Nieuw

ISIS fanatics given HOUSES and JOBS on Syria return as part of ‘hug a jihadi’ campaign

ISIS jihadis arriving back from Syria are being offered apartments, education and jobs to reintegrate the radicalised back into society.

ISISPolice in the city of Aarhus, Denmark introduced the scheme after 36 young men travelled to Syria to join jihad, with 19 returning back to the country.

But the policy has been criticised by Danish MPs, with Naser Khadeer – a Muslim member of the Conservative People’s party – calling for a hardline approach to foreign fighters.

Afbeeldingsresultaat voor denmark jihadist rehab programSpeaking on the Australian news programme Dateline, he said: “What I have criticised when it comes to the Aarhus model is when you have been in Syria and you come back, it is wrong in my opinion to reward whoever has been in Syria by giving them an apartment, jobs, education.

“We should prosecute them not reward them.”

Yet Superintendent Allan Aarslev claimed “most” of those returning from Syria are now “very well integrated and most of them are very happy to have had a second chance”…

readmore>>
express
Also published on Zeepertje.com

Related; jihadwatch>>

 • Welfare Jihad: Dozens of Danish ISIS fighters received state unemployment benefits

 • ISIS Fighters Getting Unemployment Money From Denmark

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on ISIS fanatics given HOUSES and JOBS on Syria return as part of ‘hug a jihadi’ campaign

 1. De absurditeit van het belonen van moordenaars en verkrachters heeft een nieuw “all time high” gevonden……de enige juiste vorm van het welkom heten is een nekschot zodra ze de grens overkomen.

  Op een of andere manier schijnen mensen te denken dat iedereen hetzelfde denkt, vind en wil. Dat er ook mensen zijn die vandaag leven en denken en het woord morgen niet een kunnen bevatten behalve bij het plannen van een overval of verkrachting wil blijkbaar niet binnen komen…dat er tweevoeters rondlopen die alle persoonlijkheid willen wegvagen en totale onderwerping prediken aan iets wat niemand ooit gezien, geroken of op enig andere manier heeft waargenomen, het is een belediging van intelligentie.

  Het “reintergreren” van Jihadi’s is de meest absurde actie tot op heden, want ze waren toen ze vertrokken niet eens geintergreerd….maar zoals een hond een stuk vlees dat word aangereikt bijna altijd zal aannemen omdat de aard het eist, zo zal de mislam moordenaar met graagte de gift van onderdanigheid door ongelovigen als beloning voor het moorden accepteren.
  De lafheid en totale onnozelheid die in sommige landen door overheid en politiek word tentoongesteld geeft aan in welke mate men zichzelf heeft ondergeschikt en weggecijferd. Als politici en ambetenaren dat met zichzelf doen, dan kun u zich misschien enige voorstelling maken van de mate van weggecijferd zijn van de gewone burger….dat de treinen nog net niet worden volgepropt en de kachels in de kampen worden opgestookt is met een dusdanige mentaliteit een kwestie van tijd. Maar wees gerust, eerst mag u uw huis verlaten om plaats te maken voor nieuwe burgers, en pas later moet u ook echt met een klein koffertje de trein op en na de reis een douche nemen. Het komt eraan, alleen is ditmaal een deel van het eigen volk de Quisling, de verrader die de mogelijkheid schept.

  Verzet is enkel individueel en in het uiterste geniep mogelijk, eensgezindheid stopt bij de eerste regenbui. Democratie verworden tot achterbaksheid en totale versnippering, gewoon omdat het fatsoen vannde een door de ander als zwakheid word gezien en als mogelijkheid. Ten slotte is de mens een dier van oppertunisme en het inschatten van zwakheid van de ander.

  Aldus sprak de gek en pakte een kist in met gereedschap voor een neiuwe toekomst, ergens waar mensen elkaar helpen omdat alleen maar alleen is en de kracht komt uit verbondenheid en trots, zowel uit eigen arbeid als uit de bergen die voorouders hebben verzet om tot welvaart en een goed leven te komen.

  …project Exodus, er is plaats voor mensen die een toekomst willen en nog geloven in het opbouwen in plaats van het verdelen en onderwerpen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: