Nieuw

Weigerde zijn tienerdochters als straf voor omgang met jongens te vermoorden – werd zelf vermoord

De 50-jarige. Foto: politie

Door: Mattias Albinsson – Vertaling: “rommel”

Het nieuwe spannende Zweden – Een 50-jarige man staat momenteel voor de rechter in Falu voor de moord op een jonger familielid. Het motief voor de moordaanslag is eerwraak gerelateerd en een wraakoefening voor de weigering van het slachtoffer om zijn dochters volgens de tradities en cultuur in het thuisland op te voeden.

Het is een warme vrijdagavond in het laatste weekend van mei dit jaar wanneer een groep mannen zich begeven naar het meertje Stensjön (Steenmeer) buiten Falun om te vissen. Het gezelschap bestaat uit Koerden en dragen allemaal de achternaam Sahindal, een beruchte naam in Zweden vanwege zijn sterke banden met eergerelateerd geweld.

Tijdens de avond breekt een ruzie uit tussen twee van de mannen, de 46-jarige en zijn 50-jarige familielid. De 50-jarige, die in 2012 naar Zweden kwam en de Turkse nationaliteit heeft, is van mening dat zijn jongere familielid zijn dochters niet op de goede manier opvoed. De twee mannen zijn al langere tijd met elkaar in conflict en het meningsverschil strekt zich al twee jaar terug in de tijd.

De 46-jarige heeft twee dochters van 18 en 16 jaar oud, die worden beschuldigd omgang te hebben met jongens die op dezelfde school gaan als hen. Onder andere hebben ze handen geschud met jongens, wat in de etnisch-religieuze context van de Sahindal clan als een taboe wordt gezien. Er gaan ook geruchten rond dat één van de tienermeisjes een verhouding met een jongen heeft, en deze jongen haar onder haar kleding betast heeft.

De dochters van de 46-jarige zullen “in Zweden als hoeren eindigen”, waarschuwt de 50-jarige zijn jongere familielid die ook “niet genoeg man is om zijn vrouw te handelen”.

De 50-jarige krijgt tijdens de ruzie steun van de oudere broer van de 46-jarige en beiden zeggen dat hij “om zijn eer te redden zijn twee oudste dochters moet doden”, verklaarde de vrouw van het slachtoffer tijdens het verhoor.

Volgens een andere getuige had de 46-jarige afstand genomen van de eercultuur in zijn vaderland en wilde “verzweedsen” in de hoop dat zijn kinderen een goede studie zouden genieten in Zweden.

De situatie onder de Koerden bij het meer wordt steeds meer gespannen en tot slot beëindigen de 50-jarige en 46-jarige in een fysiek handgemeen met elkaar. Het gevecht eindigt wanneer de 50-jarige een schaar grijpt en de halsslagader van zijn familielid doorsnijdt.

Foto: Politie

Rond het meer bevinden zich veel mensen die getuige zijn van de macabere moord.

-We probeerden het bloeden te stoppen, maar het bleef er maar uitspuiten, aldus een Zweedse man die heeft gesproken met SOS Alarm.

– En we waren bij het Steenmeer. Ik weet niet wat, ik weet niet wat we nog meer hadden kunnen doen. Ik ben geen dokter, ik kon niet veel meer doen.

De 46-jarige overlijdt en de 50-jarige wordt in de nabijheid van de plaats van het delict door de politie gearresteerd.

Nyheter Idag heeft gesproken met een medewerker van de bevolkingsregister van de Zweedse belastingdienst. Bij de overheidsdienst denkt men dat iedereen met de achternaam Sahindal die in Zweden woont familie is van elkaar, maar men weet het niet zeker. De reden is dat de registratie-informatie met de Koerdische achternaam die in bezit is onvolledig is, en er veel vraagtekens zijn rond de opbouw van de familieconnecties.

In Zweden zijn er meer dan 120 volwassen personen met de achternaam Sahindal, en een groot deel van deze zijn veroordeeld voor misdaden. De achternaam wordt met name in verband gebracht met de media-aandacht van de eermoord op Fadime Sahindal in Uppsala in 2002. In mei van dit jaar werd een andere man van de familie, Kim Sahindal, tot levenslang veroordeeld voor een moord op een Zweedse man. Het motief voor deze moord was jaloezie en eerwraak.

De vrouw van de 46-jarige hoopt dat de 50-jarige, maar ook de anderen die betrokken zijn bij deze eergerelateerde moord gestraft worden.

– Ik smeek de Zweedse overheid dat iedereen die betrokken is bij deze moord zijn straf ondergaat, en in het bijzonder de persoon die dit heeft aangedaan aan mijn man, pleitte zij bij de politie.

Bron:

https://nyheteridag.se/vagrade-doda-tonarsdottrar-som-straff-for-att-de-umgicks-med-pojkar-blev-sjalv-mordad/

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Weigerde zijn tienerdochters als straf voor omgang met jongens te vermoorden – werd zelf vermoord

 1. Tot op het bot toe ziek ,dat domme moslim kut-volk maar er komt wel veel diversiteit he Franske Timmermans en dat is een verrijking voor de maatschappij .Maakt niet uit hoor, kunnen nog veel meer van die gestoorden bij in de EU zegt onze eigen Franske

  Like

 2. De islam is een fascistisch kankergezwel in west europa, gepamperd door linkse collabo’s en dient zo snel mogelijk te worden weg gesneden voor het zich verder verspreidt.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Like

 3. JackvanderVeen // augustus 18, 2017 om 08:11 //

  Bert!!!!
  Uit naam van de ISLAM wil men wereldwijd, dus niet alleen in Europa, de aardkloot verkankeren.
  Heeft NIETS met de islam van doen, maar alles wat door Mohammed en ander kwaadaardig (door henzelf als profeet uitgeroepen) tuig in een boek en nog een boek allen als Q’uran betiteld, maar is niet DÉ heilige Q’uran in haar oorspronkelijke vredelievendheid! En duivelse wetgeving in de vorm van Sharia.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: