Nieuw

Het Europees parlement twitterde iets op de dag van de Barcelona aanslag

Zijn het ordinaire trollen of spugen ze ons vol in het gelaat ?

Ik kwam het tegen in dit filmpje van Black Pigeon Speaks; #Barcelona & the DEADLY CULT of Diversity

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7428 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Het Europees parlement twitterde iets op de dag van de Barcelona aanslag

 1. templars2017 // augustus 21, 2017 om 01:47 //

  Die gasten in de EU leven dus echt in een ivoren toren.
  Terwijl overal om ons heen de boel op springen staat gaan ze een beetje de boel proberen te manipuleren door een met belastinggeld een filmpje maken hoe goed de migratie werkt , als je het hebt bekeken dan valt je op dat de Duitse vrouw zei dat een migrant 2X zo goed moet zijn als een Duitser om dezelfde job te krijgen .
  Om dubbel te gaan van de lach die zandbakkevers zijn geen cent waard als ze tegen het gemiddeld Europees intellect moet opbotsen.
  Het is echt om je haar uit te trekken als je ziet hoe die lui in hun ivoren toren olie op het vuur gaan gooien en zeker als er op dezelfde dag slachtoffers vallen door ………islamieten.
  Als je goed kijkt dan is de video van de EU op twitter gezet om 5:19 a.m.
  dus ongeveer 12 uur voor de dodelijke raid op la Ramblas.
  Het is net als die stunt die op Facebook is gelanceerd waar de boodschap was “niet alle moslims zijn slecht” .
  Het is precies alsof ze ons kost wat kost willen overtuigen dat er nog goeie tussen zitten .
  Als je kijkt naar de verhoging in intensiteit en wijze waarop de aanslagen elkaar opvolgen en je kijkt naar wat in Irak gebeurt dan is er een duiding die boeken spreekt.
  In de maand van de ramadan waren er aanslagen in verschillende landen ,ter zelfde tijd werd het pleit beslecht in Mosul , er zijn er daar veel gesneuveld maar ook veel gevlucht .
  Nu zijn er weer veel aanslagen en is in Irak opnieuw een groot bolwerk van isis het doelwit Tal Afar.
  Zowel Mosul als Tal afar liggen niet zo heel ver van de Turkse grens.
  Tactisch geeft het een voordeel om een deel van hun strijdmacht achter te laten voor de oprukkende Iraki’s maar het grootste deel weg te nemen richting Turkije .
  Dus als we denken dat we er van af zijn ……..die gasten zullen de organisatoren zijn ,de honderden negers die opgehaald zijn door de watertaxi’s van de ngo’s zijn het voetvolk.
  Vergeet niet dat isis in Libië veel van die Afrikaanse crazy’s hun overtocht betaald hebben ,het enige dat ze moesten doen was trouw zweren aan isis .
  Een blinde kan zien dat ten eerste het een kapitaal kost om dergelijke operatie te financieren en ten tweede isis heeft aan financiële middelen geen gebrek ,zij zijn gesteund door rijke oliestaten.
  Terwijl de wielen in onze richting bewegen mogen wij ,zwijgend, kaarsjes branden , tranen vergieten , zeggen dat we niet bang zijn en dat liefde alles overwint en nog meer van dat fraais.
  Als je jezelf zou afvragen of je droomt ,nee hoor maar de nachtmerrie moet nog beginnen ,het zal niet bij woorden en berichten blijven , ze dachten het in 1914 en in 1940 ook .
  Ook daar is de bevolking van menig land onderworpen aan de ergste gruwel doordat de politieke kaste en de toenmalige elite het zo wilde.
  Nu is het niet anders ………….

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: