Nieuw

Dem Congressman’s Statue of Liberty hijab painting is insult to the West!

Gerelateerde afbeeldingA Democratic Congressman in California, Luis Correa has hung a painting on his office wall showing the Statue of Liberty dressed in a hijab.

Correa said the image represents “a young Muslim lady who is trying very hard to show people that she is an American”. Rubbish!

Tell that to the women all over the Muslim world who are forced to wear that piece of cloth!

This is an insult to America and an insult to all freedom-loving people the world over. To find out more I spoke to Robin Hvidston, Executive Director of We The People Rising, a local campaign group who have been protesting this painting…

readmore>>
jongaunt
Also published on Zeepertje.com

  • Congressman Lou Correa Displays Statue of Liberty IN A HIJAB In District Office

  • Citizens Tell Rep Lou Correa REMOVE Statue of Liberty in a HIJAB!

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1526 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: