Nieuw

Steve Bannon: “Het presidentschap van Trump zoals we dat kennen is voorbij”

Steve Bannon, de controversiële voormalige raadgever van Donald Trump, blijft vechten voor de Amerikaanse president. Dat heeft hij gezegd in een eerste reactie nadat zijn vertrek uit het Witte Huis bekend is geraakt. “Het presidentschap waar we voor gevochten hebben en gewonnen hebben, is voorbij”, zei hij in een ander interview.

“Als er enige twijfel is, laat me duidelijk zijn: ik verlaat het Witte Huis en trek ten strijde voor Trump tegen zijn vijanden, in het Capitool, in de media en in de bedrijfswereld”, aldus Bannon in een gesprek met het financiële persbureau Bloomberg.

Gisteren raakte bekend dat het zijn laatste werkdag bleek als raadgever voor president Trump.

De Morgen >>

De momenten waar Bannon ongetwijfeld het meeste plezier aan beleefde: Trumps beslissing om Amerika uit handelsverdrag TPP te halen en een streep te zetten door deelname aan het klimaatakkoord van Parijs. Ook was Bannon de architect van de omstreden ‘moslimban’, die na maanden vertraging alsnog doorgang vond.

Elsevier >>

Het lijkt er op dat de globalisten en de Deep State hebben gewonnen. Onder Hoessein Obama en Killary Clinton zijn alle departementen gevuld met aan hen horigen en Trump heeft niet snel genoeg schoon schip kunnen maken. Drain The Swamp is mislukt. 

Al in de eerste week werd generaal Mike Flynn uitgeschakeld. Ter herinnering wie Mike Flynn is:

Nu zit McMasters op de nationale veiligheidsraad en hij heeft stelselmatig alle islamcritici eruit gewerkt en de Obama getrouwen behouden. De strijd om de NSC is bepalend voor de toekomst van het Westen en de baas er van vindt islam een religie als alle anderen. We are fucked. Ik dacht dat:

Donald Trump is de laatste kans voor het Vrije Westen

maar hij heeft zich laten inpakken door de globalisten, niet in de laatste plaats door zijn eigen schoonzoon Jared Kushner. Steve Bannon is terug naar Breitbart om daar vandaan de strijd voort te zetten.

EXCLUSIVE: Milo Yiannopoulos: ‘I Want to See Bannon the Barbarian Ruthlessly Crush His Enemies’

With Steve Bannon Gone, Donald Trump Risks Becoming Arnold Schwarzenegger 2.0

Steve Bannon Reportedly Considering Starting a Network ‘To the Right of Fox News’

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Steve Bannon: “Het presidentschap van Trump zoals we dat kennen is voorbij”

  1. Voorlopig is trumpie nog steeds lekker bezig bannon een zeer kontje ?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: