islam terreur. Daarom was die in België. Zuig ik maar zo uit mijn duim. En omdat België een jihadinfrastructuur heeft. Elke keer als er ergens een aanslag is, is er een connectie met onze Zuiderburen. De ‘imam’ had ook banden met de jihadisten van Madrid, maar werd doodleuk ongemoeid gelaten.

‘Hij was op zoek naar werk’. Laat dan godverdomme een sollicitatiebrief of een inschrijving ergens zien dat dat bewijst. Jullie wisten niet eens dat die in jullie land was, maar je weet wel dat die op zoek was naar werk. Zal ik je eens wat vertellen; die imams worden gefinancierd door die moskeeën waar ze prediken, en dat wordt weer gefinancierd door al die ‘gematigde’ moslims. Go figure !

Elsevier: http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/08/deze-imam-lijkt-spil-in-terreur-barcelona-was-hij-in-belgie-532876/

HLN: http://www.hln.be/hln/nl/40182/Aanslag-op-Ramblas-Barcelona/article/detail/3236677/2017/08/20/Imam-die-aanzien-wordt-als-sleutelfiguur-in-terreurcel-Barcelona-reisde-regelmatig-naar-Belgie.dhtml

Met je gematigde moslims:

 

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Belgen: Spaanse terreur-imam was in België omdat die op zoek was naar werk

 1. De Belgische veiligheidsdiensten kunnen een voorbeeld aan onze AIVD nemen, die lullen en thee drinken de moslimterroristen in slaap.
  Dar hebben ze niet van terug.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // augustus 21, 2017 om 09:10 //

  De Telegraaf hecht een artikel aan Jneid, omdat na zijn gebiedsverbod moslims massaal in opstand komt tegen het besluit:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28980514/__Moslimorganisaties_boos_op_minister__.html

  Nou, zou je verwachten dat die vredelievende moslims, die nooit, maar ook nooit ook maar iets weten van de voorbereiding van laffe bloedbaden in naam van Allah toch hartstikke blij moeten zijn met dat gebiedsverbod voor die haat zaaiende opruier Jneid?

  Raar toch, want het tegendeel blijkt. Haat zaaien, opruien, aanzetten tot moord: die vredelievende islamieten staat er volledig achter…

  Like

 3. Haha, ja:

  Like

 4. Eindelijk gaan de billen nu definitief bloot van onze z.g. gematigde moslimgemeenschap.

  Deze Haagse haatimam Fawaz had allang uitgewezen dienen te worden als ongewenste vreemdeling. Een staatsgevaarlijk individu die wel eens de spil zou kunnen zijn van alle sluimerende terreurcellen in ons naïeve land.

  Een gebiedsverbod zal in de praktijk niet voldoende zijn, uitzetten dus!

  De rol van de imams binnen de radicale Islam wordt al vele jaren lang onderschat en nu dit sinistere individu nog eigenlijk voorzichtig wordt aangepakt verheft plotseling de gehele moslimgemeenschap op zeer militante wijze haar stem.

  Aan de ene kant een goede zaak: want nu weet iedereen (inclusief de Linkse kerk) waar we aan toe zijn, de gematigde Islam bestaat gewoon niet en we kunnen deze felle protesten eigenlijk zien als een verkapte oorlogsverklaring.

  Aan de andere kant zien we ons nu geconfronteerd met een dikke 1 miljoen moslims die hier eigenlijk functioneren als een soort Bezettingstroepen die wachten op het signaal om in opstand te komen. De wapens komen uit Bosnië en uit de talloze andere moslimenclaves die West-Europa ‘rijk’ is.

  Wat stellen wij daar tegenover als de vlam vandaag of morgen in de pan slaat en er hier een gewapend conflict uitbreekt met de Salafisten, de Moslim Broederschap, terugkerende IS-strijders en andere radicale groeperingen?

  Een weifelend politieapparaat, waarvan de topfiguren al kleur bekend hebben door hun periodieke bezoeken aan diverse moskeeën. De PVV zou er zeer verstandig aan doen om op korte termijn een Kamerdebat aan te vragen om de regering te vragen welke maatregelen men denkt te nemen tegen de radicale imams waarvan er velen in ons land vertoeven. Voorts welk scenario er bestaat als er op termijn een openlijk conflict uitbreekt met de algehele moslimpopulatie in ons land. Met als motto: het voorkomen van een burgeroorlog waar de radicale Islam overduidelijk op uit is.

  Maar we moeten ook realistisch zijn, in de diverse praatprogramma’s op de staatsomroep zullen ongetwijfeld weer de nodige z.g. verlichte imams aanschuiven om ons wijs te maken dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. We laten ons dus weer in slaap sussen en gaan weer over tot de orde van de dag.

  Eens zal de hele zaak echter onvermijdelijk gaan escaleren zoals in de jaren 90 in Bosnië heeft plaats gevonden.

  HET IS 1 MINUUT VOOR 12!

  Like

 5. Er zijn duizenden van deze haatzaaiers in west europa aan de slag met hun fascistische praktijken.
  http://www.hln.be/hln/nl/1265/Onderwijs/article/detail/3237324/2017/08/21/Radicalisering-bij-kleuters-Ze-noemen-klasgenootjes-varkens-en-bedreigen-hen-met-vinger-over-de-keel.dhtml
  En onze regeringen?. die slapen verder.
  Islam = Fascisme, duidelijker kan je het niet krijgen.

  Like

 6. Jaja, wanr er is overal werk aan de terreurwinkel…

  Like

 7. templars2017 // augustus 21, 2017 om 21:36 //

  Ik ben beschaamd dat ik Belg ben…..het wordt inderdaad langzaam ,te langzaam, duidelijk wat er allemaal voor ons is verzwegen.
  Kijk België en meer Brussel is de “hoofdstad” van Europa een beschamend feit op zich.
  Onder de neus van al wat we hebben aan diensten die zgz. de veiligheid van de burger moet garanderen is een sub gemeenschap gaan groeien die een gevaar betekend buiten alle weerga.
  In de randgemeenten rond Brussel zijn die voddekoppen in de meerderheid , een niet te vergeten feit.
  Brussel heeft altijd al een kwalijke reputatie gehad en die is er de laatste jaren niet op verbeterd.
  In Molenbeek is de situatie wel één van de ergere ,jarenlang heeft de burgemeester die er regeerde maar gehuwd is met een veel jongere Marokaanse de problemen ofwel volledig genegeerd ofwel de boel op zijn beloop gelaten , ik en ik niet alleen zijn overtuigd dat hij een rasechte dhimmi is geweest en nog steeds is .
  Dat soort scenario’s krijg je als je de islam laat invloed hebben op je bestuursmandaat.
  Laten we niet vergeten welke invloed de voddekoppen in Molenbeek hebben gehad in het recent verleden ,direct gelink aan Parijs ,Brussel indirect gelinkt aan Londen , en nu Barcelona.
  Het veiligheidsapparaat heeft tekort geschoten op alle vlakken ,ze hebben gefaald en weigeren het toe te geven ,erger nog het laatste incident geeft aan dat ze weer gefaald hebben.
  Zaken gaan verkondigen als “we wisten niet dat hij in België is geweest” klink even hol als het “wir haben es nicht gewüst” na de tweede wereldoorlog.
  De reden van het falen van die diensten is niet de agenten zelf maar de mentaliteit die er bij de leiding heerst , vanuit hun ivoren toren beslissen ze zonder weet te hebben hoe het er op het terrein aan toegaat.
  De waarschuwingen die ze kregen werden weggewuifd waardoor niets werd ondernomen om er überhaupt ook maar iets aan te doen.
  Ze wisten allemaal dat er een groot probleem was en nog steeds is maar niets doen was gemakkelijker.
  Het maakt me echt kwaad over hun incompetentie en hun achterbaks gedoe.
  Het is zelfs zo erg dat er bij ons in de gemeente waar ik woon een teruggekeerde strijder van isis een woning kreeg en een uitkering , de bevolking werd niets verteld doch door het netwerk ter plaatse van gelijkgestemde zielen werd informatie gaf dat die kerel op zijn telefoon te zien was in één van die zandbakken met het hoofd van een slachtoffer in zijn hand.
  Ook hier heeft de overheid weer gefaald door die voddekop te geloven wat hij hen had verteld ,hadden ze hem en zijn bezittingen grondig gecontroleerd ging dit niet mogelijk zijn geweest.
  Er is dan ook hevig protest aangetekend en ondertussen is de kerel dan toch opgesloten geworden.

  Dus de radicalisering is een onomkeerbaar feit ,je kan die criminelen niet meer terug draaien.
  Het laatste bericht dat we hebben mogen slikken vandaag is dat er een school is waar KLEUTERS radicaliseren ,die school weet het al gans het voorbije schooljaar en nu pas komt het uit ,ook dat is falen.
  Telkens ik die mannen van de politiek zie heb ik zin om over mijn nek te gaan , ik ben hun hypocriet gedoe meer dan beu.
  Ik heb respect voor ieder leven ongeacht wie het is ,maar als zij geen respect hebben voor ons dan zou ik wel mijn “beschaafdheid “aan de kant durven zetten ,dan is het laagje vernis er snel af.
  Ik ben beschaamd Belg te zijn……..

  Like

 8. Henk der Niederlànder // augustus 21, 2017 om 23:05 //

  @Templars.
  Je hoeft je nergens voor te schamen.
  Alleen al om het feit dat je niet vergeten bent om zelf na te denken.
  Ik heb zelf 15 jaar op verschillende plaatsen in Vlaanderen gewoond en daardoor heb ik vele Belgen leren kennen.
  Van Antwaarpen tot aan de kust zijn er veel Belgen zoals jij, alleen de belg laat niet makkelijk horen hoe hij over bepaalde dingen denkt.
  Mij is in ieder geval duidelijk geworden dat veel belgen bang zijn om rechts te stemmen, omdat dat niet in hun traditionele levensbeschouwing past.
  Dus kop op fiere Belg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: