Nieuw

Oorlog is misleiding en bedrog van Fré Morel

Een advertentie? Tja eigenlijk wel maar wellicht een tip voor andere lezers van Fenixx, zelf al een exemplaar besteld in elk geval en ik wil andere geïnteresseerde ook de kans geven vandaar.

met groet Bolo

Beste vrienden van de Blauwe Tijger,

Afgelopen week kregen we onaangekondigd een opmerkelijke partij boeken om die aan te bieden in onze webwinkel. Het gaat om de laatste nieuwe exemplaren van Oorlog is misleiding en bedrog van Fré Morel uit 2012, een boek dat nieuw en 2e hands volstrekt onverkrijgbaar was – tot deze laatste partij opdook.

Het is een geschiedenisboek over het tijdperk 1900-1940 en bevat een ongekende hoeveelheid informatie die het vigerende beeld over die periode radicaal bijstelt. Het schetst hele andere, deels nieuwe geoplitieke achtergronden, en schenkt gedetailleerde aandacht aan de enorme rol van propaganda om de burgers klaar te maken voor de oorlogen.

We hebben niet hoeven twijfelen om op het aanbod in te gaan en dit mooie boek dat destijds door Uitgeverij de Papieren Tijger is uitgeven, aan te bieden. Heel erg aanbevolen!

 

Paperback | 16 x 24 cm | 368 pagina’s | prijs inclusief verzendkosten: 24,00 euro

 

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2152 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Oorlog is misleiding en bedrog van Fré Morel

  1. Heb h’m ook besteld Bolo…………..Als het goed is krijg je het boek en van de Blauwe Tijger een boekje met hun uigave daarin voor het najaar van 2017. Daar staat op blz 17 de intro voor het boek wat Martien en ik en nog iemand vertaald hebben.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik heb snel een exemplaar besteld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: