Nieuw

Europese steden absorberen de sharia

Als het Westen de democratische waarde van de individuele vrijheid verraadt, zullen islamitische fundamentalisten, zoals diegenen die de Libische vrouwen de boerka hebben opgedrongen, datzelfde met westerse vrouwen doen.

Door: Giulio Meotti – Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster

 • De burgemeester van Londen, Sadiq Khan, verbood reclame die “onrealistische verwachtingen aan het imago van vrouwenlichamen en –gezondheid” bevorderen. Nu is Berlijn van plan om beelden te verbieden, waarin vrouwen als “mooi, maar zwak, hysterisch, dom, gek, naïef of door hun emoties beheerst” voorgesteld worden. Harald Martenstein van de “Tagesspiegel” zei dat de politiek “overgenomen zou kunnen zijn van het Taliban-manifest”.
 • De ironie is, dat deze golf van moraal en “deugd” uit steden komt die door ongeremde linkse politici geregeerd worden, die zich al jarenlang inzetten voor seksuele bevrijding. Tegenwoordig is het een “feministisch” argument om voorstander te zijn van de sharia-politiek.
 • Om met de Amerikaanse schrijver Daniel Greenfield te spreken: de ironie van de vrouwen die hun eigen onderdrukking vieren, is zowel hartverscheurend als deprimerend.

Enkele dagen nadat de “Islamitische Staat” twee jaar geleden de stad Sirte in Libië had veroverd, doken er enorme billboards in de radicaalislamitische vesting op, die vrouwen waarschuwden dat ze op zakken lijkende kleding moesten dragen, die hun hele lichaam bedekte, en geen parfum. Deze “sharia-bepalingen voor de hidjab” omvatten het dragen van ondoorzichtig materiaal en een robe die niet lijkt op de kleding van de ongelovigen.

Twee jaar later nemen de drie belangrijkste steden van Europa – Londen, Parijs, Berlijn – dezelfde trend naar de sharia over.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/10865/europa-steden-sharia

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Europese steden absorberen de sharia

 1. polderboy // augustus 21, 2017 om 06:12 //

  Voeg Barcelona ook maar toe aan de rij met steden met sharia-fascisme.
  http://www.nbcnews.com/news/world/spain-terror-attacks-put-muslims-catalonia-under-harsh-spotlight-n794216
  Ook daar hebben ze vlak naast de doden-boulevard La Rambla een Molenbeek liggen, genaamd El Raval, een ghetto waar de gemiddelde imam de taal Spaans geeneens spreekt.

  Tja, en net die ene dode imam is dus het brein achter de islamfascisten die de laffe moordaanslag hebben gepleegd op La Rambla: degenen die ook de aanslag op de Sagrada Familia kathedraal in Barcelona aan het voorbereiden waren?
  En de rest van die moslims wisten er helemaal niks van?

  Medeplichtigheid bij terrorisme is flink strafbaar: dus “we wisten echt helemaal niks hoor” is begrijpelijk als antwoord.
  Maar daarnaast, Allah zegt in de Koran dat hij de grootste achterbakse gluiperd is die er bestaat. Zijn volgelingen nemen zoiets als voorbeeld. M.a.w. liegen mag, want het doel heiligt de middelen. Dat is ook de context van die de Koran ademt. Alles om het doel te bereiken is gewettigd in naam van Allah: moorden, uitroeien, slaven drijven, et cetera.
  Kortom: fascisme.

  En dat heet een religie te zijn??!!

  Like

 2. Islam = Fascisme en zou verboden moeten worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: