Nieuw

Mother and daughter ‘formed Britain’s first all female hit squad’ to carry out a knife attack on Westminster, court hears

A mother and daughter formed Britain’s first all female hit squad to carry out a knife attack in Westminster, a court had heard.

Mina Dich, 43, her daughter Rizlaine Boular, 21, and Khawla Barghouthi, 20, plotted “to murder a person or persons unknown”, it was claimed.

Boular was shot and wounded by armed police as the trio were arrested during a series of raids on April 27.

Officers arrested both Boular and Barghouthi after firing CS gas into a house in Harlesden, northwest London, while Dich was detained in a separate raid in Kent.

All three women appeared at the Old Bailey on Friday via video link from HMP Bronzefield.

They are each charged with one count of engaging in the preparation of a terrorist act and one count of conspiracy to murder between 11 and 28 April…

readmore>>
telegraph
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Mother and daughter ‘formed Britain’s first all female hit squad’ to carry out a knife attack on Westminster, court hears

 1. templars2017 // augustus 18, 2017 om 23:15 //

  Ja nu is het hek helemaal van de dam , vrouwen zijn volgens ons weten ondergeschikt aan een man ,er is een regel in hun klutterspaanwet die zegt dat een man 1,5 vrouw waard is.
  Dit is duidelijk een teken dat mensen dus een nominatie waarde hebben en dus als betaalmiddel kunnen dienen , dit is verdomme een toestand uit de slavenhandel.
  Maar ook dat hebben ze nog je kan bij die idioten nog altijd vrouwen kopen en verkopen ,benieuwd hoe de rechten van de mens liga hier over denkt?
  Om terug naar die wandelende gordijnen te komen ,ben benieuwd welke straf ze zullen vangen.
  Het is een teken aan de wand dat ze dus voor geen haar te vertrouwen zijn ALLE islamieten zijn even onvoorspelbaar!!!
  In de VS is het trouwens ook een vrouw die de beweging van voddekoppen en links mee heulend collaborateur gebroed in vuur en vlam zet ,één van haar grote wapenfeiten was de anti -Trump optocht in de dagen na zijn succes om verkozen te worden.
  Als die wandelende broedkamers denken dat ze een beter leven gaan hebben in hun utopisch kalifaat dan zijn ze degelijk mis .
  Een andere piste die we niet mogen ontkennen is dat ze er toe opgezet zijn , waarom?
  Als er een aanval komt zijn het altijd mannen , dus is iedereen beducht en gefocust daarop.
  Die gordijnspoken worden wel eens bekeken omdat niemand zich kan voorstellen zo te moeten gekleed lopen ,maar verder is er niet te veel aandacht voor.
  Dit gegeven maakt het juist zo gevaarlijk…..niemand verwacht het en laat ons eerlijk zijn onder die tenten is er plaats genoeg voor een heel arsenaal.
  Je moet het zien als een soort van taqiya (liegen en bedriegen als het de islam dient is toegestaan) maar dan in een wel heel praktische vorm.
  Een misschien niet zo directe link is het feit dat in Irak isis strijders die gesnapt zijn door het leger terwijl ze een stad (denk Mosul ,ben niet zeker) probeerden te ontsnappen verkleed als vrouw ,dus met zo een overmaatse gordijn waarin je de inhoud niet kan zien…….
  Als er daar gebruik van gemaakt zal worden wordt het wel heel gevaarlijk en wordt het noodzakelijk alles als potentiele vijand te zien.
  De meest logische gevolgtrekking zou zijn totaal verbod op gezichtsbedekking ,maar dat zal wel nooit gebeuren ,ze zouden kunnen geschoffeerd zijn .
  Dus liever iedereen aan dergelijke risico’s blootstellen dan er het hoofd aan bieden,
  Hier zijn de politici zelfs te laf om er over te denken laat staan te doen.
  Waar ze in Engeland waarschijnlijk ook op zullen hopen dat de strafmaat milder zal zijn omdat het vrouwen zijn , in mijn optiek zou het nog zwaarder moeten zijn wegens redenen hierboven vermeld.
  Mijn advies ,blijf heel waakzaam ,wantrouw heel dat kutvolk (vriendelijk zijn is gevaarlijk)
  Geef niet toe , nu niet nooit niet.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: