Nieuw

Mehrheit der moslemischen Flüchtlinge will Witze über den Islam verbieten

KREMS. Mehr als die Hälfte der in Österreich lebenden moslemischen Flüchtlinge findet es in Ordnung, wenn Männer Frauen aus religiösen Gründen nicht die Hand geben.

Zu diesem Ergebnis kommt eine Studie der Donau-Universität Krems unter 1.129 moslemischen Flüchtlingen aus Syrien, Afghanistan, dem Irak, Iran, Somalia und Tschetschenien.

Rund zwei Drittel der Befragten können sich nur einen moslemischen Ehepartner vorstellen. Ein Drittel ist überzeugt, daß Frauen als Jungfrau in die Ehe gehen müssen. Knapp 60 Prozent finden, Witze über den Islam sollten verboten werden. Ein Viertel der Flüchtlinge spricht sich dafür aus, islamische Rechtsvorschriften stärker in Österreich zu berücksichtigen.

Mohammed having a bath

Antisemitismus verbreitet

Bei vielen Fragen zeigen sich zudem deutliche Unterschiede zwischen den Herkunftsländern. So erklärten 37 Prozent der Somalier, sie seien bereit, für ihren Glauben zu sterben. Gleiches sagten hingegen nur elf Prozent der Iraker. Während sich 70 Prozent der Somalier, 62 Prozent der Afghanen und Syrer sowie 61 Prozent der Tschetschenen dafür aussprachen, Witze über den Islam zu verbieten, taten dies nur 14 Prozent der Iraner…

mohammed peas be upon him erwten text

weiterlesen>>
jungefreiheit
Also published on Zeepertje.com

 • Painting Muhammad with Bob Ross | Louder With Crowder

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Mehrheit der moslemischen Flüchtlinge will Witze über den Islam verbieten

 1. Leuke mop over die mossels die witze over de mosselhandel willen verbieden. Is trouwens de enige.

  Liked by 1 persoon

 2. Er moet een verbod op moslims komen en SNEL!!!

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // augustus 14, 2017 om 21:37 //

  Ze zijn zo in de ban dat ze geen tekeningen van die “profeet” willen omdat ze bang zijn te zien wat voor een vies vuil ventje het wel was ,als je je voorstelt dat de “oprichter” van de meest oorlogszuchtige religie niet een stevige kerel is die een uitstraling heeft maar een vies onverzorgde geitenneuker waar de valsheid en vadsigheid van afdruipt die bovendien niet goed ziet , een rot gebit heeft en stinkt uit zijn bek door al de rommel die hij naar binnen heeft gespeeld …….dan begrijp ik het ook

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: