Nieuw

VIDEO: Protesters Attacked Charlottesville Driver’s Car With an object BEFORE he hit the hostile armed mob. First a Slomo 5sec:

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on VIDEO: Protesters Attacked Charlottesville Driver’s Car With an object BEFORE he hit the hostile armed mob. First a Slomo 5sec:

  1. JackvanderVeen // augustus 16, 2017 om 23:33 //

    Wanneer je dit overkomt, immense mep tegen je auto met wat dan ook, bij een optocht met alleen dolgedraaide achterlijke leftics, zou men als jongeling goed in paniek kunnen geraken en even niet weten wat men doet. Gassen om weg te komen, maar meute gaat niet opzij, dan maar achteruit gassen om weg te komen, daar is het leeg.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: