Nieuw

Deutschland packt aus, Teil III – Bundeswehrsoldat: „Wir dürfen uns nicht mehr verteidigen!“

Was wirklich derzeit hinter den deutschen Kulissen geschieht, wird behandelt wie ein Staatsgeheimnis – der einfache Bürger soll nichts von dem erfahren, was tatsächlich los ist.

Afbeeldingsresultaat voor Deutschland packt aus, Teil III – Bundeswehrsoldat: „Wir dürfen uns nicht mehr verteidigen!“Die von der regierenden Obrigkeit verordnete Informationssperre wird nicht offiziell bekannt gegeben – sie wird aber knallhart exekutiert. Wer in diesen Tagen dem deutschen Staat dient, der hat was zu erzählen…

Von Hans S. Mundi

„Uns wurde gleich zu Beginn gesagt, dass wir uns völlig zurückhalten sollten, egal was passiert. Nicht einmal wenn man uns angreifen sollte, dürften wir uns selbst verteidigen. Wir sollten daher stets die Fenster der Räume weit offen lassen – falls es zu Zwischenfällen käme, sollten wir laut ‚Hallo‘ oder ‚Hilfe, Polizei‘ rufen.“

Das ist nicht etwa eine etwas übertriebene Satire über die Bundeswehr in Angela Merkels seltsam regierter Republik, nein, das ist die Realität!!! Die kurz nach dem Einmarsch der zu uns strömenden Menschenmassen aus vorwiegend islamisch geprägten Kulturkreisen an die „Heimatfront“ gerufene Bundeswehr, wurde regelrecht der Lächerlichkeit preisgegeben…

weiterlesen>>
journalistenwatch
Also published on Zeepertje.com

 • Bundeswehr gegen Terror in Deutschland: Was soll als “Katastrophe” gelten?

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

8 Comments on Deutschland packt aus, Teil III – Bundeswehrsoldat: „Wir dürfen uns nicht mehr verteidigen!“

 1. Nou dit lijkt mij op een geruisloos afgespeelde coup d’ etad, hiermee heeft Merkel de Duitse parlementaire democratie de weg afgesneden om zich te kunnen verdedigen bij een eventuele burgeroorlog die m.i. in de nabije toekomst zeker plaats gaat vinden.

  Liked by 1 persoon

 2. Merkel, de grootste crimineel van Europa in de 21e eeuw.

  Liked by 1 persoon

 3. Met de Europese Grondwet is de doodstraf ingevoerd:
  RECHT OP LEVEN – II-1 ARTIKEL II-2 II-3
  Met het tekenen van het lisbon verdrag is via de achterdeur en in kleine lettertjes de doodstraf in heel Europa weer ingevoerd en iedereen zit te slapen .

  3. De bepalingen van artikel 2 van het Handvest corresponderen met die van voornoemde artikelen van het EVRM en van het aanvullend Protocol. Overeenkomstig artikel 52, lid 3, van het Handvest hebben zij dezelfde inhoud en reikwijdte. Derhalve moeten de “negatieve” definities die in het EVRM (‘Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens’) staan, worden geacht eveneens in het Handvest te staan:

  a) artikel 2, lid 2, van het EVRM: “De beroving van het leven wordt niet geacht in strijd met dit artikel te zijn geschied ingeval zij het gevolg is van het gebruik van geweld, dat absoluut noodzakelijk is:

  a) ter verdediging van wie dan ook tegen onrechtmatig geweld;

  b) teneinde een rechtmatige arrestatie te bewerkstelligen of het ontsnappen van iemand die op rechtmatige wijze is gedetineerd, te voorkomen;

  c) teneinde in overeenstemming met de wet een oproer of opstand te onderdrukken.”.

  b) artikel 2 van het Zesde Protocol bij het EVRM: “Een staat kan bepalingen in zijn wetgeving opnemen waarin is voorzien in de doodstraf voor feiten, begaan in tijd van oorlog of onmiddellijke oorlogsdreiging; een dergelijke straf wordt alleen ten uitvoer gelegd in de gevallen die zijn neergelegd in de wet, en in overeenstemming met de bepalingen daarvan …”.

  Het kan los gaan alles is al in plaats incluis de doodstraf

  Liked by 2 people

 4. ….’Was soll als “Katastrophe” gelten’…..?
  Die blöde kuh Merkel IST eine Katastrophe! Eine Katastrophe in Zivil !

  De geschiedenis leert helaas dat het grootste deel van de Duitsers ‘de tekenen aan de wand’ te laat herkennen. Ook al worden deze hen op een dienblad geserveerd.
  (trouwens, niet alleen Duitsers hebben daar last van…………)

  Liked by 2 people

 5. Henk der Niederlànderunaal // augustus 16, 2017 om 23:15 //

  @hslot 4
  Dit is de eerste keer dat Ik het lees, hoewel ik meermaals gelezen heb dat deze wet zou bestaan.
  Als je tussen de regels door leest staat er duidelijk: de eerste de beste die een gevaar vormt voor de EU loopt het risico om de doodstraf te krijgen.
  Daarbij komt dat deze wet ook het gebruik door militairen van geweld tegen de eigen bevolking.
  En dan krijg je weer zo iets,
  Deze wet is geheim maar die wordt tevoorschijn getovert op het moment dat militairen ingezet moeten worden tegen de eigen bevolking waarbij dezelfde militairen dan bij weigering strafbaar zijn voor een militair tribunaal en het geheel word behandeld als desertie.
  Dat is niet mis moet Ik zeggen.

  Liked by 2 people

 6. Henk der Niederlànderunaal // augustus 16, 2017 om 23:21 //

  Hmm dan denk Ik nog wat verder.
  Elk nieuw lid van de Eu moet de doodstraf uit zijn wetboek wissen, maar als het de maffia in Brussel zo uit komt
  Kan alleen Brussel opdracht geven om het leger in te zetten tegen de eigen bevolking.
  Zo te zien verwacht Brussel mettertijd inderdaad dat de verschillende bevolkingen in opstand gaan komen.

  Liked by 2 people

 7. Misschien worden de reaguurders van E.J. Bron & Fenixx bij dreigende confrontaties, burgeroorlogen ook gelijk preventief geruimd in opdracht van Juncker en Timmermans, met de Europese Grondwet in de hand zuiveringen uit gaan laten voeren (Kuch).

  Liked by 1 persoon

 8. templars2017 // augustus 17, 2017 om 22:57 //

  Het is duidelijk dat alles wat nu gebeurt geweten was lang voordien , we kunnen dus spreken van een planning!
  Een plan uitwerken wil zeggen dat er een intentie is om het ook uit te voeren, je laat toch ook geen bouwtekening maken van een architect als je niet van plan bent een huis te bouwen?
  Het is sedert de eerste vergadering in 1948 dat er al plannen bestaan om van Europa en de rest van de wereld iets te maken waar niemand ,buiten de bedenkers en uitvoerders , gelukkig mee gaan zijn.
  De naam die aan die groep is gegeven is dezelfde al het hotel waar de eerste vergadering heeft plaatsgevonden “Bilderberg”.
  De groep bestaande uit leden van wat wij de elite noemen , staatslieden bankiers en nog meer van dat fraais.
  Ik ga niet beweren dat enkel zij er voor verantwoordelijk zijn maar ze spelen er een grote rol in.
  Om terug te komen over wat in de video’s wordt gesteld ,in de eerste wordt dus duidelijk gesteld dat de regering wel zal bepalen wanneer het over een catastroof gaat .
  Dus de rijke luizen gaan zeggen vanuit hun ivoren toren wanneer er genoeg bloed vloeit, wanneer er genoeg doden en gewonden zijn !
  Jammer genoeg zijn alle leiders van onze landen in hetzelfde bedje ziek ze leiden aan het europees minimalizerings syndroom , besmettelijk voor gehaaide politici en andere elitairen.
  Die mensen hebben geen enkele voeling met de burgers die ze zogezegd vertegenwoordigen.
  Het is walgelijk als je ziet hoe samenzweerderig ze daar zitten ,strak in het pak , op het steriele af en dingen uitkramen die gewoon op niets trekken .
  Veel uitstraling van vertrouwen is er niet te bespeuren ,van wantrouwen zoveel te meer.
  Wetende dat ze in hun hoofd heel goed weten wat het “endspiel ” inhoud blijven ze maar de waarheid ontwijken.
  Ze zijn door hun eigen narcistisch ,egoistisch , verwaande gedrag hun en ons graf aan het graven en het heeft er alle schijn van dat ze het niet beseffen.
  Al denk ik dat dat maar schijn is ,die gasten weten perfect wanneer ze de benen zullen moeten nemen en ons aan ons lot overlaten .
  Als alles achter de rug is kunnen ze terug de touwtjes in handen nemen en hun planning afwerken.
  Het mag nog maar eens blijken dat de regerende kaste een toekomst voor zichzelf heeft uitgewerkt en de uitvoering ervan heeft zeker gesteld in verdragen die door iedereen moet worden nageleefd zonder te weten wat er allemaal instaat .
  Wat ons rest is het beste ervan te maken wat er ook op ons afkomt…
  Recto Faciendo……….Neminem Timeas

  (doe het goede……….vrees niemand)

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: