Nieuw

Formatie – Rutte III wil de mosliminvasie stoppen door met geld te smijten in plaats van grenzen te sluiten

De migratiestroom moet worden gestuit door middel van ontwikkelingshulp.

Dat heeft De Telegraaf  begrepen van ‘ingewijden’. Ontwikkelingshulp moet de oorzaak van economische migratie wegnemen, vinden de formerende partijen. Ook willen ze de hulp aan ontwikkelingslanden gebruiken als middel om druk op de regeringen uit te oefenen. Als ontwikkelingslanden niet meewerken aan het terugsturen van migranten, wordt de geldkraan dichtgedraaid. Op die manier hopen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie economische migranten de pas af te snijden.

Elsevier >>

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Formatie – Rutte III wil de mosliminvasie stoppen door met geld te smijten in plaats van grenzen te sluiten

 1. Henk der Niederlànderunaal // augustus 18, 2017 om 20:21 //

  Gaan ze in Den Haag weer met geld smijten om alle zakkenvullers weer te laten graaien in de poenpot.
  Niet zo moeilijk als je als politieker een stoeltje hebt aan de direktietafel van zulke organisaties die het geld moet verdelen.
  Dan komt het bij de verschillende regeringen terecht die grotere huizen auto’s en boten nodig hebben En als het geld dan bij de organisaties terecht komt waar werkelijk geholpen word is er nog 10 procent over.
  Hadden we het over weggegooid geld of zo.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik betaal al jaren aan inbrekers zodat ze niet bij mij inbreken. Soms wordt er even aan m’n slot gemorreld en dan doe ik er gewoon nog een plakje bovenop. Je hebt wel rust, alleen kut dat er zoveel zijn en dat de aantallen elk jaar verdubbelen. Maar ja, wat moet je anders als rijke westerse wittie, adel verplicht.

  Like

 3. Bob Fleumer // augustus 19, 2017 om 17:32 //

  De niets doende Rutte is een gevaar voor ons land, de man is gebakken lucht!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: