Nieuw

De-Google-ify Yourself

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on De-Google-ify Yourself

 1. Na diverse “No Trolls ,is bij een poging een tweet op Google te plaatsen 2x mijn scherm op zwart gegooid ,de eerste keer ongv 30 min tweede keer zeker twee uur kon ik niks meer doen.Toen ik alleen op facebook zat ,ontving ik 2x een dreigmail ,dat ik verwijderd zou worden ,deze zagen er zeer officieel uit ,alsof ze v de geheime dienst kwamen . Technisch iets fout/pagina reageerd niet/oeps ! er ging iets mis /rêtweeten ,heel vaak 1 letter zo vertraagt ? dat het ondoenlijk is om te reageren ,hetzelfde met “scrollen .Tweet niet gevonden ,terwijl ik hem volledig m tekst /foto voor mij zie .Deze tweet bestaat niet ,terwijl ik hem nêt op facebook gepl heb ?En veel meer ! Ook heb ik sinds twee weken ,2 nwe volgers ,een politiem in uniform had ik al ,nu een tweede , en Stef Blok ,hoofd BVD ? Bangmakerij zo “zie ik dat .Ik heb er wel foto,s v gemkt , mochten zij “plots weer verdwijnen .! Ook staat te pas en onpas mijn beveiliging üit ? Iemand zit vlgns mij te hacken ,ik heb de “balle verstand v PC ,s ,of Internet,maar er gebeuren rare dingen ,o ja Google reageert niet ? Dus ik wil zeker van hen af ! Facebook “gaf mij ook vaak 24 u of langer “berichten stop als straf ,ik reageerde dan ,”dat zij eerst hun eigen straatjeschoon moesten vegen ,met hun rechtstreeks zichtbare verkrachtingen en zelfs moorden te zien op hun “Facebook ! “Verwarrend geschreven ,maar “moest het even kwijt ! {Heb Fubar al eerder geraad-pleegt over “probleem]

  Like

 2. @ Zwartschakel, je hebt zeker iets op je pc wat er niet hoort
  Een goede site voor verwijderings tools is deze, https://www.bleepingcomputer.com/download/windows/
  Kijk aan de rechterkant voor weekly downloads, all die progammas zijn goed.
  Adw cleaner, combofix, jrt, rkill enz. Echt niet moeilijk.

  Liked by 1 persoon

 3. @Zwartschakel dat no troll krijg ik ook bij bron regelmatig als ik iets wil delen op google plus .
  Ik ben er achter gekomen dat als ik delen doe er in het schermpje met de foto van een troll met de txt no trolls twee hele kleine pijltjes staat links in de foto die kan je klikken om de foto te selecteren en door te scrollen tot de juiste foto .
  Probeer maar ffe met deze pagina op google plus te delen kun je het zien

  Like

 4. Om te beginnen moeten jullie die Microsoft computer er uit gooien en daar Linux opzetten.
  Dat scheelt wel zoveel geklooi met je computer, dat dat nauwelijks voor te stellen is wat een rust je daarvoor terug krijgt.
  Elke letter die je intikt bij zo’n Windows 10 apparaat wordt verstuurd naar Microsoft.
  En dat is nooit volledig uit te schakelen.
  Oppervlakkig kan je wat instellen, dan lijkt het toch dat je wat invloed heb, maar niemand weet precies wat er allemaal verstuurd wordt.
  Je bouwt daarmee je eigen profiel op, daar hoeven zij niks voor te doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: