Nieuw

Islamisering – alcohol VERBOTEN in Engelse supermarkt

Aldi in Northampton: Als caissière geen alcohol af wil rekenen, hoeft dat niet

Bij een filiaal van Aldi in de Engelse plaats Northampton is het niet mogelijk om bij alle kassa’s alcohol af te rekenen. Het management van de supermarkt komt zo een werknemer tegemoet die moeite heeft met de verkoop van alcoholische drank. Sommige klanten fronsen de wenkbrauwen.

AD >>

De volgende stap is dat Joden niet meer geholpen worden, want islam = nazisme. Daar wordt je dan wel een half jaar voor opgesloten als je dat zegt in Duitsland (Duitse versie op Fenixx, Engelstalige bij JihadWatch, de Nederlandstalige versie van GeenStijl linken we niet want barst van de cruciale vertaalfouten). Tijdens ramadan gaat de Aldi van zonsopgang tot zonsondergang op slot, want het is ontzettend beledigend voor moslims als kafirs eten kopen terwijl zij bezig zijn hun massapsychose aan de hele wereld op te leggen.

Antwoord van Aldi:

Nee prutsers. Je neemt iemand aan om bepaalde werkzaamheden uit te voeren, in dit geval het afrekenen van jullie producten. Als die persoon zijn/haar werk weigert, dan ontsla je die persoon. Punt.

(tekst in headerfoto via)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

17 Comments on Islamisering – alcohol VERBOTEN in Engelse supermarkt

 1. Republikein // augustus 20, 2017 om 03:50 //

  Punt.
  K lach me kapot.

  Like

 2. polderboy // augustus 20, 2017 om 05:40 //

  Volgens de Koran moeten ze hun wil opleggen aan de ongelovige untermenschen.
  Dat moffenbedrijf ALDI wordt daar wel geil van: untermenschen onderwerpen…

  Like

 3. Als klanten die winkel gewoon zouden boycotten, dan is het snel afgelopen met die poppenkast.
  Het is dus mede door die klanten dat dit toegelaten wordt.
  Maar zo principieel zijn de meeste mensen nou eenmaal niet.
  Dat lees je ook telkens over winkels die zwarte piet weigeren.
  Eerst allemaal een grote bek dat ze daar nooit meer komen, en de volgende dag staan ze alweer bij de kassa daar.
  Want anders moeten ze omlopen, en dat hebben ze er dan toch weer niet voor over.
  Zo ver gaan principes nou ook weer niet bij de meeste, en zo houden ze het zelf in stand.

  Like

 4. Claudia M. // augustus 20, 2017 om 09:51 //

  Niet mijn alcohol over de scanner willen halen, is dan toch gewoon meenemen! Dit kan echt niet; als je je werk niet fatsoenlijk kunt doen vanwege je hersenspinsel moet je maar gauw terug naar je roots, niet hier!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 20, 2017 om 10:23 //

  En als dit lukt dan is varkensvlees het volgende, “oh u heeft gemengd gehakt, nee hoor dat kan ik niet in mijn handen nemen”. Vakkenvullers die weigeren bepaalde vakken voor hun rekening te nemen omdat de producten haram zijn.
  Nou moet ik eerlijkheidshalve vermelden dat ik zelden of nooit bij de Aldi kom, enkele weken geleden hadden ze een aanbieding van een Tomtom navigatieapparaat dat ik voor die zeer lage prijs wel wilde hebben, woensdag ging de aanbieding in, donderdagochtend ben ik drie filialen af geweest, niemand had ze en het personeel was bij het navragen niet bepaald vriendelijk. Nee geen winkel voor mij, mij zullen ze niet meer terugzien.

  Like

 6. Dit zijn slechts de kleine schermutselingen die een grote oorlog inluiden. Zo koop ik tegenwoordig alleen nog maar spullen die niet uit bepaalde landen komen. Slimme winkeliers willen er dan nog wel eens als Land van Oosprong of Herkomst ‘Import’ op zetten. Die laat ik ook staan. Sardientjes komen er bij mij van Afrikaanse herkomst niet meer in al worden ze gevangen in de Stille Oceaan. Spul uit Chili of Peru geniet dan de voorkeur.

  Ja, ik ben ook nog productnazi en voedselrascist geworden. Zo vind ik het gek dat ondanks alle ophef er toch nog lui zijn die na het zuipen een broodje jood gaan halen bij een tent waar joden niet echt gewenst zijn, waar de broodjesvulling afkomstig is van de floorsweep uit een varkensslachterij, waar de hele familie eerst nog even overheen heeft gezeken, gezaadseld en gerocheld en ze je vervolgens recht in je bek een smakelijk eten toewensen. Ja, ik weet ‘t, er zouden naar verluid ook goeie zijn.

  Liked by 3 people

 7. @BertG. // augustus 20, 2017 om 09:43 //

  Deze jongen deed vroeger zo’n beetje al z’n boodschappen bij AH en de HEMA kwam ik ook wel eens. Sinds dat Zwarte Pietengezeik een jaar of drie geleden geen stap meer binnen gezet bij beide. De tyfus voor beide bedrijven. Maar helaas zoals je zegt, velen zullen na verloop van tijd gewoon daar weer binnenwandelen.

  Like

 8. heer Tijl U, ik dacht het zelfde, ham willen ze dan ook niet afrekenen, alles om ze maar niet te kwetsen, dames producten die je eens per maand nodig hebt zal ook wel onrein zijn

  trouwens wij vrouwen worden schijtziek van al die reclames, met vleugels zonder vleugels, schimmelpasta enz, 1 trapeze werkster zit met haar onderbroek op de wc, ik heb gemaild dat die reclame walgelijk was, en idd hij was een tijdje niet te zien en ja hoor hij is weer terug op tv
  en als een autoctone medewerkster aan het lijnen is wil die dan ook geen chocola en snoep enz aanslaan? Ik vind het echt te gek worden , ga lekker wc s poetsen

  Like

 9. Yvonne, wij worden ook schijtziek van dat soort reclame’s.
  Wat is de volgende reclame, heeft u ook zo’n jeuk aan uw snikkel, wij hebben de oplossing.
  Doop ‘m in onze pot zalf en u bent overal van af.

  Like

 10. Wat als de vegetarische caissière geen vlees wil afrekenen?
  Of de healthfreak geen junkfood wil afrekenen?
  Ga zo maar door, of mag alleen voor godsdienstwaanzinnigen een uitzondering gemaakt worden?

  Like

 11. De producten staan in de schappen van de winkel om ze aan de klanten te verkopen.
  Als de persoon aan de kassa deze producten niet wil afrekenen, hoort die niet achter de kassa te zitten.
  Schoolvoorbeeldje van werk weigeren; de enige oplossing is: ONTSLAG.
  Punt.

  Like

 12. De kassamedewerkster is aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een over de top geïndoctrineerde moslima, compleet met het vrouwonderdrukkende, masochistische symbool de hoofddoek. Liefst zou deze omgekeerde feministische moslima geheel compleet met een achterlijke zwarte boerka achter de verrotte kassa zitten voor haar compleet randdebiele uitslover van een Aldi filiaal leider. Bij de Aldi ziet men gemiddeld meer van deze besnedenlanders dan bij de andere supers, vergeet niet dat AH en bijv. de Hema ook meedoen aan deze krankzinnige lofuitingen aan het grondpersoneel van Allah.

  Like

 13. Je kan dan wel zeggen dat je bijvoorbeeld door dat zwartepieten verbod in een bepaalde winkel niet meer komt maar zo goed als alle winkels doen daar aan mee.
  Bij ons in het dorp zelfs de onafhankelijke warme bakker.
  Volgens mij wordt dat van bovenaf afgedwongen of op z’n minst geadviseerd.

  Like

 14. Republikein // augustus 20, 2017 om 20:32 //

  Ik kom niet in een winkel behalve voor bier.
  Maakt niet uit waar.

  Volgende keer ga ik het hebben over de haan en Nelly Furtado.

  Liked by 2 people

 15. Like

 16. Waar bij ons in het Kruitvat een moslima met hoofddoek achter de kassa zat, was het de laatste keer dat ik daar ben geweest.
  Ga ergens anders provoceren!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s