Nieuw

Brace yourselves – Winter is coming

The famous photo - fountain "Children dance" on the station square of Stalingrad after the Nazi air raid

Door: Duchesne

Maak je borst maar nat, de VS krijgt de burgeroorlog die ze willen, het weghalen en zwichten voor geweld is vooral in het zuiden een aanval op de persoonlijke vrijheid en trots. Wat ik hoor is dat een massa mensen letterlijk iedere losse kogel opkopen en dat vele wapenzaken al leeg zijn, zelfs bij Cabela’s en bij Brownell is een boel niet meer op voorraad. En de voorbereidingen vinden plaats van zuid naar noord.

In de afgelopen paar jaar zijn een aantal staten in de VS hun eigen munteenheid gebaseerd op goud gaan hanteren, compleet met het slaan van eigen munten van edelmetaal. Als ik alle info die ik heb ga optellen dan is de kans groot dat staten zich uit de unie van de VS gaan terugtrekken. Ook in het leger van de VS is onrust, en er zijn afdelingen uit het zuiden die op zeer gespannen voet staan met andere eenheden die uit bijvoorbeeld Californië komen en voor een groot deel uit zwarten en Hispanics bestaan… de eenheid die een uniform moet voorstellen is ver te zoeken bij het leger van de VS, maar dat is een ander verhaal…

Hetzelfde is bezig in Griekenland, waar zowel Macedonië als Kreta bezig zijn met voorbereidingen tot het verlaten van de Griekse unie, en in Spanje waar behalve in Catalonië ook Galicië, Asturië en in Aragon de roep om afscheiding van Spanje steeds harder klinkt, over Baskenland nog maar gezwegen.

De Visegrádlanden zijn parallel aan de EU inspanningen ook zelf druk bezig met het organiseren van een alternatief, en het schijnt dat Finland de banden met Noorwegen en de Baltische staten meer dan aan het aanhalen is, een soort mini EU is in de maak, net als een Oostelijk “EU”….

De oorlog die moest worden uitgebannen door alle landen broeders te maken is het recept tot versplintering en oorlog…

De multiculturele samenleving en de vrijheid van godsdienst is de kruiwagen geworden van een godsdienstwaanzin die door de middeleeuwen en de Inquisitie niet geëvenaard kunnen worden.

Met de maatregelen die wereldwijd in de afgelopen dagen zijn genomen qua uitsluiting van “racisme” en “haat” is enkel de haat zelf gediend, want islam word nergens gecensureerd, en zelfs gesubsidieerd met ons geld. Zeg er iets van en je bent racist, een haatsmurf, een islamofoob. Het einde van ontwikkeling en de afbraak van vrijheid gaat sneller dan ik kan bijhouden…

Gisteren is een man in de aanval gegaan tegen intimidatie en geweld door “hangjongeren”, twee weken geleden werd een man door zulke “hangjongeren” op de grond vastgehouden en naar goed ritueel slachtgebruik en doodgeslagen. U mag uw mening hebben, maar deze racistische Nederlanders zijn in de ogen van de wet en pers fout. Het is zover gekomen dat zelfverdediging strafbaar en racistisch is geworden, en dit is slechts het topje van de ijsberg die onze kant opkomt. Hoe diep kan een volk vallen dat men de eigen burgers tot slachtoffers dwingt te zijn?

Winter is coming…

Duchesne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7998 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Brace yourselves – Winter is coming

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 17, 2017 om 15:27 //

  Wederom een pareltje van Duchesne, ik begin een concurrentie te ontwaren, straks wordt ik nog ontslagen door rommel omdat de lezers betere artikelen schrijven ! 😀

  Like

 2. Republikein // augustus 17, 2017 om 15:28 //

  Goed gezien en goed uitgelegd.

  Like

 3. Helemaal gelijk. Het is ruim 70 jaar, een ongelofelijk lange tijd, mooi geweest.

  Like

 4. Het loopt inderdaad flink uit de klauwen in de VS en de kans op een verdere escalatie is niet gering daar de Linkse activisten het geweld ook niet bepaald schuwen.

  De pogingen van Trump om het een en ander te nuanceren is hem niet in dank afgenomen en de goede man werd zelfs gedwongen tot een verdere nuancering en zelfs dan is het niet genoeg.

  De enige manier om de totale bevolking van de VS weer achter zich te krijgen is een verdere ophoging van de spanning met Noord-Korea.

  De uit zijn krachten gegroeide reusachtige baby die daar blijkbaar de scepter zwaait heeft nadere acties uitgesteld, want China is uiteraard niet gediend van een oorlog in zijn achtertuin.

  Volkomen begrijpelijk overigens, want hoe zouden de VS het vinden als Mexico in conflict zou geraken met b.v. Rusland met bovendien het risico op een nucleaire catastrofe mocht een van de partijen dit wapen gaan inzetten.

  Dat de EU nog bestaat in zijn huidige vorm komt omdat men vanuit Brussel nog steeds alleen maar dreigt met sancties tegen die landen die hardnekkig blijven weigeren vluchtelingen op te nemen van moslimsignatuur, waar ze natuurlijk volkomen gelijk in hebben.

  Mocht het toch inderdaad komen tot sancties dan zou dit betekenen een absolute tweedeling binnen de EU. Een verdere afbraak van deze reus op lemen voeten is dan onvermijdelijk en dat weten die bureaucraten in Brussel natuurlijk donders goed.

  In Duitsland zijn er volgende maand verkiezingen en het krankzinnige feit doet zich voor dat de opponent van Merkel nog méér vluchtelingen wil binnenhalen!
  Dus moeten wij hier in Nederland stilletjes gaan zitten hopen dat ondanks haar vroegere kapitale blunders op het vluchtelingenbeleid Merkel toch die verkiezingen gaat winnen…

  Om met Geert Wilders te spreken:

  VEEL GEKKER MOET HET NIET WORDEN IN EUROPA!

  Like

 5. ik geloof niet in concurrentie maar in eindresultaat, ieder een stukje, de een misschien meer dan de ander, het is tot iets constructiefs komen wat telt, niet wie zichzelf ergens op de borst mag kloppen. Dat soort zucht naar beloning geeft aan dat de persoon nog niet het grote plastje heeft gevonden.

  Het is niet wie de meeste stenen heeft gelegd om de toren mee te bouwen, maar dat iedereen stenen helpt mee te leggen…stel je voor dat de fundering door de meest ijverigen is vergeten…..

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 17, 2017 om 16:52 //

  Het was als grapje en als compliment bedoeld….
  Persoonlijk geloof ik trouwens wel in concurrentie, de drang om beter te presteren dan een ander kan een mens naar grote hoogten doen stijgen.

  Like

 7. Voor dat het beter wordt, zal er onder linkse collaborateurs een grote schoonmaak dienen plaats te vinden.

  Like

 8. Texas zou gemakkelijk de VS kunnen uitstappen, ze kunnen dat zonder enige reden of verklaring omdat het een eis was voor het toetreden tot de VS.Veel inwoners daar zijn tot de tanden bewapend en een AR15 behoort vaak tot de inventaris. We zullen ze nog hard nodig zijn in de toekomst.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // augustus 18, 2017 om 00:12 //

  Pfoe dat zou een stennis geven als er staat is die zich afscheidt, dat wordt nog zwaarder aangerekend dan de Brexit.

  Like

 10. Effe correctie, Tijl, Texas had geen vote to rejoin en ook geen proclamation of peace na de civil war. Ze zouden dus weer kunnen terug keren naar The republic of Texas.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // augustus 18, 2017 om 02:04 //

  Winter is coming… Nou in Nederland is die al begonnen, Antifa heeft in Amsterdam gedemonstreerd uit solidariteit met Charlottesville, ondanks dat hij niet van tevoren was aangevraagd verleende de burgemeester wel toestemming maar wel met aanvullende eisen, zo was gezichtsbedekking niet toegestaan. Net als vuurwerk. Op de foto’s op Nu.nl is duidelijk te zien dat ze daar peop aan hebben maar er zijn GEEN arrestaties verricht!.
  http://www.nu.nl/binnenland/4884935/antifascistische-demonstratie-amsterdam-rustig-verlopen.html#slide-1

  Like

 12. JackvanderVeen // augustus 18, 2017 om 08:27 //

  Zoals het reeds vele jaren gaat en steeds duidelijker zichtbaar: de dader wordt slachtoffer en het slachtoffer de dader.
  Voor na de incidenten hebben plaatsgevonden een perfect uitgangspunt voor de zwarte muitende zogenaamd gelovige ONGELOVIGEN. Want zij zijn de KAFirs onder het koren. Helaas zijn er heel veel miljoenen daarvan. Waar een gedeelte op haast fundamentalistische wijze door lynx Europa wordt geïmporteerd.
  We mogen het niet zeggen, maar een lank Europa is niet zo gek nog. Mogen de echte geïntegreerden uit andere culturen ook blijven.
  Want laten we eerlijk zijn een vreedzame gemeenschap met een licht en fruitig vleugje multiculti voelt uitstekend aan en daarvoor is Europa zeer geschikt. In iedergeval beter dan Afrika!

  Like

 13. Von Puffelen // augustus 18, 2017 om 11:14 //

  Een goed idee.

  Maar dan maken we in Europa ook even schoon schip.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s