Nieuw

Migranten, hoe eenvoudig kan het zijn…

Ja, zomaar even voor de vuist weg. Natuurlijk verre van compleet en verfijnd maar ja, elk idee welkom zeg ik maar. Misschien vindt u het te soft, misschien wel te streng? Ach, het is allemaal niet zo moeilijk zolang we als Nederland maar in de gaten houden dat we onze eigenheid nooit, maar dan ook NOOIT verliezen.

Flowchart voor het proces van de migrant vanaf moment van binnenkomst of aanhouding. Klik plaatje voor groot beeld…

Daarom moeten er duidelijke regels zijn, wij zijn de gastheer en de gasten hebben zich naar die regels te voegen. De regels zijn gericht op behoud van de eigen cultuur en vrijheden en aan de gasten dan verder geen boodschap me dunkt. Wij stellen ze op en zij moeten zich daaraan conformeren. Wanneer het ze niets lijkt zijn ze zeker vrij om weer te vertrekken. Alles wat hier los rondloopt moet achter slot en grendel om illegaliteit, en daarmee ook criminaliteit te voorkomen.

En zeker, als ik er langer over nadenk dan schieten mij absoluut additionele zaken te binnen die er nog aan toegevoegd dienen te worden. Of ben ik nu te streng? Misschien vindt u mij wel een racist of duidt u hier een xenofobe houding.

Ach, het zal me wat. Tegen elke prijs moeten we voorkomen dat de islam hier een te grote invloed krijgt. Het zal onze ondergang worden. Leest u zelf eens in dat boek genaamd koran. U zal tot de ontdekking komen dat Zeepertje niet overdrijft. Reeds in zoveel items heb ik u met verzen om de oren geslingerd dat ik dat nu even achterwege laat. Er staat voldoende aan korans online waarin u kunt zoeken om te lezen, ook in het Nederlands. Surah (hoofdstuk) 2 t/m 5 en 8, 9 dan bent u al voldoende ingelezen over de haat die de islam jegens u koestert!

Laat u mij even weten wanneer u nog hete hangijzers dit aangaande heeft? Deze flowchart zorgt sowieso al voor heel veel afval, misschien moet ik het uitval noemen…

Groet, Zeepertje
Also published on Zeepertje.com

>Geen videootje dit keer want dat leidt de aandacht maar af.


Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

9 Comments on Migranten, hoe eenvoudig kan het zijn…

 1. Tijl Uylenspiegel // augustus 15, 2017 om 23:01 //

  Nee Zeepert ik ga de koran zeker niet lezen. Waarom niet ? Omdat ik sinds Hans Jansen weet dat je zowat een universitaire studie moet hebben gedaan om te weten welke verzen nog wel en welke niet meer gelden. Daarbij ben ik helemaal niet nieuwsgierig naar dat hysterische gebral van een opgefokte roverhoofdman.

  Liked by 2 people

 2. Ik heb de koran wel in huis en stukjes uit gelezen, misselijk makend in een woord. Geen wonder dat al die moslims zo bloeddorstig zijn, het zit in hun karakter en volgens mij genieten ze van dat boek en biedt hen een vrijkaart om moordend door het leven te gaan. Walgelijk!

  Liked by 2 people

 3. Ja, die abrogatie blijft een dingetje @Tijl enne, jij weet toch al genoeg 😂😂😂

  Like

 4. Ja @Avidia, heb surahs dit keer achterwege gelaten…

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 16, 2017 om 00:15 //

  Nou of ik genoeg weet Zeepert dat waag ik te betwijfelen, de grote strateeg en generaal Sun-Tsu zei al; Ken de vijand en ken uzelf, en u kunt 100 slagen vechten zonder nederlaag.
  Aan zelfkennis ontbreekt het mij niet hoewel die wel teleurstellend is, ik kan nog geen kikker van de kant afduwen…

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 16, 2017 om 00:16 //

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 16, 2017 om 00:19 //

  Sun verklaarde ook weleens onzin; Als je brand sticht, zorg er dan voor dat je wind mee hebt. Val nooit aan als je wind tegen hebt.
  Dat is net zoiets als dat je zegt je moet niet tegen de wind in moet pissen, dat weet een kleuter al.

  Liked by 1 persoon

 8. Migranten, hoe eenvoudig kan het zijn?

  Een goed voorbeeld in dit verband gaven de VS in de 19e eeuw toen er honderdduizenden migranten per schip werden aangevoerd vanuit Ierland, Polen, Italië etc.

  Maar er werden na enige selectie op medische gronden GEEN UITKERINGEN verstrekt! Kortom, er was geen Verzorgingsstaat die de motivatie en noodzaak om te gaan werken bij voorbaat de kop indrukte.

  Taalcursussen waren ook een onbekend fenomeen, de beste manier om de taal zo spoedig mogelijk te beheersen is namelijk de werkvloer. De integratie verliep voor het merendeel dus bijzonder snel en men voelde zich al vrij snel Amerikaan. Met wel de aantekening dat met name de Italianen hun eigen cultuur en manier van zaken doen trouw bleven, in het bijzonder als ze afkomstig waren uit Sicilië.

  Maar in 1917 waren ze bereid om naar Europa te vertrekken om die vervloekte Duitsers terug te jagen naar hun eigen grondgebied. Geen dienstweigeraars (ook geen voormalige Duitsers!) en bereid hun leven te geven voor hun nieuwe Vaderland.

  De Turken hier lopen met Turkse vlaggen te zwaaien en de Marokkanen blinken bijna uitsluitend uit in de criminaliteitsstatistieken, om over de schooluitval en werkloosheid maar te zwijgen.

  De Verzorgingsstaat in zijn huidige vorm staat een geslaagde integratie dus volledig in de weg en dat geld ook in het bijzonder voor de vluchtelingen met een Permanente Verblijfstatus.
  Waarom zou je gaan werken als je als getraumatiseerde vluchteling de rest van je leven van een riante uitkering plus talloze toeslagen kan leven?

  De oplossing zou kunnen zijn deze mensen verplicht deel te laten nemen aan grootschalige werkprojecten in de land, tuin en bosbouw. In ruil voor hun Bijstandsuitkering en in het kader van volledige integratie, zelfrespect en het zich snel aanleren van onze taal, cultuur, normen en waarden.

  Is dit populistisch, extreemrechts, racistisch en in strijd met de mensenrechten?

  Jammer dan, maar om onze samenleving een beetje leefbaar te houden, radicalisering en een sterke toename van de grote en kleine criminaliteit te voorkomen bijzonder noodzakelijk.

  Het leren van ons Wilhelmus is aardig, maar zet verder geen zoden aan de dijk.

  En over dijken gesproken: die moeten i.v.m. de klimaatsverandering snel worden opgehoogd en ook daar zijn vele handen voor nodig, dus ook de grijpgrage handen van onze z.g. kennismigranten!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: