Nieuw

FINLAND: Buschauffeur ontslagen die twee somalische moslim kopvodden zonder plaatsbewijs weigerde in te laten stappen

Hij wist kennelijk niet dat deze islamitisch superieure goudzoekers een ‘beschermde categorie’ zijn die kunnen doen en laten wat zij willen.

Afbeeldingsresultaat voor islamic Suomi bus driver

 • Finland Bus driver who refused Somali to board without a ticket gets fired from job

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1526 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

8 Comments on FINLAND: Buschauffeur ontslagen die twee somalische moslim kopvodden zonder plaatsbewijs weigerde in te laten stappen

 1. Eduard uit Breda // augustus 17, 2017 om 09:05 //

  Laat de buschauffeur maar weten dat hij in Nederland en België hartelijk welkom is
  Hier is een groot te kort aan buschauffeurs

  Liked by 1 persoon

 2. Geen woorden meer voor deze “gekte ! Hier kan je toch met je normale verstand niet “bij ? “Volgende stap ,dat je “vastgezet wordt ,als je weigert je vrouw te laten verkrachten ? Deze busschauffeur wordt gedwongen ,om de “wet”te overtreden ! Het is een “strafbaar feit ,als je niet betaald v een bustripje !! Medewerking daar aan verlenen ,maakt je medeplichtig !En Merkel doet het nog goed ook in de peilingen ? Zijn die mensen “debiel of zo ??

  Liked by 1 persoon

 3. Moslims zijn al jaren geleden heilig verklaard en wij tweederangs burgers, dat moet toch onderhand wel duidelijk zijn.
  Merkel wordt weer gekozen dat is nu al duidelijk en inderdaad het Duitse stemvee is debiel
  net als in ons land.

  Liked by 1 persoon

 4. @ Eduard
  Hier zijn ze amper een haar beter. Als hier iemand met zijn auto op een menigte inrijdt dan heeft ie een lage bloedsuiker spiegel. Terwijl het een aanslag is zoals IS heeft bevolen.
  Hij kan beter naar het Oostblok gaan, daar ben je nog wel veilig.

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // augustus 18, 2017 om 02:25 //

  En dat is opgaan in de vaart der volken.
  De tijd staat niet stil.

  Liked by 1 persoon

 6. Is het nu vanuit zweden ook naar finland overgeslagen? Ik hield de noorderlingen altijd voor slimme mensen. Dat gevoel is nu al een poosje weg.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 18, 2017 om 14:39 //

  Geen idee hoe de arbeidsvoorwaarden in Finland geregeld zijn maar in Nederland zou met een eenvoudige rechtszaak de werkgever terecht gewezen worden en het ontslag illegaal verklaard.
  Een chauffeur kan zelfs ter verantwoording worden geroepen indien hij mensen bewust zonder geldig plaatsbewijs vervoert, dat betekent zeker geen ontslag maar wel een aantekening op zijn conduitestaat. Er zijn meerdere redenen waarom een chauffeur een reiziger kan weigeren, dat kan bijvoorbeeld roken zijn maar ook als iemand stinkt. En dit is aan de chauffeur om dat te beoordelen.

  Liked by 2 people

 8. Geen idee @Tijl, ’t is wel erg dhimmitude gedrag met die fucklims zo hè, ook de aanslagen nu, het rolt over elkaar heen… BarcelonaSP, TurkuFIN, ElderbergDU… pfff, ben er moe van

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: