Nieuw

Preppers bereiden zich voor op oorlog

In lijn met de verslechterende relatie tussen de VS en Noord-Korea stijgt de omzet van de zogenaamde overlevingsproducten, vooral bij bedrijven die militair materiaal verkopen – Army Supply stores.

De retoriek van president Trump heeft het zelfde effect op verkoop van deze goederen als die van Obama had op de verkoop van wapens. Velen bereiden zich voor op een derde wereldoorlog.

Het begrip Prepper komt van “prepare = zich voorbereiden” en is niets nieuws, mensen hebben altijd al geprobeerd zich voor te bereiden op onvoorziene omstandigheden.

Army Supply winkels doen goeie zaken en zien een sterke toename van de verkoop van droog voedsel, chemicaliën voor waterbehandeling, gasmaskers en medicament tegen radioactieve straling – kaliumjodide.

Het bedrijf Atlas Survival Shelters, doet op dit moment schitterende zaken. Vanuit zijn Amerikaanse fabrieken verkopen ze bunkers aan klanten over de hele wereld. Onder andere de bestseller BombNado, met een startprijs van $ 18,999. (Foto). Ziet er erg gezellig uit. De grootste belangstelling voor de producten van het bedrijf komt echter niet uit Amerika, maar Japan, een land wat al lang binnen het raketbereik van Noord-Korea ligt.

Misschien geen slecht idee om een bunker te bouwen – of ieder geval iets om over na te denken?

Bron:

http://everykindapeople.blogspot.se/2017/08/preppare-forbereder-sig-for-krig.html

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4984 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: