Nieuw

Personeel weigert asielzoeker zijn bord te wassen – gaat berserk en sloopt de keuken

Door: Mats Dagerlind – Vertaling: “rommel”

Het nieuwe spannende Zweden – In hotels die dienst doen als huisvesting voor jonge Afghaanse en Somalische mannen, vaak ten onrechte aangeduid als “niet-begeleide minderjarigen”, bevindt zich meestal meer personeel dan asielzoekers. De jonge moslimmannen  verwachten dat ze dag rond verzorgd worden, en wanneer dit niet het geval is worden ze vaak agressief.

Hotel Siesta in Karlskrona voldoet als asielbewoning voor 15 “eenzaamkomenden”.

Afgelopen zondag was de politie gedwongen uit te rukken naar een asielaccommodatie in Borgmästaregatan in Karlskrona, omdat een jonge mannelijke migrant gewelddadig was geworden. De reden voor ontevredenheid was dat het personeel zijn bevel negeerde om voor hem zijn eetgerei te wassen. Schoon eetgerei bevond zich in de keukenkast maar werd als te omslachtig beschouwd door de naar eigen zeggen 17-jarige asielzoeker, die van mening is dat het asielpersoneel zijn bord moet wassen.

Het “vluchtelingenkind” kon zijn woede niet beheersen en begon het keukeninterieur te slopen. Onder andere heeft hij de magnetron op de vloer stuk gesmeten, het porselein en aardewerk gebroken, en het eten over de keukenvloer gegooid. De politie werd gebeld en kon de rampage van de man stoppen.

Het is onduidelijk of dit vandalisme in het hotel ertoe zal leiden dat de jongeling zijn asielrecht verspeeld heeft en uitgewezen wordt. Helaas is dit soort gedrag meestal eerder een reden om een verblijfsvergunning te geven.

Gewelddadig gedrag wordt door de links-liberale psychologen die werken met de “niet-begeleide” jongeren, ondanks gebrek aan empirisch bewijs, gezien als een symptoom van trauma als gevolg van de moeilijke oorlogsjarenervaringen en belevingen tijdens de reis naar Zweden. Naast deze afgedwongen verblijfsvergunningen krijgen deze geweldplegers voorrang binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, die zwaar onderbemand en ondergefinancierd is, en niet over de middelen beschikt om zijn taak te voldoen voor Zweedse kinderen en jeugdigen.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/08/14/nar-personalen-inte-diskade-at-den-unge-asylsokaren-slog-han-sonder-koket/

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Personeel weigert asielzoeker zijn bord te wassen – gaat berserk en sloopt de keuken

 1. “Gewelddadig gedrag wordt door de links-liberale psychologen die werken met de “niet-begeleide” jongeren, ondanks gebrek aan empirisch bewijs, gezien als een symptoom van trauma”

  Permanent geestelijk gestoord i.p.v. trauma, geen tijd of geld in steken hooguit een kogel.

  Like

 2. Ze bezorgen anderen juist trauma’s, mogen die anderen dat dan óók gebruiken als excuus om zich agressief terug te gaan wangedragen?

  Like

 3. Ik word hier twee beetjes misselijk van, het land uitzetten!!!!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 17, 2017 om 00:54 //

  Voor dit soort idioterie is maar 1 oplossing; hard ingrijpen, direct in detentie plaatsen, voorlopige verblijfsvergunning met onmiddellijke ingang opzeggen en uitzetten naar het land van afkomst. Geen gelul van dat wist ik niet, dan weet je het nu. En daar gaat een sterk signaal naar de anderen van uit.

  Like

 5. Esperanza // augustus 17, 2017 om 03:32 //

  Best kans dat ze getraumatiseerd zijn. Reden te meer om ze buiten de deur te houden.

  ‘ One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. Many Somali’s have experienced beating, torture, rape or have been injured for life. Others witnessed horrific violence against family or friends.’

  http://www.who.int/hac/crises/som/somalia_mental_health/en/

  Like

 6. Henk der Niederlànderunaal // augustus 17, 2017 om 11:27 //

  Kijk, is er een onenigheid, dan moet je dat ook duidelijk laten weten.
  Strakke actie

  https://www.theguardian.com/australia-news/2017/aug/17/pauline-hanson-wears-burqa-in-australian-senate-while-calling-for-ban

  Like

 7. Deze “links-liberale psychologen” scheppen al jarenlang hun eigen werkgelegenheid. De tsunamie aan deze zwaar overgepigmenteerde ‘traumatische’ gelukzoekers is alleen maar een fikse uitbreiding van hun verdienmodel en wordt derhalve als meer dan welkom beschouwd.
  Dat deze links-idioten de rest van de samenleving volledig naar de verdoemenis helpen is slechts bijzaak.
  Zij doen wat zij moeten doen,..lullen en zakken vullen. Het blijven tenslotte ‘linksen’.

  Conclusie; wil men de Europese samenleving voor de ondergang behoeden zal men als eerste op die plekken moeten ruimen waar het vuil zich ophoopt.
  En daarbij is enige snelheid geboden!

  Like

 8. Bij deze ga ik ook eens reageren.De imigratie is van alle tijden en is eigenlijk begonnen tijdens onze grote wereldoorlogen zoals wereldoorlog één en twee.Het is niet het probleem dat zich nu schept maar een probleem dat zich al reeds lange tijd voordoet jammer genoeg .Het is eigenlijk begonnen toen het puin moest geruimd worden en de weder opbouw van sommige landen.Met andere woorden onze wereldoorlogen.Er waren toen maar weinige mensen die in de koolmijnen wilden gaan werken en op de Metaal industrie in verschillende streken van het land.Naarmate het wel degelijk werd betaald om het vuile werk op te knappen hebben WIJ het laten doen door eerst en vooral Italianen en zo werden naderhand ook de Arabische wereld erbij betrokken om het werk te doen .Ik wil niet zeggen dat ik er akkoord mee ben wat er allemaal gebeurd maar het is niet van deze tijd jammer genoeg en zal waarschijnlijk ook nooit stoppen helaas.Maar helaas door dit voorval zijn zij weer de dupe.En ik ga absoluut niet akkord met wat er is gebeurd integendeel .Vroeger zij ik ook eigen volk eerst maar heb ondertussen ook het eigen volk leren kennen en ze doen helaas niet onder eerlijk gezegd.Het wordt enkel verduisterd.En helaas door deze enkeling is het weer verkeken voor de andere die wel met goede bedoelingen en tegenwoordig gedwongen worden om te emmigreren.En natuurlijk is Europa het beloofde voor vele van die mensen .Maar laat ons vooral ook eens in eigen boezem kijken .Hoor de twee klokken luiden voor aleer er weer een conclusie word getrokken .We moeten ook niet bang zijn om andere culturen te leren kennen zolang ze niet gedwongen zijn .Probeer ervan te genieten van al die culturen die voor vele een ware mistery zijn .Probeer met elkaar om te gaan het zijn OOK MAAR MENSEN !!!!

  Like

 9. @ Werner :
  Verdiep je eens in de islam. En denk na over wat de gevolgen zijn als je moet geloven dat Mohammed de superieure mens was. Ja, je moet, want anders mag je kop eraf.
  Je wordt dagelijks gebrainwashed, dat iemand die mensen heeft vermoord, mensen heeft laten vermoorden, geplunderd en geroofd, slaven heeft gehouden en gehandeld, invaliden in de steek heeft gelaten, dat je mag liegen, dat zo iemand superieur is.
  Salmon Rusdie ziet het goed, de duivelsverzen is een goed synoniem voor de koran.
  Wat me ook nog opvalt dat als er iemand met iets positiefs over de islam komt, dat dit eigenlijk altijd op leugens is gebaseerd.
  Het zijn inderdaad mensen en met 1 groot probleem, de islam. Maar niemand in het Westen die wat aan hun problemen doet.

  Like

 10. Henk der Niederlànderunaal // augustus 17, 2017 om 18:24 //

  Helaas Werner ben je niet echt op de hoogte van de Islam en zijn ideologie.
  Ok zal het nog maar een keer zeggen.
  Scroll naar beneden totdat je het artikel ziet genaamd Islam is Islam.
  Lees het rustig neem het in je op en reageer dan nogmaals.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: