Nieuw

Gaat Donald Trump moslimterroristen in varkenshuid begraven ?

Generaal John -Black Jack- Pershing was de enige Amerikaanse generaal die al bij leven de rang ‘general of the armies’ kreeg, dat is de hoogst mogelijke rang in het Amerikaanse leger, direct verantwoordelijk na de president en met vrijwel volledige controle over de armed forces.

In tegenstelling tot de slappe praatjes van onze politici, kwam er vanuit de Verenigde Staten stevige taal na de aanslag in Barcelona. Minister van Buitenlandse Zaken Tillerson beloofde de moslimterroristen op te jagen tot ze voor het gerecht zouden staan, terwijl Jesse Klaver een ‘hartje‘ voor Barcelona twitterde, Pechtold opriep tot verdraagzaamheid voor de onverdraagzamen en Rutte trok een verveeld en obligaat verhaaltje uit de onderste lade dat die daar klaar heeft liggen voor elke aanslag.

Opmerkelijk was de tweet van Donald Trump:

In de 58.000+ reacties onder de tweet schiet links in een totaalkramp; ‘oorlogsmisdadiger, nazi, het verhaal van Pershing is niet waar’.

En of het verhaal van Pershing nou waar is of niet, het zal ook zeker niet geleid hebben tot 35 jaar zonder islamitische terreur, we zullen het moeten doen met wat Pershing er zelf over gezegd heeft, en die heeft het nooit tegengesproken bij mijn weten.

We zijn in oorlog, of we het willen (weten) of niet. Islam heeft ons al 1400 jaar geleden de oorlog verklaard. Islam heeft altijd Europa aangevallen en dat is slechts twee keer gestopt, door de kruistochten en door de kolonisatie. Islam heeft twee keer grote delen van Europa veroverd en kon slechts met de grootst mogelijke moeite en met veel geweld weer buiten de deur gewerkt worden. Momenteel beleven we de derde jihad en bevinden zich er meer aanhangers van de kamelenneuker uit Mekka op Europees grondgebied dan tijdens de vorige keren.

Kwam de islam tijdens de vorige veroveringspogingen niet verder dat Poitiers en Wenen, nu heeft islam reeds grote delen van Noordwest-Europese (hoofd)steden veroverd. Er zitten moslimburgemeesters in steden als Londen en Rotterdam nota bene, terwijl vele linkse burgemeesters de rode loper uitrollen voor de islam, hebben veel grootsteden een zeer ruime moslimminderheid en bijna meerderheid qua mosliminwonertal. Islam is zover noordelijk doorgedrongen als Kopenhagen, Malmö en Oslo. Nog nooit zag de toekomst voor het Vrije Westen er zo slecht uit.

In uitzonderlijke gevallen, zijn uitzonderlijke oplossingen misschien wel nodig. We hebben wel eens vaker verwezen naar general Pershing, bijvoorbeeld toen op de Filipijnen een Duitser werd onthoofd.

Het is tijd dat we met werkbare oplossingen komen tegen de islam en het daaruit voortkomende terrorisme. De tijd van taakstrafjes is voorbij.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Gaat Donald Trump moslimterroristen in varkenshuid begraven ?

 1. JackvanderVeen // augustus 18, 2017 om 07:56 //

  Zouden regeringslullen in europa het aandurven met de hete adem van HRW voor islamieten in hun nek?
  Een varkenshuid als lijkkist lijkt mij wel zo comfortabel en mogelijk net iets warmer dan hout van spaanders.
  Mijn idee:”laten we de yerroristen en andere jihadi’s geen kou laten lijden en vers verpakken met even verse varkenshuid!!!!!”

  Liked by 1 persoon

 2. JackvanderVeen // augustus 18, 2017 om 07:59 //

  De eerste jihaadmoslim die ik graag zou verpakken in varkenshuid is Ebelientje vander Laan.
  Kwestie van even geduld, daarna kunnen we beginnen!!!

  Liked by 1 persoon

 3. Ja de tijd is voorbij dat we dit nog kunnen roepen en schrijven Links heeft de wereld de media en het world web in zijn alles verstikkende macht Nog nooit was de wereld in communicatie onderling zo verbonden Maar de verlammende totale Linkse macht van bovenaf is in deze hele wereldse communicatie structuur gevestigd
  en zal een totaal geknechte vrije menings mensheid doen verstommen.

  Like

 4. Zolang je collaborateurs partijen hebt in west Europa zoals in NL daar zijn: D66, pvda, GL en ook de SP, gaat er niets veranderen hun stoottroepen, de zogenaamde antifa, gaan onder bescherming van de lieve burgervaders de straat op om met veel geschreeuw en geweld elke andere mening de kop in te drukken.
  De linkse collaborateurs zullen eerst moeten worden aangepakt voor dat je het islamitische fascisme kan uitschakelen.

  Liked by 1 persoon

 5. Och ja, tijdens de tweede wereldoorlog waren er ook maar een handjevol echte verzetshelden.
  Er bestond een stiekeme organisatie die zich verzette tegen de bezetters, en die ‘de ondergrondse’ werd genoemd.
  Sommigen kwamen daarbij om; het waren “helden voor één dag”.

  (originele versie is van Bowie)

  Like

 6. Ik lees dat Donald Trump stelt dat wij onze problemen kunnen oplossen door wat von onze knorretjes te offeren als geneesmiddel. Een varken kan ookgetraind worden net als een hond. Een biggetje bij de fokker kost gemiddeld 40 euro…

  Standaard een varkensoor op zak waar je een scherp mes in bewaard en het mes regelmatig in hondepoep dippen. Geen paradijs en dood door infectie zonder dat er antibiotica is om dit te bestrijden. Donald Trump zegt wat we al weten, enkel met meer geweld stop je geweld.

  Like

 7. Von Puffelen // augustus 18, 2017 om 11:48 //

  Wat gierkarren leegrijden op de plekken waar dat inteelttuig op vrijdag gaat liggen bidden.
  Probleem opgelost.

  Like

 8. Wel degelijk gebeurd dus volgens Daniel Greenfield:

  THE NEW YORK TIMES REPORTED ON USING PIGS TO FIGHT MUSLIM TERROR IN PHILIPPINES
  http://www.frontpagemag.com/point/267616/new-york-times-reported-using-pigs-fight-muslim-daniel-greenfield

  THE SCIENTIFIC AMERICAN DESCRIBED USING PIG’S BLOOD ON MUSLIM TERRORISTS IN THE PHILIPPINES
  http://www.frontpagemag.com/point/267617/scientific-american-described-using-pigs-blood-daniel-greenfield

  GENERAL PERSHING, PIGS, PHILIPPINES AND ISLAMIC TERRORISM
  http://www.frontpagemag.com/point/267622/general-pershing-pigs-philippines-and-islamic-daniel-greenfield

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: