Nieuw

The Great Replacement, Part 6: Sweden

This article is part 6 of a series that is looking at The Great Replacement in Europe. It is advised that you read part 1 (France), part 2 (Great Britain), part 3 (Germany), part 4 (Austria, Denmark and the Netherlands) and part 5 (Norway) first.

Great Replacement SwedenWhen we consider The Great Replacement in Europe, Sweden is often the country we think of first. According to many, Sweden is already lost. Her tolerant approach towards immigration, topped up with her generous welfare state, has been too much for the small country to take and irreversible population replacement is already well underway.

It is true that in comparison to the other countries we’ve looked at in this series, the demographics of Sweden have reached far more drastic levels. If trends continue as they are, native Swedes have a shorter time than say, native French or English folk, until they become a minority population in their own homeland. But is Sweden already lost? That’s for you to decide. Below I have documented the change in Sweden’s demographics from World War 2 to the present day…

readmore>>
defendevropa
Also published on Zeepertje.com

Great Replacement Sweden

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on The Great Replacement, Part 6: Sweden

 1. De ondergrondse oorlog tegen de inheemse bevolking wordt verder en verder opgevoerd.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28953282/___Molotov__op_hangjongeren__.html
  Kom in verzet!!!.

  Liked by 1 persoon

 2. Ook hier weer….de daders lopen schaterlachend vrij rond en het slachtoffer zit achter de tralies en dat is ook zoals het hoort in dit sharia-land.
  Moslims zijn nu eenmaal heilig verklaard en wij zijn 2de rangs burgers geworden.

  Liked by 1 persoon

 3. De oorlog tegen de eigen burgers is zojuist een nieuwe fase ingegaan, de NATO gaat Europeese urban warfare uitwerken, dus oorlog tegen de eigen burgers. De NATO schend hiermee de basis van het eigen bestaan, namelijk de verdediging van de eigen grenzen. Men word ordehandhaver met het recht burgers nasr eigen inziens te doden zonder enige verantwoording af te hoeven leggen, iets wat de EU speciale politie dienet opgericht is sinds maart mag…..

  het is maar dat u het weet…

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 18, 2017 om 01:54 //

  Leuk hoor die grafiek maar ook hopeloos achterhaald, Nederland heeft waarschijnlijk nu in 2017 al het aantal dat aangegeven wordt voor 2030.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: