Nieuw

“Tot 3.000 IS-jihadisten zouden kunnen terugkeren naar Europa” – regeringen plegen genocide

Tot 3.000 jihadisten die nu in IS-gebied zitten, staan klaar om terug te keren naar Europa. Experts waarschuwen: het risico op aanslagen door terugkeerders is groot, wees voorbereid. De Molenbekenaar die deze week in Turkije werd opgepakt blijkt zo’n terugkeerder: hij onderhandelde al maanden met de Belgische veiligheidsdiensten over zijn terugkeer.

Onderzoekers van het Radicalisation Awareness Network (RAN) verwachten dat een groot deel van de 5000 Europese IS-strijders van plan is om terug te kregen. “Tot 3000 Europeanen zullen Syrië wellicht verlaten.  Om hier een aanslag te plegen of omdat ze gedesillusioneerd zijn en niet langer in de ontberingen van IS te leven”, klinkt het in hun rapport.

De Morgen >>

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7428 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on “Tot 3.000 IS-jihadisten zouden kunnen terugkeren naar Europa” – regeringen plegen genocide

  1. Beangstigend, Fub.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: