Nieuw

What really happened at the Unite The Right rally in Charlottesville

 • What really happened at the Unite The Right rally in Charlottesville

or this guy…

Groet, Zeepertje


Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on What really happened at the Unite The Right rally in Charlottesville

 1. Tempelier // augustus 14, 2017 om 17:11 //

  Zoals reeds meerdere malen gesteld ,de overheid beschermd zijn burgers niet( meer).
  Ook hier is duidelijk zichtbaar dat de “ruling class” geen tegenspraak duld en dat enkel één kant , de linkse, zijn bek mag opentrekken.
  Het ganse rechtse spectrum moet zwijgen ,ook al ben je niet een extreem geval maar enkel iemand die durft kritisch te kijken naar wat gebeurt.
  Het is dus nog maar eens duidelijk gesteld dat links overal zijn macht aan het uitbreiden is en dat rechts daarvoor de zgn. reden voor is ,als je ieder probleem ziet als een nagel dan heb je enkel een hamer nodig op het de kop in te slaan……….
  Een duidelijk voorbeeld is het bereikte resultaat dat gisteren bij ons bekendgemaakt werd in het leugennieuws (hebben wij ook) betreffende de C-star.
  Zoals bekent is het schip van defend europe aan het observeren voor de Libische kust.
  Plots kwam gisteren het nieuws dat 3 van de NGO boten hun actie staakten zgn. omdat ze bedreigd worden door de Libische kustwacht……van de C-star geen woord.
  De angst om geconfronteerd te worden met hun misdadig gedrag hebben de NGO eieren voor hun geld gekozen, nu blijkt dat er reeds activiteit is in de zwarte zee voor de Roemeense kust.
  Als de Midelandse zee niet meer te gebruiken is door hen zullen ze andere manieren moeten vinden om die voddekoppen naar Europa te krijgen.
  Ik ben benieuwd wat ze zullen uitvinden om dat te verwezenlijken.
  Het is geruststellend dat één schip op de juiste plaats het verschil kan maken , ik vrees echter voor de veiligheid van schip en bemanning ,want we weten allemaal welke slechte verliezers de linksen zijn …..wordt ongetwijfeld vervolgd

  Liked by 1 persoon

 2. Nou die onderste slaat het spijkertje precies op het hoofdje hij heeft alleen het concept democratie nog niet helemaal begrepen .
  Democratie stamt af van de Griekse woorden δῆμος (dèmos), “volk” en κρατέω (krateo), “heersen, regeren” en betekent dus letterlijk “volksheerschappij”.
  Met een meervoudig politiek partij systeem is dit dus gewoon een dictatuur verpakt in een vals jasje dat de naam vrijheid en keuze draagt .
  mischien moeten al die mensen die democratie in de mond nemen eens terug naar school .
  Ik plaats maar even een orginele bron aangezien de vertalingen in het Nederlands totaal niet kloppen en vaak zelfs komplete leugens zijn en totaal niet een vertaling van het orgineel zijn .
  http://openanthropology.org/libya/gaddafi-green-book.pdf

  Liked by 1 persoon

 3. vuile Chris Wallace was het uur hiervoor niet aan te horen maar gelukkig kwam watters even vertellen like it is.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: