Nieuw

Meerdere moslimaanslagen in Catalonië – dodental loopt op

Terroristen gedood, burgers gewond in Cambrils

Uren na de aanslag in Barcelona zijn in de Spaanse kustplaats Cambrils vijf vermoedelijke terroristen gedood tijdens een antiterreuroperatie, waarmee een nieuwe aanslag zou zijn gestopt. Ook zijn zeven andere mensen gewond geraakt.

Telegraaf >>

En dan was er gisteren ook nog een explosie in het zuiden van Barcelona:

UK Daily Mail  Six more people were injured in the incident in Alcanar, Catalonia, which saw a house completely destroyed. The area, which is 120 miles south of Barcelona, is popular with tourists and foreigners were believed to be among those injured, Spanish media reported.

Volgens een anonieme inlichtingenbron in The New York Times gaat de Spaanse politie ervan uit dat een onbedoelde explosie in een huis in de stad Alcanar op woensdagavond de gang van terreuraanvallen in werking heeft gezet. Telegraaf >>

We zijn in oorlog:

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Meerdere moslimaanslagen in Catalonië – dodental loopt op

 1. Like

 2. Heeft Drs P. van D666 de militante fascistische islam al veroordeeld?.
  Onze nationale veilingmeester, die slechts 8 jaar over een studie Geschiedvervalsing deed, meet toch niet met 2 maten?.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 18, 2017 om 17:55 //

  Deze had ik eerder geplaatst onder “Barcelona” niet wetende dat Fubar alweer bezig was met een volgend artikel 😀
  “Het AD weet inmiddels te melden dat de terroristen een groep van 17 en 18 jarigen was, het zou wel behulpzaam zijn als ze dan ook even vertellen hoe die knapen dan twee busjes konden huren want volgens mij doen verhuurbedrijven dat niet omdat ze hun spullen graag heel willen houden. Nog effe en we moeten het geloven dat het een soort “Sjors van de rebellenclub” was. Sjors en Sjimmie 2.0 zeg maar !”

  Like

 5. Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: