Nieuw

Vrijheid is een vol getankte Mercedes

..en langzaam word het land onleefbaar, worden kleine jongens groot en leer je het woord maffia in 55 dialecten Arabisch spellen op de lagere school.

Door Duchesne

De politie heeft al lang de macht op straat verloren en compenseert dat met het extra aandacht geven van blanke problemen, de overheid heeft al steden opgegeven als zijnde niet te besturen en is bezig de macht over te dragen aan de genootschappen van de sekte van allah, die met graagte een rol van orde en zeden bewaarders aannemen, natuurlijk met het onderscheid tussen sekteleden en het tuig dat men ongelovigen of vrouw noemt.
We lezen overal over kosten en inkomsten maar we lezen nergens over de fortuinen die onze dankbare “gasten” kosten, zowel in directe uitkeringen als in bijkomende kosten zoals het enorme gelepel in de zorgpot, zowel op nationaal als gemeentelijk niveau, de kosten die er zijn door wat verzekeringen moeten uitbetalen aan slachtofferhulp en schadevergoeding. Als je in staat zou zijn de schade direct en indirect te benoemen en op een eerlijke manier in geld kunt omzetten als tel eenheid om een punt te maken wat een multicultureel onderdanig politiek beleid heeft gebracht , en je zou al dit soort dingen zowel zichtbaar als niet zichtbaar optellen dan overstijgt de schade mogelijk ons nationaal inkomen.

…ik denk dat de vader en moeder van de jongen van 14, en met hen nog meer mensen een enorme hekel hebben gekregen aan onze “gasten”, mogelijk een leven lang. De haat tegen Marokkanen is niet uit zichzelf gekomen, de afkeer voor moslims een logisch gevolg…steeds weer zichzelf bevestigend in woord en daad….en nog vergroot de regering het aantal, en nog worden meer semi downies geïmporteerd ter meerdere eer en glorie van gelijkheid…..en nu zelfs de openbare toiletten worden geradicaliseerd tot gender neutraal is er voor een vrouw geen veilige haven meer te vinden, in een wereld waarin het normaal word dat een zandneger voor de deur van een vrouw op de wc mag staan en nog een recht heeft daar te staan. Het is overduidelijk dat hiermee een extra mogelijkheid word gegeven tot bevruchting teneinde een gekleurd ras wat extra vaart te geven. Ik denk dat de vrouw de grote verliezer is van de 21ste eeuw, met een rol als opgesloten fokvee in het verschiet.

Dit land, dit volk, en vele andere Europese volkeren hebben iets verloren door welvaart, namelijk de drang te overleven. In andere werelddelen had er een gevolg gezeten aan het mishandelen van een kind door leden van een ander land, door nota bene hulpvragenden….in andere landen had de bevolking achter de daders aangegaan als een vrouw was belaagd….

Dit land, dit volk is niet weerbaar, en de gemakzucht en de lafheid gaan hand in hand. hoe groter het inkomen en het eigen huis, hoe laffer de ontvanger. liever bezit dan trots, liever een dochter in handen van een loverboy of als gebruiksvoorwerp voor een groep moslims op de hoek dan een kleinere auto kopen…..Voor mij is duidelijk dat het gros van de bevolking ter zijner tijd zichzelf wel zal onderwerpen aan de dwang die zowel officieel als door geweld op straat word opgelegd. er is geen trots meer of sociale samenhang, enkel het verkrampte vasthouden aan bezit, ongeacht de prijs daarvoor.

Volgens mij, maar corrigeer me als ik het mis heb, volgens mij is een leven slechts een leven als het in vrijheid kan worden geleefd, als je in de ochtend voor de spiegel staat en jezelf recht kan aankijken en weet dat het goed is. Geen arrogantie, geen verheerlijking van jezelf maar gewoon een bescheiden trots in wie je bent en dat wat je doet overeenkomt met jouw visie op het leven. Alleen jouw oordeel telt, want het is jouw leven. Wel, leven en vrijheid zijn twee onvoorwaardelijk met elkaar verbonden zaken, ervoor vechten een natuurlijke reactie en jezelf onderwerpen feitelijk het opgeven van leven en het beginnen aan het bestaan. Twee zeer verschillende zaken die vaak op een hoop worden gegooid.

Deze burger heeft geen enkele verwachting meer dat dit land, dit volk nog opstaat en voor de vrijheid en daarmee het leven kiest. Dat mannen nog opstaan en de gelijke rechten voor hun vrouwen, dochters moeders en zusters eisen. Het is er simpelweg te laat voor, en voor vele deuren staat nog een Alfa of een Audi, is de bankrekening nog ernstig in de plus en de VVD of Groen links een heilig huisje.

Deze burger begint voor de toekomst aan project Exodus, het vertrek naar andere oorden, naar een nieuw leven waar vrijheid en zelfbeschikking centraal zullen staan.

Waar? Ergens waar ruimte is en weinig tot geen sekteleden rondlopen, ergens waar politici hun eigen volk nog op de eerste plaats zetten en waar zelfverdediging normaal word gevonden, ergens waar je nog mens mag zijn. Portugal, noord Spanje, Polen, Tsjechië of Hongarije, Rusland….

Ik heb redelijk wat geschreven in de afgelopen jaren over het onderwerp van de achterlijke multiculti waanzin maar het lost niets op, brengt enkel meer onrust en boosheid en als puntje bij paaltje komt sta je vaak alleen te knokken. Ik ben altijd zwak geweest voor verloren zaken, een halve platgereden kat meenemen en terug in orde krijgen, kapotte dingen maken die anderen op hebben gegeven, gevechten aangaan met plunderende instanties en bedrijven, maar soms is een “lost case’ ook echt een verloren zaak. Vrijheid, gelijke rechten, democratie en Nederland zijn een verloren zaak.
Het aantal Don Quichote’s met paard en harnas is te klein om de molens te bestrijden. De molens van de waanzin, alles wegslaand dat in hun buurt komt, wat een treffend symbool van arrogantie en onderdrukking, het is werkelijk in die context een symbool voor staat en politiek. Soms is een inspanning voor iets nutteloos en is het beter het ding te laten sterven.

Soms is weggaan de enige redelijke optie.

Ik ga mijn inspanningen richten op het verzamelen van mensen die soortgelijke wensen hebben maar net als mij maar zeer beperkte middelen hebben en mensen die wel middelen maar geen mogelijkheid hebben omdat ze te oud of niet capabel genoeg zijn voor een nieuwe start. Ergens moet een compromis zijn waardoor iedereen een kans heeft en zonder dat er iemand benadeeld word. Er zijn commercieele initiatieven tot het emigreren omwille van de oprukkende waanzin maar dat hoeft niet. Alleen is zoiets zwaar maar in een soort groep is de kans om een leven op te bouwen stukken groter.

Bewustwording van een bevolking komt denk ik niet van goede artikelen en duidelijke informatie maar via een lege maag en een tv die geen beeld meer geeft. Op een of andere manier hoor ik niet tot die groep en ik denk dat het nutteloos is deze groep te willen bereiken. Dat lukt enkel via een spelprogramma op kleuter niveau en gratis kortingscodes. Willen we dat wel?

Misschien is er een stukje op Fenixx vrij voor een project Exodus of whatever de naam is, een soort prive hoekje?

just a question….

Artikel door Duchesne 

Als reactie op De licht getinte Eindhovense asielterroristen doofpot affaire raast genadeloos door in de lichtstad

Titel geleend van Armand deze kwam gelijk bij mij (Bolo) op toen ik dit artikel van Duchesne las vandaar de keuze.

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Vrijheid is een vol getankte Mercedes

 1. ‘Het aantal Don Quichotte’s is te klein.
  Soms is weggaan de enig redelijke optie..’

  Ik neig ernaar het met je eens te zijn Duchesne.
  Ik heb mijn zoons 26 en 29 allang aangeraden om hun leven elders op te bouwen. (China, Zuid Amerika,Nieuw Zeeland, met behoud van paspoort).

  Ik vind je idee om ergens anders met gelijkgestemden een nieuw bestaan op te bouwen een goede gedachte.

  Waarom spoken er dan toch ook andere gedachten door mijn hoofd zoals, ‘Dit wat nu gaande is kunnen we toch onmogelijk pikken, dit is godverdomme mijn land, mijn enige vaderland, een ander heb ik niet!
  Waarom wordt godverdomme de rest van Nl niet wakker.

  Vragen en frustraties , zweven tussen hoop en wanhoop. Tegen vrienden niet meer volledig open durven zijn want ja..ik heb misschien al (te)veel nieuwsberichten doorgestuurd die gevoelig liggen.
  Toch merk ik dat ik momenteel me steeds meer opmerkingen kan permitteren, maar ik blijf het een glibberig vlak vinden.

  Misschien is vertrekken voor wie de mogelijkheid heeft (of krachten bundelt) inderdaad de beste optie.
  Ik heb de voorwaarden van N Zeeland zitten bekijken, helaas..geen kans, te oud.
  Had ik maar een glazen bol.

  Like

 2. De pleitvaart is inderdaad de enige optie, met een rood potloodje of op een knopje drukken helpt echt niet. Mensen zijn bang en worden al ruim 50 jaar uit elkaar gespeeld. Er is misschien in kleine dorpen nog enige binding maar voor de rest vergeet ’t maar. Saamhorigheid is samen met de dienstplicht afgeschaft. Verder is dit land ziek.

  De politie bestaat alleen nog maar uit meelopende iftarvierders en een paar ouwe mensen die hun pensioen lief hebben, de rest is gaan lopen. Het leger bestaat nog uit mensen die graag joemapangpang roepen en met legopoppetjes oorlogje spelen. Voor de rest zijn we meelopers, pappers en nathouders. Hier en daar zie je nog een verdwaalde die patriot is en goed kan/kon scherpschieten (ikke) maar die wil ik dan wel eens zien als ie tegenover 1000 hoofdafhakkende invaders met een kukri staat.

  Het is niet voor niets dat onze mannen, de een na de ander, zich niet meer in hun lichaam willen herkennen en liever vrouw worden. Dan maar een boerka om mijn harige lijf, denken ze, spaart weer nieuwe tieten uit en als ze er met het besnijden wat meer afnemen is ook dat probleem opgelost. Vrouwen die man willen worden verklaar ik daarom, zeker in deze kinke tijd, helemaal voor van ’t padje af.

  Liked by 1 persoon

 3. kinke tijd = naar keuze a. linke tijd of b. kinky tijd.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 23:44 //

  Verkassen, emigreren het zijn van die termen die vaak lichtzinnig gebruikt worden, ik heb een aantal familieleden die in de vijftiger jaren zijn geëmigreerd. Dat is vele malen ingrijpender dan je zou denken hoewel het tegenwoordig wat makkelijker is omdat vliegreizen betaalbaarder zijn. Veel van de emigranten hadden de eerste tien jaar erg veel last van heimwee, het is niet niks om alles dat je ooit gekend hebt achter te laten. Desalniettemin zou ik het overwegen als ik jonger en gezonder zou zijn, dat is echter niet het geval en dus zal ik het die laatste jaren toch met Nederland moeten doen. De reden dat ik me druk en kwaad maak over het multiculturele drama is niet omdat ik kinderen zou hebben maar uit schaamte voor wat mijn generatie heeft laten gebeuren. Wij hebben politici aan de macht gehouden die de intocht van waanzinnig grote groepen hebben toegestaan om de lonen te kunnen drukken en nu na decennia wordt met de dag duidelijker hoe desastreus dat geweest is. Of het nog teruggedraaid kan worden ? Ik ben bang van niet maar elke centimeter die we terug kunnen veroveren is er een. En mijn persoonlijke bijdrage is het bewust maken van anderen wat voor ramp ons boven het hoofd hangt als we niks doen. Voor mij heeft het geen zin meer, mijn leeftijd maakt dat ik een ommekeer niet meer mee ga maken. En ja, ik schaam mij kapot om wat mijn generatie allemaal verkeerd heeft gedaan of laten doen.

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // augustus 12, 2017 om 23:56 //

  Vergeef me maar ik heb de meest in het oog springende type fouten en wat taalfoutjes eruit gehaald niet omdat ik neerlandicus ben of zo maar ik vond het zo jammer van het artikel.

  Liked by 1 persoon

 6. Altijd blij met correcties want ik zie defauwten gewoon niet of veel te laat, dus erg bedankt🙏🏻

  Like

 7. Voel ik me schuldig?
  Schaam ik mij ergens voor?
  Totaal ECHT niet!

  Ik heb het niet laten gebeuren, Ik voel mij op geen enkele manier schuldig.
  Heb (achteraf bekeken)altijd goed gestemd!

  Emigreren..?
  Nu zou ik best willen, maar.
  Zomaar, weglopen is nie eenvoudig en krijg je na tig jaren in je gezicht, keihard terug.
  bovendien,,kan een mens zomaar ergens anders AARDEN?
  Aarden is niet eenvoudig en tijd en leeftijd gebonden. Denk ik.
  EN, ik heb de mogelijkheden en de leeftijd niet meer, ik zal het met Nl moeten
  Ik snap in dat opzicht Tijl wel.
  Alhoewel, achter geraniums zitten is dodelijk!

  Jonger en gezonder?
  Kom op zeg, ,je leeft maar een keer, een tweede kans is zeldzaam.

  Like

 8. Emigreren is niet weglopen, een spreekwood zegt dat men de bakens moet verzetten als het tij is verlopen, het tij is verlopen.
  Wij in Europa zitten met leiders die ons op de tweede of derde plaats hebben gezet, en er is te weinig onderlinge samenhang om daar nog tegen in verzet te komen. Politieke oppositie is in Nederland met behulp van de staatsveiligheid en terreur door zetbaasjes letterlijk afgemaakt. Het einde van de democratie in Nederland is ergens jaren 80/90 ingeluid, toen de daders van de aanslag op Janmaat niet werden vervolgd, en de terreur is beloond toen de leider van Antifa met anderhalf miljoen van de staat mocht emigreren naar Suriname om daar kindertjes te gaan molesteren. De vernietiging werd daarna nog aangedikt met twee keer een volksreferendum negeren door de leiders van dit land en de nekslag is gegeven met de voorgedrukte massa aanklacht die gedirigerrd door burgermeesters en politie tegen Geert Wilders over meer of minder verkrachters en moordenaars.Als dat samen geen politieke moord op de vrijheid is….

  Emigreren in groepsverband met een basis structuur om elkasr te steunen iets op te bouwen lijkt me geen verkeerd uitgangspunt, en soms is het gras groener an de overkant. Heimwee is naar iets wat goed was en wat is achtergelaten, maar soms is iets achterlaten juist een bevrijding en geeft het rust. Geen vlucht maar aanpassing en het creeeren van nieuwe kansen en waardig leven als mens en niet als onderdaan of diersoort.

  Like

 9. Ik ben halverwege de 40. Al ruim 15 jaar ageer ik tegen de islam, juist omdat ik er in mijn twintiger jaren ervaring mee heb opgedaan. In die tijd zat ik in een depressie omdat een dronken tor mijn vriendin had doodgereden. Toen al werd er door de islam naarstig gezocht naar gevallen als de mijne om ze te bekeren. Ik heb dus de moskee bezocht, islam- en quranlessen gehad en studiegroepen bezocht. Gelukkig was ik niet zo ver heen dat ik niet doorkreeg hoe walgelijk die leer was en ben er uit gestapt, hetgeen niet bepaald in dank werd afgenomen en heb dan ook bedreigingen en matpartijen moeten doorstaan.
  Al jaren ben ik uitgemaakt voor alles wat de linkse kliek maar uitkwam: extreem rechts, nazi, homofoob, islamofoob en woorden die een stuk lelijker zijn. Rechts? Een beetje misschien, maar mijn motto voor politiek is meer in de richting van ” sociaal doch niet socialistisch” wat niet bepaald rechts-extreem is. Homofoob? Onzin, ik heb niks tegen homo’s, wel tegen de overdreven aandacht die er wordt gevraagd. Geaardheid is hoe je bent, die kies je niet. Ik zie het als een afwijking van ‘het normale’ maar dat is het hebben van grote wijnvlekken ook, of het hebben van een klompvoet of een iq can 150, maar dat is voor mij geen reden om een hekel te hebben aan mensen. Gewoon leven en laten leven.
  Nazi? Tsja…dat is lastiger, bijna half terecht. Nee, niet het socialisme, maar wel het nationalisme, trots op het eigen vaderland, de eigen geschiedenis en de eigen cultuur.
  Islamofoob? Gezien ik diverse keren ben aangevallen door islamitisch tuig, om diverse redenen, varierend van het niet langer willen volgen van hun religieuze lessen en het bij de kraag grijpen van een joch dat bezig was mijn fiets te jatten tot het openlijke knokken omdat mijn vriendin werd lastig gevallen of omdat mijn auto met vuurwerk werd bestookt, mag ik wel zeggen dat ik een gegronde reden heb om argwanend tegenover islam te staan. Het is dus zeker geen fobie.
  Maar hoewel er nu langzaam aan bij meer mensen de schellen van de ogen vallen heb ik de conclusie getrokken dat het al te laat is om dit land te redden. De meeste mensen hebben het te gemakkelijk gehad en zijn nu als gezapige schapen aan het wachten op de dag van de slacht, terwijl men hardnekkig de realiteit negeert en ontkent en beweert dat het wel meevalt.
  Ik niet, ik voorzie de ellende die gaat komen en vertrek dan ook. Zelfs als ik niet veel overhoud is het in mijn ogen beter nu bijna alles te verkopen, de rest in te pakken en mee te nemen naar een land waar men islam ziet voor wat het is en niet van plan is ervoor te buigen. Beter opnieuw beginnen met bijna niks dan te worden geslacht met wat bezittingen onder mijn kont.
  En nu hoor ik mensen al roepen: waarom vecht je niet voor je vaderland dan? Nou, dat heb ik gedaan, maar als ik zeg dat het niet werd/wordt gewaardeerd dan maak ik een understatement. Nee, ik heb het geprobeerd, buurtgroepen georganiseerd, patrouilles gelopen, moskeeen bezocht en beluisterd wat er werd gepreekt om er bekendheid aan te geven, bij pegida geweest. Maar de opkomst is altijd zo gering dat ik ook hier de realiteit onder ogen moet zien: met 10-20 man maak je niet veel klaar tegen de duizendkoppige horde barbaren. En zolang het overgrote deel van de bevolking zich buigt en alles maar slikt is een echt verzet niet mogelijk. Dan zal ik liever strijden (en desnoods sterven) met een bevolking die WEL bereid is voor de eigen cultuur op te komen.

  Like

 10. “God schiep de aarde maar de Nederlanders schiepen Nederland” is een aloud gezegde.

  Als er 1 volk op aarde is wat letterlijk als enige aanspraak kan maken op een land want eigenhandig gemaakt, dan zijn het wel de NEDERLANDERS !

  Die Nederlanders van ‘toen’ hadden bij het aanzicht van ‘hun’ moerasdelta ook hun boeltje bijeen kunnen rapen en ‘emigreren’ naar betere oorden.
  Dit onder het mom van ‘na mij de zondvloed’.
  Deden zij niet! En weet U waarom? Die Nederlanders van toen (uw voorvader dus) die hadden nog ‘ballen’ en gingen de strijd aan.
  Lieten zich niet weerhouden door wat tegenstand oftewel die waren niet bang om ‘natte voeten cq vieze handen’ te krijgen.
  Tenslotte was het voor een heel goede zaak.

  En nu, aangekomen in de 21 eeuw ziet het -genderneutrale/balloze- nageslacht in het nauw gedreven (dit vaak door eigen toedoen lees; stemgedrag) door de ongelimiteerde import uit jungle en zandbak, dan ook geen andere uitweg anders dan “hun biezen te pakken” en te verkassen……..
  (wellicht overbodig om te vermelden dat uw voorouders niet erg trots op U zullen zijn)

  Moraal van het verhaal, een echte kerel is strijdbaar, jankt niet en slaat al zeker niet op de vlucht als er iets verdedigd moet worden wat het verdedigen waard is.
  De gelijkgestemden die bereid zijn de schouders eronder te zetten om dit land weer enigzins op orde te brengen zijn er uiteraard wel degelijk. (en met de hedendaagse ict (internet) zijn mensen sneller dan ooit te bereiken)
  We kunnen het laten gebeuren om ‘ons’ Nederland te laten afpakken door een handjevol kwaadwillende politici (al is hier de term criminelen beter op zijn plaats).
  Echter vele malen beter is het om hier een stokje voor te steken.
  En om een zekere Rutte met zijn eigen woorden om zijn oren te slaan, met zekerheid kunnen we stellen;….. Wij-Zijn-Met-Meer !

  Like

 11. @axel
  Wij zijn met meer zo zeg je. Ja, dat kan zo zijn, maar dat zegt helemaal niks. Er zijn ook meer schapen dan wolven, maar dat houdt echt niet in dat die schapen het gaan winnen van de wolven.
  Een echte kerel is strijdbaar, jankt niet en slaat niet op de vlucht als er iets verdedigd moet worden? Nou, ik ben strijdbaar geweest, en daardoor als oud vuil behandeld. Waarom zou ik in vredesnaam blijven vechten voor de grote menigte hollanders die te beroerd zijn om zelfs maar de bek open te trekken en zich gewillig laten onderwerpen? Nee, ik ga steun zoeken in ern land waar veel meer mensen bereid zijn te vechten.
  Ik ben niet bang om te sterven, maar verdomd als ik me laat afmaken voor een ondankbaar, laf, lui en volkomen apatisch volk dat de eigen geschiedenis verkettert ipv er trots op te zijn en op de knieen gaat voor de bezetters.
  Een man moet zijn gevechten kiezen. Vechten in je eentje voor een verloren zaak klinkt leuk en eindigt in de bioscoop goed, de werkelijkheid is echter anders. Ik kies ervoor de strijd aan te gaan MET een bevolking die niet door de EU over zich heen laat lopen en die NIET zal zwichten voor islam.
  Wat betreft niet janken…pfah…ik jank omdat ik het mooie Holland, met de hollandse (zee)helden, de knokkers, de doorzetters, de uit de klei getrokken bouwers, nu heb zien veranderen in een land van genderneutrale politiek correcte watjes. Het is een teloorgang van een geweldig land en dat doet me pijn aan t hart

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: