Nieuw

Airbnb: Witte nationalisten mogen niet meer huren van ons

Na de gebeurtenissen in Charlottesville heeft Airbnb besloten om “permanent” te verbieden dat witte nationalisten woningen huren of verhuren met behulp van de populaire dienst.

Airbnb’s mede-oprichter Nathan Blecharczyk zegt in een interview met Bloomberg dat hij “geschokt” is over de “haat” die dit weekend is tentoongesteld in Charlottesville.

Hij verklaart ook dat iedereen die Airbnb wil gebruiken in de toekomst zal worden gedwongen te ondertekenen dat men niet “discrimineert” of “haat uitdrukt”.

“We make every one of our users sign a pledge when they sign up that they will not discriminate and exhibit hatred, he said. “Whenever we become aware of such examples they are permanently banned from platform.”

Reeds in verband met de demonstratie in Charlottesville dit weekend koos Airbnb er voor om meerdere boekingen te annuleren, aldus Nathan Blecharczyk.

Het geweld in Charlottesville brak uit toen de links-liberale burgemeester van de stad altrecht’s toestemming voor de demonstratie stopte en de nationalisten uiteen dreef, die vervolgens zonder bescherming van de politie belaagd werden door grote bendes gewelddadige linkse extremisten, uitgerust met onder andere stenen, menselijke uitwerpselen, zuur en honkbalknuppels.

Lees meer:

http://www.independent.co.uk/news/business/indyventure/airbnb-white-supremacists-ban-app-reservations-hire-flats-charlottesville-nathan-blecharczyk-a7893941.html

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4946 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Airbnb: Witte nationalisten mogen niet meer huren van ons

 1. Esperanza // augustus 17, 2017 om 03:41 //

  Like

 2. Esperanza // augustus 17, 2017 om 03:47 //

  Bijna 4 uur, maffen nu.

  Like

 3. mooi de witten kunnen in eigen wijken wonen, koop een gebied op via gevormde coop en alle andere afgewezen.

  Like

 4. Wellicht niet direct veband houdend met dit issue: in Duitsland is het de politie niet meer toegestaan actie te ondernemen zodra het gaat om een vergrijp door asielzoekers en migranten.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/08/Politieagent-Wij-hebben-streng-bevel-criminaliteit-migranten-te-negeren. Lees de bijgevoegde verordening (in Duits).
  Harder bewijs kunnen we niet hebben.

  Like

 5. En dan nog dit: http://www.telegraaf.nl/binnenland/28953056/___Verdachte_ontucht_was_populair___.html
  Beslist geen migrant anders zou het niet worden gemeld. Wie nu nog niet wakker is, heeft een betonnen plaat voor z’n kop en het IQ van zijn schoenmaat.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 17, 2017 om 11:19 //

  Wat veel mensen zich niet realiseren is dat dit erg ver gaat voor de USA want daar stond de vrijheid van meningsuiting altijd op een ongekend hoog niveau, alles kon, alles mocht. En ook daar krijg je nu dus het eigenaardige fenomeen dat white supremacy ingedeeld wordt als zijnde ‘rechts’. Black Power en andere zwarte bewegingen daarentegen worden weer geschaard onder ‘liberals’ (lees links). En ook in de States worden linkse mensen steeds onverdraagzamer tov. meningen die afwijken van de hunne. Bij de kolonisatie van Amerika trokken vele geloofsgemeenschappen met christelijke roots naar Amerika omdat ze in Europa vervolgd werden of niet de ruimte kregen die ze graag wilden. Denk bijvoorbeeld aan de Amish, de Mennonieten, de Quakers, de Amana en de Hutterieten.
  De verkiezing van Trump heeft voor een tweedeling gezorgd die ongekend was tot voor kort terwijl er in het verleden toch diverse republikeinse presidenten zijn geweest. Nog eigenaardiger wordt het als je beseft dat haat en geweld steevast aan “rechts” gekoppeld worden terwijl het werkelijke geweld, zowel in Amerika als in Europa nou juist van “linkse” partijen af komt. Antifa heeft meer overeenkomsten dan verschillen met de SA van de Nazi’s. Bijzonder is ook dat de pers in Europa elke strohalm aangrijpen om Trump in een kwaad daglicht te stellen, wat winnen ze daarmee ? Hij is in Amerika verkozen door de Amerikanen, wat ze hier ook schrijven het maakt geen bal uit, hij zit er en hij blijft daar zitten ongeacht of de Europese pers hem nou aardig vind of hem haat. Intolerantie ? Dan moet je toch echt eerder bij Linkse partijen zijn.

  Like

 7. tussen alle andere ellende door
  ja hoor en via het afvalpasje wordt je gecontroleerd en moet je betalen .
  Ik had het er laatst nog over , nog  even en er komt een weegschaal in de ondergrondse afvalbak en je gaat per kilo betalen
  http://www.ad.nl/amersfoort/leusden-slaat-precies-op-hoeveel-afval-burger-stort~aa3c28d9/

  Like

 8. De inheemse bevolkingen van west Europa zullen hun eigen elites moeten neutraliseren anders zijn ze gedoemd uit te sterven.

  Like

 9. Jammer toch dat men niet iedereen als gelijke behandeld. Nazisme is iets van blanken.
  Volgens mij niet, ik heb niets tegen buitenlanders.
  Sterker nog, ik beschouw ze als gelijke.
  Degene met zo’n patatzak op zijn kop is hetzelfde als zo’n zandbak travo.
  Donkere nationalisten zijn niet anders dan blanke nationalisten.
  Ik verzet me het toenemende zandbak fascisme en tegen de verraders die te schijterig zijn het fascisme te noemen!
  De kkk is een gevolg van het toenemende verraad.

  Liked by 1 persoon

 10. Zowel nathan zijn blanke hatende zionisten. Schuim der aarde

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: