Nieuw

Het Amerikaanse Tommy Teleshopping, Tel Sell of hoe die ellende allemaal ook mag heten richt zich vol op moslims en de islam 

Wat kan mij dat eigenlijk boeien ik woon niet in de United States van America maar doodgewoon in Brabant gelegen in het koude Nederlandse kikkerland alwaar de islam eveneens alle ruimte krijgt om te groeien. Nederland het kleuterschooltje gerund door fascisten onder supervisie van het nazisme bolwerk vanuit de nieuwe hoofdstad van het vierde Duitse rijk gevestigd te Brussel. En ik maak me druk over commercials uitgezonden in de Verenigde Staten. Helemaal van het padje af geraakt zeker?

Ach wtf ik zou me eigenlijk prima op me gemak moeten voelen in een door nazi’s gerunde superstaat aangezien wij hier niet zouden misstaan op het promotie foldertje zoals ooit voorgesteld door Adolf Hitler met blonde haren en blauwe ogen volop vertegenwoordigt in huize Bolo. De Von Trapp familie zou der nog wat van kunnen leren wanneer het enkel op het Arische uiterlijk zou gaan aankomen.

Maar je hebt er geen donder meer aan aangezien de nieuwe nazi’s heutzutage een duidelijk voorkeur hebben voor het islamitische uiterlijk en worden personen voorzien van blonde haren en blauwe ogen het liefst uitgeroeid door dit volk. Hebben ze hierbij ook nog eens een stel tieten dan kunnen ze eerst nog een tijdje misbruikt worden door het islamitische nazisme front der Europese lusten.

Maar gelukkig zijn er nog nazi’s  moslims die niet staan te juichen wanneer er weer eens een aanslag door één of meerdere verwarde mannen wordt gepleegd. Gelukkig zijn er nog nazi’s moslims die vrede wensen en van mening zijn dat niet elke niet moslim een racist is en een meisje dat liever niet door een kudde moslims verkracht wenst te worden dit niet afkeurt daar het moslims zijn maar omdat ze in het algemeen liever niet verkracht wenst te worden en al helemaal niet in groepsverband. En ja dan kun je dit als moslim vreemd vinden maar sommige niet moslims zitten nou eenmaal een beetje vreemd in elkaar, daar kun je niets aan doen. In elk geval niet zonder geweld dan.

Ook zijn er mensen die op moslims lijken en daar problemen mee hebben aangezien ze aangekeken worden op het wangedrag van moslims. Ook voor deze mensen heeft het Amerikaanse Tommy Teleshopping van en door Tel Sell een passende oplossing.

Bekijk een en ander maar middels onderstaande video en let op dit is satire dus dit kan bij sommige moslims mensen vreemde reacties oproepen. Ik zelf kan enkel hopen dat dit filmpje door een moslim is gemaakt zodat er niet gelijk iemand onthoofd gaat worden of in het beste geval de racismekaart krijgt toegespeeld. Uiteraard worden niet moslims ook op de hak genomen maar dat mag daar heeft nog nooit iemand moeilijk over gedaan.

Met dank aan ‘Humanity united against isis

Even iets luchtigs tussen al die aanslagen door, het is voor mij in elk geval niet eens meer bij te houden wie waar en waarom nu weer een aanslag heeft gepleegd terwijl wij ons hier druk maken over een paar kippen eieren en het feit of we nog wel wat beter weer gaan krijgen deze zomer.

Racisme, nazisme, fascisme allemaal een pot nat als het beestje maar een naam heeft maar het blijft opmerkelijk dat de grootste racisme brullen dat ze gediscrimineerd worden. Of dat de grootste brulapen tegen het nazisme de Joden willen uitroeien. Ook apart dat de grootste aanhangers van het fascisme roepen dat er nooit meer fascisme moet zijn. Iemand die mij dit eens kan uitleggen?

Met dank aan ‘The Post Online

Met groet Bolo

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Het Amerikaanse Tommy Teleshopping, Tel Sell of hoe die ellende allemaal ook mag heten richt zich vol op moslims en de islam 

 1. voor als je dit op Facebook wilt plaatsen

  Waarom je bericht is verwijderd
  Vandaag
  We hebben dit bericht verwijderd omdat we vinden dat het eruit ziet als spam. Als je dit hebt geplaatst en het geen spam vindt, kun je ons dat laten weten.

  Liked by 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 19, 2017 om 15:12 //

  Toen was ze lelijk, nu is ze lelijk en straks is ze helemaal niet meer om aan te gluren. Kolere wat een gedrocht ! Never put your dick in crazy moet bedacht zijn met haar in het achterhoofd…

  Liked by 2 people

 3. ben in elk geval nog nooit zo dronken geweest dat ik zelfs haar zou doen Tijl haha

  Like

 4. trebor2110 // augustus 19, 2017 om 17:09 //

  sorry Bolo en Tijl maar jullie zien het verkeerd dit is een het ,dit kan je niet een man of vrouw noemen .
  Eigenlijk moet zoiets preventief geruimd worden je heb er helemaal niks aan het werkt niet en het kan zich niet voortplanten [ wat misschien maar goed is ook ] en zorgt alleen maar voor overlast .

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // augustus 19, 2017 om 18:57 //

  Ja watte ,wat moet een mens daar van gaan denken ,ok het ziet er allemaal hilarisch uit maar er zit weldegelijk een boodschap in ….
  Het is verdomme zo racistisch al het maar kan ,die klojo heeft het maar al te goed door dat de voddekoppen geviseerd worden en zeker na een aanslag en dan maar met zo een hoop zever proberen de voddekoppen te verschonen met het dogma “we zijn niet allemaal slecht” .
  Het werkt averechts om nog maar niet te spreken over het einde van die stomme commercial , een zgn app die blanke mensen automatisch gaat linken met nazi’s ,inclusief swatika, .
  Als je als gewone burger het symbool niet mag gebruiken op facebook waarom mogen zij dat dan wel …..omdat het moslims zijn.
  Het is nu toch overduidelijk dat het linkse kamp instituten als Facebook enkel voor hun eigen belangen gebruikt, de rest wordt gedoogd maar wel binnen wel afgebakende grenzen.
  Het lijkt allemaal heel hilarisch ,vergis U niet ,dat is het niet , de boodschap voor de voddekoppen zit er in vervat en wel op een suggestieve manier die maar weinigen zullen zien.
  Anders gesteld taqiya ten voeten uit .
  Maar stel je eens de vraag ,mocht het nu een “rechtse “groep zijn die met dezelfde hilariteit hun boodschap willen verspreiden via Facebook hoeveel kans zou je hen dan geven dat het er ooit te zien zal zijn …….0% ,het zou teveel aanzetten tot racisme en xeno en islamofobie.
  De linkse criminelen hebben van islamofobie , xenofobie en racisme een eenrichting regel gemaakt met als doel alle oppositie de mond voor goed te snoeren.
  Maar ja ,ons is het enkel gegund om kaarsjes te branden en samen te staan bléren als een stel schapen , natuurlijk is er verdriet veel zelfs maar dan wel voor diegene die er rechtstreeks bij betrokken zijn .
  Een massa mensen zien tranen wegvegen die de slachtoffers niet kennen en enkel reageren op de berichtgeving van de media ,die het dan nog eens gaan verkopen als “solidariteit met de slachtoffers “is je reinste flauwe kul.
  Ooit een verslag gezien van de begraving van één van de slachtoffers individueel ….nooit.
  Stel er zijn 30 doden te betreuren en iedere familie wenst een individuele begraving te geven dan zal je er nooit een media station in de buurt zien.
  Het is reeds zover gekomen dat de doden en gewonden zijn vergeten na een korte tijd, sorry maar die mensen en hun familie hebben levenslang gekregen door het toedoen van die voddekoppen , ze moeten het maar zelf zien te rooien ,tot overmaat van ramp gaan de overheden dan om het jaar een “herdenking houden” en rijten de wonden terug open .
  De enige reden voor dergelijk wangedrag is om zichzelf in het daglicht te kunnen profileren.
  Ik vraag mij af wat er zou gebeuren als er een politicus of een lid van de elite zijn naaste familie erin zou betrokken zijn? zeg maar gerust dat het kot zou te klein zijn.
  Zolang het maar de gewone man is die sneuvelt zal er niet te veel veranderen.
  Vergeet niet dat bij iedere dode en of gewonde een hele familie wordt getroffen waarvan geëist wordt vergeving gezind te zijn, hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen???

  Liked by 1 persoon

 6. Iemand heeft het hek van de kooi los laten staan.

  Like

 7. Bolo wat dacht je van Lebensborn 2.0 neuken voor volk en vaderland kun je in iedergeval zeggen dat je gevochten hebt en strijdend ten onder bent gegaan je hebt je best gedaan meer kan je ook niet doen lol 😉

  Liked by 1 persoon

 8. Wat het ook is…..je NIET laten pijpen,zie die tanden!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: