Nieuw

Links en islam vernietigen de geschiedenis

Het verhaal gaat dat toen kalief Omar Alexandrië veroverd had hij vroeg of er ook andere boeken dan de koran in de bibliotheek bewaard werden. Na het bevestigende antwoord liet hij de grootste bibliotheek uit de oudheid in brand steken, want de koran is tenslotte alomvattend en daar staat alle wijsheid al in. Al de rest is heidense ketterij. Het is dan ook pertinente onzin dat islam de wijsheid uit de oudheid bewaard zou hebben tijdens de donkere middeleeuwen. Veeleer was islam de veroorzaker van die donkere middeleeuwen.

Islam wist altijd de geschiedenis uit om te bewijzen dat er voor islam niks was, en om de veroverde volkeren niks te laten om op terug te grijpen. De enige reden dat de piramides islam overleefd hebben is omdat ze te groot waren om te vernietigen. We zagen het recentelijk in het ISIS kalifaat, alle pré-islamitische archeologische overblijfselen werden rücksichtslos opgeblazen en gebuldozerd. En niet alleen in Turkije worden kerken neergehaald, maar ook in het eens katholieke Frankrijk maken ze plaats voor moskeeën.

Maar niet alleen islam doet dit. In Zuid-Afrika worden standbeelden van de stichters van het land omvergehaald. In Nederland moet het Van Heutz monument het ontgelden, wordt er gesproken over de afbeeldingen op de Gouden Koets, wilde DENK de Coentunnel omdopen en weet ik niet wat er met het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen in Hoorn gebeurd is.

Deze week raast er een beeldenstorm door Amerika. In Charlottesville moest een beeld van general Robert Lee het ontgelden en gisteren werd er een monument van een soldaat uit de burgeroorlog vernield.

Islamieten, racistische zwarten en links willen samen de Westerse geschiedenis uitwissen.

En van het uitwissen van de geschiedenis, is het maar een kleine stap naar het uitroeien van het volk wiens geschiedenis dat was.

If We Erase Our History, Who Are We?

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Links en islam vernietigen de geschiedenis

 1. Esperanza // augustus 16, 2017 om 00:38 //

  Geschiedenis uitwissen en psychopathologie, twee zijden van dezelfde medaille.

  Like

 2. De geschiedenis verandert er niet door, dus ook de mogelijke misstanden niet.
  Wil je positieve en negatieve herinneringen levend houden blijf dan met je poten van standbeelden en boeken af. Per slot van rekening zijn boeken minder vluchtig dan computerbestanden, probbeer maar eens een floppie van een jaar of tien geleden te lezen, hoeveel programma’s van dezelfde leeftijd draaien nog. Houdbaarheid schrijfbare CD/DVD en computertapes. Kortom bezint eer gij begint (te slopen/vernietigen) want weg is weg. Ook wij!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // augustus 16, 2017 om 10:46 //

  Vond de reactie van Trump wel heel goed, hij zei dat George Washington en Thomas Jefferson slaven hadden gehad en wanneer men dan hun standbeelden om zou gaan trekken.

  Like

 4. Von Puffelen // augustus 16, 2017 om 13:14 //

  3 eeuwen voordat de islam omtworpen was hadden de Romeinen al een nieuwe religie ontwikkeld en de oude heidense religies uit veroverd gebied en het vroege christendom erin verwerkt.
  Dat gedrocht heet Romeins Katholicisme.

  Vervolgens werd er 3 eeuwen gewerkt aan een nieuw gedrocht om de oorspronkelijke christenen en joden uit te roeien en Jeruzalem voor de inmiddels Romeins Katholieke paus te veroveren.
  Dat laatste was een fail, ze hapten naar de baas.
  Het BS verhaal dat een of andere analfabete pedofiele schaapsherder visioenen kreeg en ze neerpende geloof ik geen ruk van.
  Degenen die de laatste 17 eeuwen het alleenrecht op visioenen hadden zaten in het Vaticaan.
  http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html

  Like

 5. Like

 6. Dit werpt toch een beetje ander licht op de zaak:

  Like

 7. Fub, op het juiste filmpje kan je zien hoe een aggresieve tatoeage trut als laatste aankomt rennen en kennis maakt met de achteruitrijdende auto en wordt meegesleept en daarna tussen de auto en een ander voertuig wordt gerold. De mud slinging media laat haar zien als een zielig slachtoffer op een stretcher. De laatste woorden zijn nog lang niet gezegd.

  Like

 8. hierzo rond de 2:30 minuut

  Liked by 1 persoon

 9. hier dezelfde uit haar dak gevlogen inkt bom op de stretcher
  https://www.follownews.com/the-latest-1-dead-19-injured-in-downtown-charlottesville-3e275

  Like

 10. Like

 11. Like

 12. Like

 13. Like

 14. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: