Nieuw

German Asylum Seeker Sexually Abuses Young Boys; Receives Suspended Sentence

A 47-year-old German asylum seeker, originally from Afghanistan, has been spared jail and has instead received a 15-month suspended sentence after sexually abusing three children as young as five.

suspended sentenceThe unnamed man was found guilty of sexual abuse and bodily harm towards three young boys who were all aged between five and six-years-old.

The abuse took place in community accommodation in the Friedberg area at the start of the year…

/Stefan Lenzenhuber, the judge in the case, changed the man’s sentence to suspended, which means that he will not face any actual prison time for the four counts of sexual abuse and bodily harm that he has been found guilty of.

readall>>
defendevropa
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 7.715 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1306 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: