Nieuw

The Syrian Coalition has become Erdoğan’s captive

Whenever Erdoğan threatened the European states, terror attacks in European countries followed close contiguously.

Even if it might be a little bit late, voices are being raised now gradually opposing the destructive role of Turkey in Syria. There are countless documents that fell into the hands of the Syrian Democratic Forces, the SDF, revealing the wide range of support the Turkey has offered ISIS. Those documents are a smoking gun that proves very blatantly the Turkey-ISIS connection, and have been published also many times in the media. In some cases those records were handed over to international forces as well. But unfortunately those pieces of evidence passed unheeded for the sake of the interests they want to safeguard. Whenever Erdoğan threatened the European states, terror attacks in European countries followed close contiguously. The same Erdoğan, who said during the massive assault of ISIS on Kobanê: ” Kobanê is about to fall”, expressed his support for ISIS and his hopes. This policy still continues in different formats. Those groups that were originally consolidated under the name of ‘Syrian Coalition’, have now been turned to captives of the Turkish chauvinism and are utilized to launch attacks on the Kurdish people.

ANF >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on The Syrian Coalition has become Erdoğan’s captive

 1. Henk der Niederlànder // augustus 12, 2017 om 23:19 //

  Ach laat Erdogan zijn ding maar doen.
  Dan leven we binnen no time weer in het ottomaanse rijk.
  Bij de ”Europese Unie” zien ze niks liever.
  Wij elkaar lekker afslachten in de straat en in Brussel word het pluche maar dikker en dikker

  Like

 2. Geen geld van de Europese belastingbetalers naar de turkse fascisten!!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s