Nieuw

Islamofobie is nu officieel een psychische stoornis in Zweden wat met het antipsychotische middel Zyprexa behandeld moet worden

Door: Mats Dagerlind – Vertaling: “rommel”

Het woord “islamofobie” is gemunt door linkse demagogen met de bedoeling om iedereen die de islam bekritiseert als geestesziek te bestempelen. Dit met dezelfde bedoeling als voorheen de communistische dictaturen om dissidenten in psychiatrische ziekenhuizen op te sluiten. Nu zien we hetzelfde fenomeen in het zogenaamde democratische Zweden verschijnen. Psychiaters zijn begonnen het woord “islamofobie” te gebruiken om patiënten te diagnosticeren die hun bezorgdheid uiten over de radicale islam en beschrijven dit als psychotisch.

In westerse democratieën is, in ieder geval voorheen, de vrijheid van mening een democratisch fundament. Dit in tegenstelling tot communistische dictaturen, waar afwijkende meningen ten opzichte van die van het regime als een zware misdaad worden beschouwd die gestraft kan worden met gevangenisstraf, internering in arbeidskampen en niet zelden met de doodstraf. Een andere veel voorkomende praktijk in de voormalige communistische Sovjet-Unie en Oost-Europa was om dissidenten in psychiatrische ziekenhuizen op te sluiten door middel van een gefabriceerde diagnose.

In lijn met de herwaardering van het begrip democratie in Zweden en andere westerse democratieën is men nu begonnen deze opnieuw te definiëren, van vrijheid van meningsuiting tot het uiten van een mening in een politiek correcte mening stramien. In onze samenleving zien we steeds meer van deze verschijnselen waar we van oudsher verschoond van bleven en verband hebben met totalitair bestuurde landen. Zo hebben we in Zweden gezien hoe kunstgalerijen werden bestormd door de politie, politieke kunstwerken in beslag werden genomen en de kunstenaar werd opgesloten. Nu zien we ook hoe mensen met de “verkeerde” opvattingen door regime loyale psychiaters als psychotisch worden gediagnosticeerd en in een psychiatrisch ziekenhuis opgesloten.

Johan Westerholm van Ledarsidorna heeft een psychiatrisch patiëntenjournaal toegezonden gekregen van een persoon die is gediagnosticeerd met het lijden aan een “islamofobie”, en waar deze diagnose is genoteerd in zijn patiëntenjournaal, dat wil zeggen medische geschiedenis. De diagnose wordt gebruikt met termen als “psychotische episodes” en details van de behandeling met het antipsychotische Zyprexa preparaat. Er bestaat dus geen twijfel dat de behandelende psychiater “islamofobie” als een ernstige psychotische ziekte beschouwt die met medicatie genezen moet worden.

De actuele aanval is relatief plotseling begonnen en kenmerkt zich met angst en schrik, vaak met islamofobische voortekenen.

De patiënt in kwestie is een vrouw die in een zogenoemde “utanförskapsområde” (uitgestoten-omgeving) in Malmö woont. Ze zocht hulp als gevolg van haar bezorgdheid over de groeiende islamitische radicalisering en extremisme in haar omgeving. De vrouw heeft expliciet duidelijk gemaakt dat zij niet vijandig staat tegenover de islam, maar alleen maar de extreme vormen van het salafisme verafschuwt met zijn gewelddadige interpretaties zoals jihadisme en terrorisme.

In plaats van haar zorgen serieus te nemen is de vrouw onderworpen geweest aan een psychiatrisch onderzoek en gediagnosticeerd als islamofoob, met een behandeling van een zwaar anti-psychotisch medicijn wat bovendien ernstige bijwerkingen heeft. Uit het patiëntendossier blijkt dat de vrouw als gevolg van de behandeling met Zyprexa getroffen wordt door tardieve dyskinesie, dat wil zeggen chronische motorische stoornissen die niet overgaan wanneer de medicatie wordt gestopt. Dit geeft aan dat de vrouw al geruime tijd aan dit medicament is blootgesteld. Nu wil ze ermee stoppen, wat in het medisch journaal door de behandelende psychiater als een probleem wordt gezien.

Johan Westerholm stelt de zeer relevante vraag of dit soort “behandelingen” van mensen die zich zorgen maken over de radicale islam gebeuren met de goedkeuring van de Inspectie voor de zorgsector, IVO. Handelt het zich hier om een afzonderlijk initiatief van een links-georiënteerde psychiater, of gebeurt dit op elk niveau, en zo ja, tot hoever in de samenleving? En zijn er politieke verbanden?

Dergelijke vragen worden gerechtvaardigd in het licht van de geschiedenis van de psychiatrische diagnose, medicatie en opsluiting van dissidenten in psychiatrische ziekenhuizen, als facet van de vele pogingen rondom de wereld om tegen de wil van de bevolking een radicaal links samenlevingssysteem in te voeren. We hebben de afgelopen decennia soortgelijke trends waargenomen om in Zweden met geavanceerde sociaal engineering geleidelijk de democratische rechten en vrijheden te ontmantelen, en de politieke macht van het volk wordt overgebracht naar een politbureau-achtige nomenklatura in Brussel, en zijn massa-immigratie gedreven multiculturalistische sociaal experiment.

Het is daarom dus niet zo vreemd en samenzweerderig als het in eerste instantie lijkt om te bevroeden dat deze totalitaire methode om dissidenten als geesteszieken te verklaren langzaam de Zweedse samenleving binnenkruipt. Zeker nu een specifiek patiëntendossier kan worden gepresenteerd waar dit bevestigd wordt mogen we dit niet als nonsens wegwuiven.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/08/17/nu-kan-du-som-lider-av-islamofobi-tvangsmedicineras-och-sparras-in-pa-mentalsjukhus/

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4946 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Islamofobie is nu officieel een psychische stoornis in Zweden wat met het antipsychotische middel Zyprexa behandeld moet worden

 1. Henk der Niederlànder // augustus 20, 2017 om 20:46 //

  Het is geen socialistisch land meer maar als dit zo nog ff doorgaat za het snel een stalinistische staat zijn.

  Like

 2. dissidenten in psychiatrische ziekenhuizen op te sluiten door middel van een gefabriceerde diagnose.

  En jij denkt dat alleen vroeger was in comunistische landen ?.
  Wat dacht je van vandaag in Nederland men noemt dat in politie vak jargon creatief gaan dat doen ze samen met de GGD .
  Vraag maar even aan Micha Kat het staat ook nog even op video hadden de heren even niet door .

  Scenario ik kan zo snel de bijbehorende video niet vinden wordt ffe zoeken .
  Micha kat loopt voor het advocaten kantoor corver en van essen in amsterdam filmt daar en prompt politie hij wordt gearresteerd en meegenomen pam het celletje in .
  Wat doet men dan men laat een GGd medewerker komen en die knoopt een gesprek met je aan (probeert) .
  De Ggd medewerker heeft je op dat moment psychisch geavalueerd en daar is rapport van dus bij het eerst volgende keer dat ze je wat in de schoenen willen schuiven wordt het meteen opgeschaald naar een gewelds delict .
  Alstublaft TBS met dwangverpleging gelooft u niet gooi maar eens een waxine lichtje naar een gouden koets die gozer Erwin Lensink heeft twee jaar vast gezeten .
  Men heeft het opgeschaald naar een geweldsdelict doe daar een psyhiatrisch raport bij en pam tbs met dwangverpleging

  Toenmalig koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima zaten op Prinsjesdag 2010 in de koets toen L. de houder gooide. Het voorwerp ketste af op de ruit. L. zat voor het incident zo’n twee jaar in de cel. Hij wil een schadevergoeding voor de tijd die hij onterecht heeft vastgezeten.
  https://www.geenstijl.nl/2631891/300_dagen_waxinelichthoudergoo/

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 20, 2017 om 23:03 //

  Telkens als je denkt dat de gekte wel zijn hoogtepunt gehad heeft komt men (vaak in Zweden) wel weer met een overtreffende trap. Ik blijf nieuwsgierig hoelang de Zweedse bevolking zich nog in de maling laat nemen door hun kwaadaardige politici, je zou denken dat dit met de huidige informatievoorzieningen allang zou zijn gebeurd maar het laat nog steeds op zich wachten.

  Like

 4. En wat doet men met de Christofobe en ongelovigenfobe figuren?
  Die worden alleen maar beloont, beschermt en gepamperd….

  Like

 5. Ik denk dat dit al heel lang in het voedsel zit verwerkt waar dit kereltje het over heeft.

  Tot dit schrikbarend besef kom je wanneer je het onderzoek van Prof. René Hurlemann goed tot je laat doordringen! Hurlemann is specialist voor psychiatrie en in vooraanstaande functies werkzaam aan de Universiteit Bonn. De inhoud van zijn duistere onderzoek is het gewillig maken van Duitse patriotten en tegenstanders van de islamitische invasie door middel van drugs gewillig te maken. Voor dit doel werd aan proefpersonen het zogenaamde “knuffelhormoon” oxytocine toegediend.
  https://ejbron.wordpress.com/2017/08/16/verplichte-drugs-voor-duitse-patriotten-gepland/

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 21, 2017 om 01:14 //

  Het gebruik van drugs tijdens oorlogen kent een lange geschiedenis, Nederland was tijdens de Eerste Wereldoorlog de grootste producent van cocaïne, het werd oa. gebruikt door Engelse soldaten en in WW II door de Duitsers. LSD schijnt zelfs specifiek voor oorlogsdoeleinden gemaakt te zijn. Dus wie zal het zeggen. Wel kan ik nu alvast zeggen dat ze mij een hele grote portie zullen moeten geven voordat ik moslims aardig ga vinden.

  Like

 7. Ik ben zeg maar in de ketel gevallen en kan u melden dat het niet helpt 😛

  LSD is trouwens per ongeluk uitgevonden. Ik had nog wel een fotootje van Hofmann staan boven dat stukje laatst.

  Like

 8. Goh, volgens mij moet je deze patiënten, hoe jong ze ook zijn, gewoon met een kogel door de kop behandelen.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, dat hebben we onlangs weer in Spanje, Finland en België gezien.

  Like

 9. Puntje van kritiek dat er weer over “de radicale islam” gesproken wordt. Ook dit is namelijk een door politiek correcte linkse demagogen verzonnen term om de indruk te wekken dat er ook een gematigde islam bestaat.Er is maar 1 islam, die staat beschreven in de koran en de hadiths, met de sharia als bijbehorend strafrecht. Een drie-eenheid die alles behalve gematigd is. Dus laten we in het vervolg gewoon man en paard noemen en het over de islam hebben. Als we over het christendom spreken, hebben we het ook niet over het “vredelievende christendom”, het “nationale socialistische nazisme”, de “racistische Klu Klux Klan” of “paramilitaire IRA. Het is gewoon islam, en die is radicaal, punt!

  Liked by 1 persoon

 10. En voor de lezers die de zweedse taal nog niet machtig zijn hier het artikel over het psychiatrisch patiëntenjournaal in het engels:

  Islamophobia – an opinion now entered into patient records
  https://translate.google.nl/translate?hl=en?sl=sw&tl=en&u=https://ledarsidorna.se/2017/08/islamofobi-en-asikt-som-nu-fors-in-i-patientjournaler/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: