Nieuw

Supermarkt adverteert met complete offerdieren – Expliciete (Video)beelden!

Supermarkt Öz-Ka in Dordrecht heeft een advertentie gemaakt voor complete offerdieren.

Het bord op straat heeft de manager van de winkel in Krispijn al tientallen bestellingen opgeleverd, vertelt hij aan RTV Rijnmond. De periode voorafgaand aan het feest zou de beste maand van het jaar zijn voor de supermarkt.

Over twee weken begint het islamitische Offerfeest. Meestal bestellen moslims hun vlees via de moskee…

/Volgens de manager van de supermarkt kunnen kopers meekijken hoe hun offerdier halal wordt geslacht.

“Dan hebben ze er een goed gevoel bij.”…

leesalles>>
wnl

 • SHOCKING IMAGES: Dark Side of Eating Meat (2009 Belgium, Europe)

 • Horrific Cruelty Filmed in Kosher Slaughterhouses

ENJOY YOUR DINER!
En stop islam,verzet is nodig;
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Supermarkt adverteert met complete offerdieren – Expliciete (Video)beelden!

 1. Tumbawumba // augustus 17, 2017 om 11:52 //

  “Dan hebben ze er een goed gevoel bij”: WALGELIJK!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Wanneer gaat Antifa daar eens protesteren?
  – Het is dierenbeulerij.
  – het is vlees eten.
  Allemaal dingen waar ze tegen zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. Schoften!!!! walgelijk, smerig rotvolk is het.
  Ik heb nooit enige respect en begrip voor deze lui gehad, en de walging is alleen maar toe aan het nemen.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 17, 2017 om 23:15 //

  In een grijs verleden ben ik erbij gebleven toen mijn Duitse herder moest inslapen en ook bij mijn merrie heb ik ernaast gestaan toen ze werd afgemaakt, tranen met tuiten na afloop maar op het ‘moment suprême’ moet je sterk zijn en er zijn voor je dier. Slachten ? Normaliter heb ik er geen probleem mee MITS het snel en goed gebeurd. Het halal en koosjer slachten is uit een tijd dat iedereen maar wat aan rotzooide en was dit de beste manier, de tijd heeft niet stilgestaan en dus zijn er nu veel betere methoden, hoogste tijd om dierenwelzijn te laten prevaleren boven het geloven in een sprookjesboek. Heb je daar een probleem mee? Niet erg, dan eet je maar geen vlees. Zo simpel zou het moeten zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. linda texel // augustus 18, 2017 om 17:21 //

  Gek hoor dat Marianne Thieme ( Partij voor de Dieren) zwijgt. Geen woord hierover, geeft te denken.

  Like

 6. Allen pluche-hypocrieten @LindaTexel

  Like

 7. Zelfs hun eigen mensen slachten zij op dezelfde barbaarse manier als zij met de dieren doen . .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s