Nieuw

Als je nee weigert te accepteren

Dan kun je in dit mesjogge land ruim 8 jaar door blijven procederen op kosten van de belastingbetaler en als er dan eindelijk aan het eind van de rit een rechter is die het aandurft om het vonnis te bekrachtigen dan kom je op alle voorpagina’s.

Dat is zo’n beetje het “zielige” verhaal van de Armeense vrouw en haar twee kinderen. Zijn wij nou zulke onmensen of laten we dat onszelf wijsmaken door de zieligheidsindustrie ? U raad het natuurlijk al, niet wij zijn de schuld dat die vrouw het ‘nee’ telkens weigerde te accepteren, die vrouw is de verantwoordelijke en in haar kielzog de gespecialiseerde asiel-advocaten. Zeker die laatsten hebben een zeer bedenkelijke rol gespeeld. En zij konden die rol spelen omdat de wet er nou eenmaal voor zorgt dat zij betaald worden door de brave belastingbetalende burger.

Zij waren het die de vrouw hoop gaven met in hun achterhoofd dat er tijdens een van de vele beroepszaken wel weer een of ander pardon zou komen.

Is Tijl dan zo’n harde dat hij het leed van die kinderen negeert ? Nee hoor allesbehalve, maar Tijl weigert het categorisch de schuld op zich te nemen voor een misstand die willens en wetens is gecreëerd. En laat u maar niks wijsmaken hoor, die vrouw wist dondersgoed waar ze mee bezig was, net als die lapzwansen van advocaten. Ze hebben gegokt en verloren en nu proberen ze door een zielig verhaal te houden alsnog hun zin te krijgen.

Maken ze kans van slagen ? Jazeker want daar zijn zat voorbeelden van. De grootste en belangrijkste voorwaarde om hun zin te krijgen is een verhaal dat in de basis werkelijk zielig is. En dat hebben ze dit keer. Natuurlijk is het zielig om kinderen die hun vaderland nimmer bewust hebben gezien en ook de taal niet spreken terug te sturen. Dat was ook helemaal niet nodig geweest als moederlief in een eerder stadium was teruggegaan omdat ze hier geen toestemming kreeg om te blijven.

Drie leiders van politieke partijen zijn zich al aan het warmlopen aan de zijkant want die voelen feilloos aan dat ze hiermee kunnen scoren, Jesse Klaver en Emiel Roemer doen dat in het volle zicht en een beetje buiten zicht loopt Alexander P. ook alvast rondjes. Voor Alexander een moeilijke keus, eindelijk heeft hij kans minister te worden en hij zal zich er pas in gaan mengen als hij denkt dat die positie onhaalbaar is doordat de CU voet bij stuk houd. Thieme van de Partij voor de Dieren sluit zich binnenkort aan dus het wordt weer een bont gezelschap dat op de barricaden klimt. Een ding hebben ze gemeen; ze negeren de rol van de vrouw en haar advocaten.

Weet u wat u in alle ophef de komende tijd niet zult horen ? Waar die vrouw al die jaren van heeft geleefd, hoe lang ze een uitkering heeft genoten en of ze in al die jaren ooit betaald werk heeft verricht, niemand zal ook vertellen dat wij de school voor die kinderen, hun kleding en hun eten en drinken hebben moeten betalen om over huur, gas. licht en water maar te zwijgen. Nee dat gaat u allemaal niet horen. Maar reken er maar op dat het bedrag astronomisch is.

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

15 Comments on Als je nee weigert te accepteren

 1. Nee dat wordt die gehersenspoelde kinderen ook niet verteld die gezellig in optocht naar het Binnenhof gaan. Want ze zijn zo zielig. Wacht maar als ze 10 jaar ouder zijn, dan kunnen ze zien hoe zielig.

  Like

 2. De reden dat ze niet mocht blijven:

  Liked by 2 people

 3. Haarfijn uitgelegd!
  Ik moet nog ergens een plaatje (van internet geplukt) hebben, waarop de asieleis in omgekeerde vorm staat afgebeeld. Zal eens even op zoek gaan, knippen plakken kan ik op de tablet niet, ik stuur hem wel op.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 15, 2017 om 00:51 //

  Ja zelfs mijn koortsige brein werkt nog wel 😀

  Like

 5. Esperanza // augustus 15, 2017 om 02:33 //

  Horende doof en ziende blind blijkt het adagium van de gutmensch.
  Plaats die toesprak waar Anke het jaren geleden al eens aan de Belgen uitlegde hier ook nog maar even, met je welnemen.
  Even goed concentreren dan in het vast wel verstaanbaar. 😉

  Like

 6. dutchess43 // augustus 15, 2017 om 06:43 //

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogd.

  Like

 7. Henk der Niederlànder // augustus 15, 2017 om 07:03 //

  Ach ja zielugh niet dan.
  En wie kwamen we dan weer tegen, defence for children.

  http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/28934218/moeder-loog-om-asiel

  Like

 8. Nergens kan ik vinden wat de reden was om naar Nederland te komen.
  Het zijn geintegreerde Christenen, die blijken niet welkom te zijn….

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // augustus 15, 2017 om 10:16 //

  De vrouw heeft gedurende de verschillende procedures gelogen over alles, zo beweerde zij uit Azerbedjan te komen terwijl Armenië heeft gezegd dat daar vandaan kwam, ze heeft opzettelijk gelogen over de namen van haar kinderen met als enge reden wéér een procedure.Hoogste tijd dat mensen die beweren op de vlucht te zijn in afwachting van hun rechtszaak te interneren in een kamp, dat hoeft niet eens zo heel sober te zijn, maar sta niet toe dat ze terwijl ze procederen zich wortelen in Nederland.

  Like

 10. Alleen de feiten tellen, niet een emotionele circus in werking gezet door defence for children, linkse policor, msm en asieladvocaten.

  Like

 11. Het toestaan van allerlei uitzonderingen (te vaak nog opgesplitst in uitzondering óp uitzondering) op bestaande regelgeving dient met terugwerkende kracht herzien.
  Idem het gedrocht van het zg ‘kinderpardon’.
  Ver voor de invoering kon iedereen op zijn vingers natellen dat dit misbruik in de hand werkt. Kinderen hebben slechts 2 verantwoordelijken in de vorm van hun ouders. (oftewel; repatriëring ouders/verzorger = incl. kids)

  Opvallend is overigens (hetgeen niet geldt voor bovenstaand geval) kinderen van welke leeftijd dan ook blijkbaar geen enkele last van ‘worteling’ in het oorspronkelijke thuisland hebben of hadden wanneer zij in NL arriveren, omgekeerd echter, eenmaal een ‘blauwe maandag’ in Nl aangekomen is het bijkans onmogelijk om nog terug te keren naar de negorij van herkomst.
  Dit laatste uiteraard aangezwengeld door de kansloze zieligheidsindusttrie in de vorm van allerlei linkse subsidie-slurp-clubjes.

  Like

 12. @Tijl , veel Armeniers komen uit Azerbeidzjan waar ze de afgelopen 150 jaar gewelddadig zijn vervolgd door de islamitische Azeri’s.
  Die mensen zijn hoofdzakelijk naar Armenië gevlucht.
  In Nagorno Karabach, waar al sinds eeuwen een meerderheid van Armeniers woont, hebben de Armeniërs zich d.m.v. een opstand afgescheiden van Azerbeidzjan.
  Ik wil maar zeggen, dat deel van het verhaal kan kloppen, maar zij moet inderdaad terug met haar kinderen, ga je eigen land opbouwen anders ben je geen knip voor de neus waard.

  Like

 13. Fubar (heel scherp) zegt het al.
  Ze is/ zijn geen moslim of neger.
  Fubar heeft een hele scherpe blik ( complimenten Fubar, ik kan nog veel van jou leren).

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel // augustus 16, 2017 om 00:22 //

  Ja dat is waar Bert maar ze schijnen het aan je taal te kunnen merken waar je vandaan komt, een Fries of een Groninger is ook na vele jaren nog wel te herkennen als zodanig. En dat was bij deze vrouw niet het geval.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: