Nieuw

UK “journalist” says she doesn’t know religion of Muslim rape gangs, it’s “irrelevant”

Cathy Newman is a presenter on the UK’s Channel 4, and a writer for the Telegraph. Here she enunciates the standard dogma that everyone is supposed to accept on pain of “Islamophobia” charges: that the Muslim rape gangs were not acting in accord with Islamic teachings, and that their Muslim identity is purely incidental.

But is it true? No. What is accomplished by pretending that all of this isn’t so? The seizure of Infidel girls and their use as sex slaves is sanctioned in the Qur’an. According to Islamic law, Muslim men can take “captives of the right hand” (Qur’an 4:3, 4:24, 33:50). The Qur’an says: “O Prophet! Lo! We have made lawful for you your wives to whom you have paid their dowries, and those whom your right hand possesses of those whom Allah has given you as spoils of war” (33:50). 4:3 and 4:24 extend this privilege to Muslim men in general.

The Qur’an says that a man may have sex with his wives and with these slave girls: “The believers must win through, those who humble themselves in their prayers; who avoid vain talk; who are active in deeds of charity; who abstain from sex, except with those joined to them in the marriage bond, or the captives whom their right hands possess, for in their case they are free from blame.” (Qur’an 23:1-6)

The rape of captive women is also sanctioned in Islamic tradition:

Abu Sirma said to Abu Sa’id al Khadri (Allah he pleased with him):..

readmore>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

 • Is Sex allowed with Slave Women in Islam Dr Zakir Naik

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on UK “journalist” says she doesn’t know religion of Muslim rape gangs, it’s “irrelevant”

 1. Henk der Niederlànder // augustus 16, 2017 om 15:04 //

  Waarschijnlijk heeft vrouwtje Newman nog niet begrepen dat zij als journaliste totaal niet relevant meer is omfat steeds meer mensen beginnen in te zien dat de hele Islam steeds verder ontmaskerd word als moorddadige sekte die er op uit is om elk tegendraads geluid met geweld de mond te snoeren met behulp van marginalen zoals zij.
  Zou deze debiel de moeite nemen om zich eerst te informeren over hetgeen ze schrijft zou ze mischien nog iets relevants toe kunnen voegen.
  Ze vind dus eigenlijk dat het er niks toe doet dat bijv vrouwen verkracht worden omdat de opperpedo dat zo gezegd zou hebben.
  Nou bij deze hoop Ik dandat deze miskraam het eerstvolgende slachtoffer gaat zijn van een islamitische groepsverkrachting.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // augustus 16, 2017 om 22:19 //

  Wat had je gedacht, een aanval vol haat en een schuldbekentenis dat ze de verkeerde soort had verdedigd?
  Volgens mij zit er veel meer achter , het is reeds de tweede maal in een korte tijdspanne dat ik moet lezen dat vrouwen het hun verkrachters vergeven of het gebeuren minimaliseren.
  Rekening houdende met de bron van de beweringen nl. de media ben ik geneigd om de reden voor deze berichtgeving te zien als een poging van de media om het fenomeen verkrachting en/of groepsverkrachting zachtjes bij te brengen aan de bevolking als een gebeurtenis die niet te ernstig moet genomen worden.
  Ik baseer mijn denken op het feit van een andere vrouw die het haar verkrachter(s) vergaf en de schuld volledig op zich nam door te uitdagend gekleed te gaan en de zelf zgz. de verkeerde signalen te hebben gegeven.
  Als je de feiten naast elkaar legt dan wordt verwoord door onze media datgene dat de voddekoppen zeggen ,terzelfder tijd wordt er onbewust op gewezen om vrouwen anders te gaan kleden en zich anders te gaan gedragen .
  Er wordt hier mijn inzien dus werk gemaakt van het voorbereiden op de invoer van de islamieten maatschappij.
  Wij worden openlijk verkocht en gedwongen om HUN wetten en HUN gebruiken te gaan aanvaarden , het ergste is nog dat links het openlijk gaat verkondigen , als ditgeen bewijs is dat ze het willen veranderen en dat de originele bevolking op termijn weg moet dan weet ik het niet meer……

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: