Nieuw

Merkel Tells EU Nations: ‘You Must Take 40k More Asylum Seekers’

German Chancellor Angela Merkel (pictured above) has backed United Nations plans to admit a further 40,000 asylum seekers from the Middle East and Africa into the EU and is reported in Focus as saying ‘that’s a figure that A European Union with 500 million inhabitants can easily cope with’.

She said that each EU country needed to take its ‘fair share’ and that Germany was leading the way.

Echoing her “wir schaffen das” [“we can do this”] mantra from the beginning of the migrant crisis, where the German premier suspended the Dublin Convention and invited an unlimited number of migrants to northern Europe, she told UN High Commissioner for Refugees Filippo Grandi that Germany was “ready to take its share”.

The UN high commissioner disclosed the plans in Berlin on Friday which would see the expansion of a two-year scheme for resettling 22,000 Syrian asylum seekers (currently in Lebanon, Turkey, and Jordan) nearly double to 40,000 relocated annually from 2018…

readmore>>
kippercentral
Also published on Zeepertje.com

 • Merkel will zusätzlich Flüchtlinge aufnehmen

 • Merkel sagt: ‘Keine Obergrenze für Anzahl an Flüchtlingen’

 • 40.000 sind nur ein Anfang

 • Donald Trump über Merkel Flüchtlinge

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Merkel Tells EU Nations: ‘You Must Take 40k More Asylum Seekers’

 1. Hongarije steekt alvast de middenvinger op.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // augustus 16, 2017 om 20:34 //

  We zouden het beter doen als het voorbeeld van Hongarije gevolgd werd , het probleem ligt echter dieper dan zeggende woorden.
  Als de bevolking iets (niet) wil en de regerende kaste doet hetgeen zij willen dan is het volk democratisch doodgemaakt , het probleem stelt zich reeds in het begin van een probleem ,
  als er een referendum wordt gehouden (heel democratisch) maar de echtheid en deugdzaamheid kan al vergiftigd zijn voor dat het uitgeschreven wordt , het is trouwens de regerende kaste die het uitschrijft , door het wantrouwen van een bevolking in zijn eigen leiding maakt van het begrip “democratisch” een gegeven van weinig vertrouwen .
  Normaal wordt de leiding van een democratie gekozen uit leden van een volk volgens de wetten van het volk ,als je steeds moet kiezen tussen dezelfde malafide personen dan kun je dat moeilijk democratisch noemen , bij de oude Grieken die het systeem uitgevonden hebben kon één of meerdere leden uit de leiding weggestemd worden en vervangen door een ander steeds na een referendum die geëist werd door het volk de eis kwam dus niet van de leiding maar uit het volk en moest gevolgd worden door de leiding , in een echte democratie is de leiding bang van het volk , in de travestie die ze er van gemaakt hebben is het volk bang van de leiding

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: