Nieuw

Als de hond de baas in huis is

klik voor groter

Door Duchesne

Het keel doorsnij gebaar heb ik in Kaldenkirchen op straat gezien, waarbij een paar volwassen asieleisers een stel bejaarde Duitsers op deze wijze begroette, terwijl een politie combi met twee oudere agenten ernaar keek en snel doorreed….voor mij heel duidelijk wie er de baas op straat is, en deze baas heeft geen combi of een uniform, maar ze hebben wel een mandaat van de Reichstag……In Duitsland is de overgave al getekend, enkel de bevolking moet nog wat wennen…

De agressie op straat, in winkels en eigenlijk overal van de moslims word structureel genegeerd, afgedaan als islamofobie maar het is een enorm belangrijk iets, voor ons een steeds verder gaand stukje intimidatie en terreinverlies, voor hen is iedere “christen” die buigt een overwinning en een vergroting van het ego, tot dat ego op een bepaald moment de geur van bloed wil ruiken….

Een hond die de baas wil overheersen moet heel snel en duidelijk de plaats worden gewezen, anders is de hond de baas in huis. Een hond die niet te corrigeren is moet worden afgemaakt of elders worden geplaatst, maar in de “mensenwereld” schijnt het normaal te zijn dat wie gastvrijheid verleend daarna uitgebeend, gekauwd en uitgespugd mag worden….wie is er nu eigenlijk gek?

Als 5 en 6 jarigen al zichzelf boven anderen plaatsen is dat een gevolg van hun opvoeding. Je kunt rond het 10e levensjaar dan ook geweld met dodelijke afloop verwachten vanuit die groep, en dit word aangestuurd en ondersteund vanuit de eigen etnische groep. Het samenleven met een sekte die al het andere wil vernietigen is dan ook absurd. Het verzwijgen en ontkennen een daad van totaal verraad, en wie ogen heeft en oren kan dit onmogelijk zijn ontgaan. Slechts een slaaf of een totaal ontpersoonlijkt wezen laat dit gebeuren. Het is tegennatuurlijk aan alles wat leeft om de eigen veiligheid en het voortbestaan op te offeren voor een andere soort. Zoiets kan alleen door dwang. Of door verraad….

Verscheen als reactie onder dit artikel: Radicalisering bij kleuters: “Ze noemen klasgenootjes varkens en bedreigen hen met vinger over de keel”

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Als de hond de baas in huis is

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 21, 2017 om 22:50 //

  Bravo, prachtig onder woorden gebracht !!

  Like

 2. Kwoot van Churchill An appeaser is one who feeds a crocodile – hoping it will eat him last. Dat is wat grootscheeps aan het plaatsvinden is. Niemand die iets doet tegen de kutlims, nog niet eens in de peuter klas.

  Like

 3. Wat jij duchesne beschrijft, is min of meer de staat van barbarij
  ik volg je.

  Like

 4. Esperanza // augustus 22, 2017 om 03:07 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: