Nieuw

Asielzoekers kwamen speciaal naar gaypride om te roven – antizakkenrol-agent liet zich zakkenrollen

De Algerijnse asielzoekers, woonachtig in azc’s in Ter Apel en Almere, kwamen tijdens de Gaypride vermoedelijk speciaal naar Amsterdam om mensen te beroven. Dat zei officier van justitie Willem Nijkerk vrijdag tijdens een snelrechtzitting in de Amsterdamse rechtbank.

Na die laatste diefstal werden O. en H. gearresteerd. Officier van justitie Nijkerk benadrukte tijdens de zitting dat veel ervaring nodig is voor de trucs van O. en H. “De agent die het horloge droeg, is lid van een speciaal rechercheteam dat is getraind om op zakkenrollers te jagen. Toch had hij niets door. Moet je nagaan.”

Parool >>

Het is de schuld van Klaas Dijkhoff die weigert om afgewezen asielzoekers uit te zetten. Ik raad de slachtoffers aan om Klaas’ zijn portemonnee te jatten en daar de geleden schade uit te vissen. Algerije is een veilig land. Algerije heeft havens en vliegvelden. Het kan niet moeilijk zijn ze terug te brengen. De overheid voert op alle fronten oorlog tegen u.

Een agent die zich laat zakkenrollen … had ik al gezegd dat:

Mogen we een andere politie ? Deze is stuk

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Asielzoekers kwamen speciaal naar gaypride om te roven – antizakkenrol-agent liet zich zakkenrollen

 1. Te dik/ te “schijterig /kunnen niet schieten/bij het minste geringste ,ziek thuis ppst ?kweenie “stoornis,en dan ook nog öpgezadeld met Ellie Lust .Stuk is nog netjes uitgedrukt !

  Like

 2. Onze politie is niet stuk mensen want die hebben stalorders van onze hersenloze politici om dat tuig te laten lopen. geef dus niet de schuld aan onze politie mensen die het er zelf ook helemaal niet mee eens zijn om niet in te mogen grijpen en dit moslimtuig met fluwelen handschoenen te moeten aanpakken.

  Like

 3. Goof, maar geen mens is verplicht om als een hersenloos wezentje elke opdracht uit te voeren die hij of zij te horen krijgt.
  Het is een eigen keus om je als gehoorzame slaaf te gedragen, dus ze zijn zo schuldig.
  Maar je hersens gebruiken heeft nou niet bepaald de voorkeur wanneer je bij de politie of het leger wil werken.
  Dat kan alleen maar tegen je werken zelfs.

  Like

 4. Ik ben bang dat wordpress mij weer moet hebben vandaag.
  Dus als er iemand even in de spambak wil kijken, bedankt vast.

  Like

 5. Iets plaatsen lukt mij niet meer vandaag, dit is de 3de poging.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: